Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12.000TL’ye kadar Tv Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Efebugra

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,

Malum depremden dolayı herşeyimiz gitti yeniden eşya alıyoruz 12.000tl’ye kadar tv bakıyoruz uzun yıllar samsung kullanıcısıydım ve herhangi bir sorun yaşamadım mağaza mağaza gezdim ve tcl 50p735 serisi aklıma yatan tv oldu fiyat ve performans açısından sizlerin önerebileceği başka marka var mı ? Google tv olması görüntüsü vs beni cezbeden tarafı oldu 50p735’in tv kullanımım film izlemek, dijital platformlar ve normal kanallar herhangi bir oyunla alakam yok belki ilerleyen zamanlarda olabilir. Adem bey sizin tcl hakkındaki düşünceleriniz nedir youtube kanalınızda farklı seri incelemelerinizi izledim bir de onvo markasının google tv’si aklıma takıldı fakat bir çok kişide olduğu gibi marka algısı aklıma takılıyor acaba tcl markasından daha dezavantajlı olur mu onvo.

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Malum depremden dolayı herşeyimiz gitti yeniden eşya alıyoruz 12.000tl’ye kadar tv bakıyoruz uzun yıllar samsung kullanıcısıydım ve herhangi bir sorun yaşamadım mağaza mağaza gezdim ve tcl 50p735 serisi aklıma yatan tv oldu fiyat ve performans açısından sizlerin önerebileceği başka marka var mı ? Google tv olması görüntüsü vs beni cezbeden tarafı oldu 50p735’in tv kullanımım film izlemek, dijital platformlar ve normal kanallar herhangi bir oyunla alakam yok belki ilerleyen zamanlarda olabilir. Adem bey sizin tcl hakkındaki düşünceleriniz nedir youtube kanalınızda farklı seri incelemelerinizi izledim bir de onvo markasının google tv’si aklıma takıldı fakat bir çok kişide olduğu gibi marka algısı aklıma takılıyor acaba tcl markasından daha dezavantajlı olur mu onvo.

Teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun. ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. eğer yerli ürün düşünürsen vestel 55ua9090 öneririm fiyatı da 13 bin bandındadır.:ok

Allah rahmet eylesin, yar ve yardımcınız olsun. Tcl onvo dan daha kalitelidir. Onvo aldım 42" modelini ancak o bütçe ile onvo almazdım. Çünkü renk ve netlik beni çok tatmin etmedi ben uyguna aldım fiyatına göre iyi tabi. Tcl, vestel, Philips gibi markaların fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Adem bey birazdan size daha iyi yardımcı olur. Hayırlı ramazanlar. Tekrar geçmiş olsun.

Allah rahmet eylesin, sizlerin de başınız sağolsun.

Karşıdan izleyeceğiniz durumda o fiyat seviyelerinde TCL 50P735 yerine QLed olan 50C725 veya indirim ile 50C635 inceleyebilirsiniz.
Vestel den ise 50QA9700 veya 50Q9900 de düşünülebilir.

Ben de kayıplarınızdan dolayı üzüntülerimi sunmak isterim ?
Arkadaşlarım çok güzel bilgiler ve öneriler paylaşmış, daha sepesifik bilgiler isterseniz hiç çekinmeden yazın lütfen.
@Yelda Helvacı da konuyu takip edecek, benim gözümden kaçıyor mesajlar, kendizi bana haber verir mutlaka siz yazdığınızda.

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için bu hafta önerdiğiniz modellere tek tek bakıp inceleyeceğim Allah razı olsun hepinizden tv aldığımda görüşlerimi paylaşacağım @Adem Helvacı üstadım sizde modellerin alınabilirliğini onaylamışsınız zaten teşekkür ederim tekrardan görüşmek üzere :):)

Tekrardan merhaba arkadaşlar tv konusunda destekleriniz için teşekkür ederim tcl50c635 iyi bir indirimle trendyoldan aldım gelip kurulum yaptılar gerek ses kalitesi olsun gerek görüntü netliği olsun memnun kaldım diyebilirim tabi yıllardır eski tip samsung smart kullanmış biri olarak google tv sesli komut özelliği menü geçişleri filmleri izlerken adeta şuan için bir sinema salonu gibi geldi şuanlık memnunum eğer olası bir olumsuz deneyim yaşarsam mutlaka paylaşacağım burada. Tekrardan görüşmek üzere :)

Vestel kurumsal mağazalarda televizyon alana 3.500 tl lik hediye veriyorlar.
Bilginiz olsun.
o hediyenin fiyatını tv fiyatına ekliyorlar. ben de aldığımda hediye vardı ama dediğim gibi hediyelerin fiyatı tv ye eklenmiş. güya kampanya yapıyorlar. yer mi anadolu çocuğu :hihi

Tekrardan merhaba arkadaşlar tv konusunda destekleriniz için teşekkür ederim tcl50c635 iyi bir indirimle trendyoldan aldım gelip kurulum yaptılar gerek ses kalitesi olsun gerek görüntü netliği olsun memnun kaldım diyebilirim tabi yıllardır eski tip samsung smart kullanmış biri olarak google tv sesli komut özelliği menü geçişleri filmleri izlerken adeta şuan için bir sinema salonu gibi geldi şuanlık memnunum eğer olası bir olumsuz deneyim yaşarsam mutlaka paylaşacağım burada. Tekrardan görüşmek üzere :)
Hayırlı olsun.
Güzel günlerde kullanın inşallah.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri