Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 100.000 TL Bütçeli Beyaz Eşya Arçelik Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeynakrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

zeynakrc

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
1000000
Marka Model Bilgisi
Arçelik, Siemens
Merhaba, 100.000 TL bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastra set kesinlikle olmalı. Eğer mümkün olacaksa kurutma ve bulaşık makinesi de almak istiyorum. Aklımdaki mantık şu.: 100.000 Tlye alabiliyorsam buzdolabı, çamaşır makinesi,ankastre set, kurutma makinesi, bulaşık makinesi alayım. Ama böyle hepsini almaya kalktığımda kalite çok düşecekse 1 2 makineden vazgeçeyim. Arçelik tecih etmemin sebebi bir tanıdık vasıtasıyla ekstra %10-12 arası bir indirim alacağım.

Diğer bir mantığımda: Bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi iyi olsun diğerleri ortalama olsun. Böyle bir mantık izleyerek tavsiye vermeniz mümkün mü?
Aslında aklımda siemens vardı ama 100.000TL'ye en fazla 3 parça eşya alabiliyorum. Mesela kalite açısından buzdolabı çamaşır makinesi siemens kalanlar arçelik de olabilir. Hepsi aynı olsun gibi takıntım yok.

Bu sebeple 100.000 TL'ye beni üzmeyecek siemens-arçelik karışımı tavsiyede verebilirseniz çok sevinirim. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Merhaba Mesaj düzenleyemediğim için yeniden yazıyorum bu mesajımı kaale alırsanız sevinirim. Sokaklarda dolaşıp dükkanların nabzını yoklarak Uzun bir fiyat araştırmasına girmiştim. :)
Son durumda Arçelik'ten indirimli alacacağım tüm Eşyaları arçelikten almaya karar verdim. Son Durumda yapacağım set şu şekilde değitirmemi tavsiye ettiğiniz, eklememi çıkarmamı önerebileceğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin. Aralıkta fiyatlar güncelleneceği söylendi, bu hafta gecikmeden almaya çalışacağım.

Çamaşır makinesi : 9140 PM (verilen fiyat çoğu yer 38000 olarak söyledi ama bir yer 28000 TL fiyat verildi)
Bulaşık makinesi : 6167 bakıyordum ama artık stoklarda pek bulunmuyormuş 6467 WF modelini önerdiler. İşin garip kısmı arçelik resmi sitesinde görünmüyor. Ama bir çok yerde satın alıma açık. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Aynısının wifi özellikli olanı dendi. (Fiyat 24300 TL)
Kurutma Makinesi : 900KMX (Fiyat 23000 TL)
Fırın : AFC 361 B Fiyat (20850)
Buzdolabı: sona bıraktım bunu. çünkü karar veremedim. 270561 EB önerilmiş. (verilen fiyat: 44079) fiyat hem biraz bütçemi aştı hem de dolap biraz büyük geldi. Kompresöre dikkat ediliyor genelde. Daha uygun fiyatlı buzdolabı önerebilme şansınız var mı?

Bu ürünler hakkında yorumlarınızı tavsiyelerini bekliyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri