Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Playstation 5 için tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

scofield2

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-36k
Marka Model Bilgisi
F/P
Merhaba, Playstation 5 aldım fakat televizyonumuz eski işimi görmüyor bu nedenle yeni bir tv almak istiyorum bütçem 30-36 bin civarı, 55-65 inch arasında kaldım aslında kendi odama alacağı için çok önemli küçük olması çok önemli değil film, dizi ve oyun için kullanacağım. Kendim birkaç model buldum aslında aralarında seçim yapamadım, yardımlarınız ve artı önerileriniz ile en iyisini seçmeyi umuyorum teşekkürler. Ayrıca farklı önerilere de açığım, mesela 120hz yerine oled tercih et veya ekranı daha büyük bir tv tercihinde bulun veya biraz daha para koy şu modeli tercih et daha çok keyif al gibi gibi.

(Arasında kaldıklarım: TCL 55C745, Philips 55PML9008, Samsung 55Q70C, Philips 55PUS8808 )

Merhaba, Playstation 5 aldım fakat televizyonumuz eski işimi görmüyor bu nedenle yeni bir tv almak istiyorum bütçem 30-36 bin civarı, 55-65 inch arasında kaldım aslında kendi odama alacağı için çok önemli küçük olması çok önemli değil film, dizi ve oyun için kullanacağım. Kendim birkaç model buldum aslında aralarında seçim yapamadım, yardımlarınız ve artı önerileriniz ile en iyisini seçmeyi umuyorum teşekkürler. Ayrıca farklı önerilere de açığım, mesela 120hz yerine oled tercih et veya ekranı daha büyük bir tv tercihinde bulun veya biraz daha para koy şu modeli tercih et daha çok keyif al gibi gibi.

(Arasında kaldıklarım: TCL 55C745, Philips 55PML9008, Samsung 55Q70C, Philips 55PUS8808 )
https://forum.inceleriz.com/konular/playstation-5-icin-tv-onerisi-120hz.6850/#post-98761 hocam bu linkte geçen gün benzer bir konuşmalar olmuştu faydası olacaktır diye düşünüyorum.

120 hz ve vrr yani variable refresh rate olacak bunun kaçarı yok. Zaten hdmi 2.1 oluyor bunlarda o da lazım. Yeni nesilde bunlar şart. Bu özelliklere uygun oled bir tv alırsan süper, oled değilde miniled microled alırsan o da iyi güzel. Bunlara para yetmiyor düz lcd led olsun dersen o da okey ama bu yukarda saydıkların kesinlikle olması lazım.

120 hz ve vrr yani variable refresh rate olacak bunun kaçarı yok. Zaten hdmi 2.1 oluyor bunlarda o da lazım. Yeni nesilde bunlar şart. Bu özelliklere uygun oled bir tv alırsan süper, oled değilde miniled microled alırsan o da iyi güzel. Bunlara para yetmiyor düz lcd led olsun dersen o da okey ama bu yukarda saydıkların kesinlikle olması lazım.
Teşekkürler, belirtmiş olduğum modellerin hepsinde söylediğiniz tüm özelliklerin qled ekran ile beraber mevcut sanırım bunlardan hangisi daha mantıklı olur aralarındaki farkları tam olarak neler ben anlayamadım çok yakın geldi, vrr özelliği bir samsung 55q70c de yok sanırım

Teşekkür ederim, fakat orda bütçe farklı
hocam bütçe farklı evet ama sizinde arasında kaldığınız C745 ve pus8808 ile ilgili yorumlar vardı onun için atmıştım. Karar verebildiniz mi. Ben 65pml9507 kullanıyordum oyun içinde çok güzeldi sorun yaşadım iade ettim THH sürecinde şuan ama ona yakın olarak pml9008 tercihi yapabilirsiniz oyun için amd freesync vb. özellikler mevcut 4K da 120 hz destekliyor. gibi gibi.

55PML9008 VE 55PUS8808 arasındaki farkları tam olarak anlayamadım 33bin tl gibi fark var aralarında ama içerikte ne değişiyor anlamış değilim, bugün gidip teknoloji marketinde ürünleri gözümle gördüm pus8808 olarak düşünüyorum şuan ama samsungun 55Q70C modelini de fiyatları benzer olduğu için hala tercihlerim arasında tutuyorum belki de markası samsung olduğundan gözümde büyütüyorumdur tam farklarını da anlamış değilim.

55pus8808 ve 55pus8848 modelleri arasında ne fark var? birkaç siteden farklara baktım fakat hiç yok gibi 8848 modeli bin tl daha ucuz nedir bilgisi olan var mı?

55pus8808 ve 55pus8848 modelleri arasında ne fark var? birkaç siteden farklara baktım fakat hiç yok gibi 8848 modeli bin tl daha ucuz nedir bilgisi olan var mı?
acaba biri philips smart diğeri android mi diye baktım o da aynı cidden ilginç :) ayrıca youtubede philipsin bu soruya verdiği cevap şöyle linkide bırakırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

@philipstv
4 ay önce
Bu iki model, çok iyi bir şekilde karşılanabilecek kadar güzel bir görünüme sahip.
8808, en az bir kez geri döndü ve 8848, bir zilverkleurige ile karşı karşıya kaldı.

Groeten,
Philips TV Tüketici Desteği

Bu, çok yönlü bir araçla dikey olarak bir araya geldi ve bu, daha iyi bir çözümdür.

çeviri bu şekilde çevirdi. :)

acaba biri philips smart diğeri android mi diye baktım o da aynı cidden ilginç :) ayrıca youtubede philipsin bu soruya verdiği cevap şöyle linkide bırakırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

@philipstv
4 ay önce
Bu iki model, çok iyi bir şekilde karşılanabilecek kadar güzel bir görünüme sahip.
8808, en az bir kez geri döndü ve 8848, bir zilverkleurige ile karşı karşıya kaldı.

Groeten,
Philips TV Tüketici Desteği

Bu, çok yönlü bir araçla dikey olarak bir araya geldi ve bu, daha iyi bir çözümdür.

çeviri bu şekilde çevirdi. :)
Çok garip 🤣

Ps5 için 2 tv arasındayım Onvo 70OVF9000UQ 70'' 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd QLED Google Smart Tv mi Dijitsu 75DG22000 75” 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV yoksa bu mu 2 sinden hangisi daha iyi performans verit

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri