- Bütçe
- 23000
- Marka Model Bilgisi
- Airfel, kaira, baymak
Merhaba, daha önce çatı katı salona klima almayı düşünüyordum fakat iyi bir 24.000 btu klima bütçeyi aştığı için ve almışken iyi bir şey olsun istediğim için maalesef şu anlık o kadar bütçe ayıramıyorum. Fakat sıcaklar da çok bunalttığı için odalardan birine klima almak şart oldu. 12m2 bir oda. Ardiye gibi kullanıyordum fakat çalışma odası olarak güncelleyeceğim. Öğlen 2-3’e kadar güneşi alıyor. Tek bir penceresi var.
Airfel LTXM25N 9000BTU hem işimi görür
hem de fiyat performans olarak düşündüm ama sizin önerilerinize de açığım.
Bir diğer konu ise iç ünitenin konumlandırılacağı yer. Görseldeki en yüksek yere koysak borular dışarı çıkana kadar görünecek, pencerenin yanına koysak yüksekliği çok az oluyor. Bu konuda da görüşlerinizi merak ediyorum.
Alternatif olarak Baymak Elegant Prime 09 A++ 9000 BTU düşündüm. Bunların içindeki filtreler (Gümüş İyon Ve Aktif Karbon Filtreleme Sistemi) gerçekten işe yarıyor mu acaba?
Airfel LTXM25N 9000BTU hem işimi görür
hem de fiyat performans olarak düşündüm ama sizin önerilerinize de açığım.
Bir diğer konu ise iç ünitenin konumlandırılacağı yer. Görseldeki en yüksek yere koysak borular dışarı çıkana kadar görünecek, pencerenin yanına koysak yüksekliği çok az oluyor. Bu konuda da görüşlerinizi merak ediyorum.
Alternatif olarak Baymak Elegant Prime 09 A++ 9000 BTU düşündüm. Bunların içindeki filtreler (Gümüş İyon Ve Aktif Karbon Filtreleme Sistemi) gerçekten işe yarıyor mu acaba?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: