- Bütçe
- 1000000
- Marka Model Bilgisi
- Arçelik, Siemens
Merhaba, 100.000 TL bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastra set kesinlikle olmalı. Eğer mümkün olacaksa kurutma ve bulaşık makinesi de almak istiyorum. Aklımdaki mantık şu.: 100.000 Tlye alabiliyorsam buzdolabı, çamaşır makinesi,ankastre set, kurutma makinesi, bulaşık makinesi alayım. Ama böyle hepsini almaya kalktığımda kalite çok düşecekse 1 2 makineden vazgeçeyim. Arçelik tecih etmemin sebebi bir tanıdık vasıtasıyla ekstra %10-12 arası bir indirim alacağım.
Diğer bir mantığımda: Bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi iyi olsun diğerleri ortalama olsun. Böyle bir mantık izleyerek tavsiye vermeniz mümkün mü?
Aslında aklımda siemens vardı ama 100.000TL'ye en fazla 3 parça eşya alabiliyorum. Mesela kalite açısından buzdolabı çamaşır makinesi siemens kalanlar arçelik de olabilir. Hepsi aynı olsun gibi takıntım yok.
Bu sebeple 100.000 TL'ye beni üzmeyecek siemens-arçelik karışımı tavsiyede verebilirseniz çok sevinirim. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Diğer bir mantığımda: Bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi iyi olsun diğerleri ortalama olsun. Böyle bir mantık izleyerek tavsiye vermeniz mümkün mü?
Aslında aklımda siemens vardı ama 100.000TL'ye en fazla 3 parça eşya alabiliyorum. Mesela kalite açısından buzdolabı çamaşır makinesi siemens kalanlar arçelik de olabilir. Hepsi aynı olsun gibi takıntım yok.
Bu sebeple 100.000 TL'ye beni üzmeyecek siemens-arçelik karışımı tavsiyede verebilirseniz çok sevinirim. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.