Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12 m2 çatı katı oda için klima tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

FrontBack

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
23000
Marka Model Bilgisi
Airfel, kaira, baymak
Merhaba, daha önce çatı katı salona klima almayı düşünüyordum fakat iyi bir 24.000 btu klima bütçeyi aştığı için ve almışken iyi bir şey olsun istediğim için maalesef şu anlık o kadar bütçe ayıramıyorum. Fakat sıcaklar da çok bunalttığı için odalardan birine klima almak şart oldu. 12m2 bir oda. Ardiye gibi kullanıyordum fakat çalışma odası olarak güncelleyeceğim. Öğlen 2-3’e kadar güneşi alıyor. Tek bir penceresi var.

Airfel LTXM25N 9000BTU hem işimi görür
hem de fiyat performans olarak düşündüm ama sizin önerilerinize de açığım.

Bir diğer konu ise iç ünitenin konumlandırılacağı yer. Görseldeki en yüksek yere koysak borular dışarı çıkana kadar görünecek, pencerenin yanına koysak yüksekliği çok az oluyor. Bu konuda da görüşlerinizi merak ediyorum.

Alternatif olarak Baymak Elegant Prime 09 A++ 9000 BTU düşündüm. Bunların içindeki filtreler (Gümüş İyon Ve Aktif Karbon Filtreleme Sistemi) gerçekten işe yarıyor mu acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_8418.jpeg
    IMG_8418.jpeg
    59.8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Merhaba, daha önce çatı katı salona klima almayı düşünüyordum fakat iyi bir 24.000 btu klima bütçeyi aştığı için ve almışken iyi bir şey olsun istediğim için maalesef şu anlık o kadar bütçe ayıramıyorum. Fakat sıcaklar da çok bunalttığı için odalardan birine klima almak şart oldu. 12m2 bir oda. Ardiye gibi kullanıyordum fakat çalışma odası olarak güncelleyeceğim. Öğlen 2-3’e kadar güneşi alıyor. Tek bir penceresi var.

Airfel LTXM25N 9000BTU hem işimi görür
hem de fiyat performans olarak düşündüm ama sizin önerilerinize de açığım.

Bir diğer konu ise iç ünitenin konumlandırılacağı yer. Görseldeki en yüksek yere koysak borular dışarı çıkana kadar görünecek, pencerenin yanına koysak yüksekliği çok az oluyor. Bu konuda da görüşlerinizi merak ediyorum.

Alternatif olarak Baymak Elegant Prime 09 A++ 9000 BTU düşündüm. Bunların içindeki filtreler (Gümüş İyon Ve Aktif Karbon Filtreleme Sistemi) gerçekten işe yarıyor mu acaba?
Hocam listenizdeki ürünler güzel ürünler ama size daha iyi bir klima tavsiye edeyim almak size kalmış İstanbul gibi bir yerde de bayii sıkıntısı çekeceğinizide düşünmüyorum.
Bütçenizi 2 bin daha artıma şansınız varsa almışken güzel bir ürün alın derim.
☝️Şu klimayıda inceler misiniz
15-16 Haziran'da indirim var o sırada fg Europe.com dan sepette %16 indirim ile 26 bin civarınına denk gelir siz resmi siteden satın alırsınız montajını ücretsiz fg eu bayisi yapar kargo ilede işiniz olmaz muhatabıbız bayi olur.
Karar sizindir 🙋

Kendin sorup cevaplamışsın zaten aynen devam
Cevabı görünce dayanamadım hesaba giriş yaptım, üslubunuza dikkat edin insanlar fikir almak için konu açıyorlar "siz" yerine "sen" diye hitap ederek gereksiz bir cevap veriyorsunuz. Sizin gibi insanların böyle bir forumda barınmaması gerekiyor da neyse.

Cevabı görünce dayanamadım hesaba giriş yaptım, üslubunuza dikkat edin insanlar fikir almak için konu açıyorlar "siz" yerine "sen" diye hitap ederek gereksiz bir cevap veriyorsunuz. Sizin gibi insanların böyle bir forumda barınmaması gerekiyor da neyse.
Beni terbiye ettiğin için teşekkürler :naughty

Konular bu kadar keskin değil arkadaşlar. Ortada büyük bir saygısızlık bulunmuyor. Elbette üsluba dikkat edilmeli ancak küçücük olaylarla sizin gibi insanlar buralarda bulunmamalı, sizin gibi insanlar toplumda bulunmamalı gibi ifadeler sadece ayrıştırır. Hukuk bile ıslah edicilik üzerine kuruludur. İnsanları cezalandırmak üzerine değil. Bu yüzden bir yanlışı da doğru bir dille eleştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri