Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
..

Ekli dosyalar

• IMG_0011.jpeg
    IMG_0011.jpeg
    81.9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0013.jpeg
    IMG_0013.jpeg
    78.8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0015.jpeg
    IMG_0015.jpeg
    78.1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Genelden BOE demiştiniz yanilmadiniz :) 12 coflu olması bir avantaj tabiki marka kalitesinin yorumunu alabilir miyiz ? :) akım koruma prizi işe yarıyor ise alayım. Kendileri APC Marka bir ürün önerdiler 36.000 A dediler
BOE sevdiğim bir üretici ürünleri de belli bir kalitede oluyor genelde. Sorun yaşayacağınızı sanmam. Arçelik genelde Brennenstuhl'un ürünlerini satıyordu akım korumalı priz olarak APC'de iyidir. Evin tesisatında sorun yoksa gerek yok siz bilirsiniz.

Panel 120 Hz. Ona şüphe yok. Olay anakartta (işlemcide) ve duruma göre yazılımda bitiyor. Cihaz uyduda ve video oynatırken 60 Hz ayarı Memc ile 120 yapıyor, ona da şüphe yok.

Dediğim gibi, şu an tek sıkıntı HDMI'dan doğrudan 4K 120 Hz sinyali almamasında. Yoksa onda da 60 alıp MEMC ile yine 120'ye çıkarmasında bir engel yok. Yapıyor da.

Bu arada, MEMC ile 120 yapma işine Nvidia falan da girdi giriyor bir yerlerden okuduğum kadarıyla. GPU'nun doğrudan 120 FPS üretmesi zorlayıcı ama 60 FPS üretip geri kalanı MEMC ile halletmesi herhalde fayda/maliyet açısından daha iyi oluyor.
Uydu yayınları 120 hz izleniyor mu ? Kanal değiştirirken Kumandanın ( i ) tuşuna bastığımda 50 hz yazıyor . Anlamadım bu durumu

27 Şubat da Vatan bilgisayardan 65GHQ9500 aldım. Indirimden 24.750 Tl ye geldi . Aradan 5 gün geçti kargom hala Bursa dan çıkış yapmadı. HepsiXl kargo firmasının kamyonu gelmediği için gönderilemedi kamyon bekleniyor denildi . Basına gelen oldu mu indirimden aldığım için göndermek mi istemiyorlar. Teşekkür ederim

27 Şubat da Vatan bilgisayardan 65GHQ9500 aldım. Indirimden 24.750 Tl ye geldi . Aradan 5 gün geçti kargom hala Bursa dan çıkış yapmadı. HepsiXl kargo firmasının kamyonu gelmediği için gönderilemedi kamyon bekleniyor denildi . Basına gelen oldu mu indirimden aldığım için göndermek mi istemiyorlar. Teşekkür ederim
Bana Konya'dan geldi ama ben vatanı arayıp acil olduğunu belirttim 2.gun de hemen çıkışını yaptılar mağazadan hepsi xl ile ambalajından en ufak bir deformasyon olmadan geldi Allah'a şükür

Yaşadığınız yerde mağaza ve stok vardı ise kargo yerine şube seçip alabilirdiniz. Hepsiburada ile iletişime geçebilirsiniz.

Bana Konya'dan geldi ama ben vatanı arayıp acil olduğunu belirttim 2.gun de hemen çıkışını yaptılar mağazadan hepsi xl ile ambalajından en ufak bir deformasyon olmadan geldi Allah'a şükür
Benim kargo da Bursa dan çıkış yapacak ama göndermiyorlar. 2 kere acil talebi olusturdum. Acaba fiyatı indirimli aldım diye mı göndermiyorlar diye düşünüyorum.

anladığım kadarıyla 120 hz desteğini sadece 1080p olursa alabiliyoruz. ben ps5 ile kullanmak için aldım, 120hz 1080p alabilmek için ne yapmak gerekiyor. hdmi1'den bağladım, tv ayarlarında herhangi bir seçenek göremedim

Abicim selam hayırlı olsun
Ben bu tv ile ilgili bir paylaşım yapmaya çalıştım geçebildim mi bilmiyorum.
Benim aldığım tv nin ayağı kırıldı ve tv yüz üstü düştü.Şuan Gurundig teknik bölümü ile mücadele ediyorum.Arkadan darbe olmasa bu tv kesinlikle devrilmez dediler.Inanilir gibi değil 3 gün kullandım görüntüsü gayet iyi ama benim durumuma düşmemek için muhakkak duvara bağlat
Saygilarimla
Büyük geçmiş olsun, açıkçası ayak çok sallantılı bende huzursuz vaziyetteyim umarım sıkıntı çıkartmaz sizin panel kaç inç?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri