- Bütçe
- 15.000
- Marka Model Bilgisi
- AXEN
Merhabalar. 10-15k arası fiyat performans TV bakıyorum. Bu fiyat aralığında kaçırma dediğiniz bir tv modeli var mı? (2.el önerilere de açığım.)
Bir akrabadan Axen AX50FIL242 modelini gördüm ve oldukça hoşuma gitti lakin görüntü kalitesinin açıları değişince renk kalitesinin düştüğünü gördüm. Açıkçası biraz daha iyi bir model var mı diye konu açmak istedim. Kriterlerim:
-Laptop ekranını, telefon ekranını kablolu ve kablosuz sorunsuz bağlamak.
-Görüntü açısının iyi olması; renklerin çok mükemmel olmasını beklemiyorum. İşlemci, ram nispeten iyi olması.
-İlk defa akıllı televizyon kullanacağım. Eğer TV box ile apk kurma vb. esneklikleri sağlayabiliyorsak Android olmasına da gerek yok. Webos veya tizen olabilir. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Baktığım diğer cihazlar;
-Next YE-50020GFSG5-4K 50" 127 Ekran UHD 4K Google Android TV
-Next YE-55GFSG7-4K 55" 140 Ekran UHD 4K Google Android TV
-Senna SN50F950 50" 127 Ekran 4K-Onvo 50OVF9000 55 inç 127 Ekran 4K Ultra
Bir akrabadan Axen AX50FIL242 modelini gördüm ve oldukça hoşuma gitti lakin görüntü kalitesinin açıları değişince renk kalitesinin düştüğünü gördüm. Açıkçası biraz daha iyi bir model var mı diye konu açmak istedim. Kriterlerim:
-Laptop ekranını, telefon ekranını kablolu ve kablosuz sorunsuz bağlamak.
-Görüntü açısının iyi olması; renklerin çok mükemmel olmasını beklemiyorum. İşlemci, ram nispeten iyi olması.
-İlk defa akıllı televizyon kullanacağım. Eğer TV box ile apk kurma vb. esneklikleri sağlayabiliyorsak Android olmasına da gerek yok. Webos veya tizen olabilir. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Baktığım diğer cihazlar;
-Next YE-50020GFSG5-4K 50" 127 Ekran UHD 4K Google Android TV
-Next YE-55GFSG7-4K 55" 140 Ekran UHD 4K Google Android TV
-Senna SN50F950 50" 127 Ekran 4K-Onvo 50OVF9000 55 inç 127 Ekran 4K Ultra