Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Telefon tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serkancam17

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
23.000
Marka Model Bilgisi
Samsung
Sevgili forum üyeleri öncelikle günaydın epeydir aranızda yoktum ancak eski aktifliğime geri döndüm.
Bu sene emektar telefonumu değiştirmem gerek ancak televizyondan monitörden şundan bundan anladığım kadar telefon işinden pek anlamıyorum.
23 bin bütçeye kadar(çok çıkmak istemiyorum daha düşük bütçeye daha iyisi bulunursa ne alâ)
Kamerası ne muazzam olsun ne de tost makinesi gibi
Oyun falan oynamam gündelik işlerde iyi performans verecek donma kasma ısınma (en az seviyede yapan) bi cihaz arayışındayım.
Samsung a54 a34 s23 fe s21 fe gibi cihazlara baktım a34 malzeme kalitesi açısından pek tatmin etmesede idare eder ,a54 işlemcinin ısınma problemleri olduğunu söylüyorlar pek emin olamadım , s21 fe hiç bir bilgim yok , s23 fe aslında alıp geçerdim ama exynos 2200 yine aynı dava ısınma sorunları falan birde sd işlemci performansı kadar iyi verir mi bilmiyorum çünkü geçmişteki exy performansları pek iyi değildi.
Samsung olması bi tık daha ağır basıyor bende neden android güncelleme garantisi ve marka değeri olarak daha güven veriyor. Karşıma gt2 realme poco x6 poco f5 honor 90 gibi cihazlarda önerdi ama markanın pek bilinirliği olmadığından tereddütlü yaklaştım.
Önyargı gibi doğru ama işimizide sağlama almak lazım .
Şimdiden teşekkür ediyorum

Olay güncellemede bitiyor, ben alırken 4 nesil android 5 sene de güvenlik güncellemesi alacak diye A54 almıştım, Android 17ye kadar güncelleme alacak, her güncelleme ayrı yenilik ayrı optimizasyon
Haklısınız hocam samsungun en büyük avantajıda bu güncelleme garantisi. A dan z ye tüm modellerine kefil olup garanti verebiliyorlar.

hızlı şarjı 30w üzeri bi telefon almayın batayası çok çabuk ölecektir
Şehir efsanesi laflarına kanmayalım lütfen şuan dünyada en çok ekran süresi felan marka huawei ve 88w ile şarj oluyor. Hem hızlı şarj oluyor hem uzun gidiyor. Sizin dediğiniz lion batarya da geçerli onları hızlı şarj etmek ömrünü kısaltır. Ama yeni nesil bataryalar da öyle sorun yok canın ne zaman isterse o zaman şarja tak

Şehir efsanesi laflarına kanmayalım lütfen şuan dünyada en çok ekran süresi felan marka huawei ve 88w ile şarj oluyor. Hem hızlı şarj oluyor hem uzun gidiyor. Sizin dediğiniz lion batarya da geçerli onları hızlı şarj etmek ömrünü kısaltır. Ama yeni nesil bataryalar da öyle sorun yok canın ne zaman isterse o zaman şarja tak
Telefonlarda hala Li-Ion batarya kullanılıyor genelde. Benim telefonum 25w desteklemesine rağmen yine de kapattım batarya sağlığı açısından.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri