Başlıktada belirttiğim gibi 17 Mart tarihinde Bim''de 7999 TL'ye satışa sunulacak olan 65 inç Dijitsu marka Androidli tv alınır mı? hangi panelleri kullanıyor? cof sayısı nedir?bilgilendirirmisiniz ? kolay gelsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sordum biraz önce.@İlteriş Yılmaz kardeşim bu fiyata bu ürün ciddi fayda sağlayabilir tüketiciye, firmadan bilgi var mı panel ve anakart bilgileri ile ilgili.
Foto kendisininse tekrar sorgulayalımAbi iyi bakın yanlış olmasın!!!
Orhan abimizin profil fotosu sonrası yanlış olmasın ?
Rahmetli babam askerdi, dönemin koşullarına göre iyi vücut vardı. Doğal beslenme ve askeri eğitim ile 46cm pazu vardı ama onlar genelde üst daha çok çalışırdı, ben tam boy fotolarını hatırlıyorum yukarısı üçgen bakla bakla ama bacaklar kaslı değildi mesela. bir ara kızlara hava atarız diye merak salmıştım ben, 4 lü yay, dumbbell, kum torbaları vs, üçgenimsi bir şeyler oluyordu, iyi kanat çıkıyordu aslında, sonra baktım üçgenin yönü değişti kanat yerine göbek olduEstağfurullah abiler cansınız. Google hesabımla üye oldum foto otomatik geldi. Gençken öyleydik, şimdi biraz saldık![]()
Estağfurullah abiler cansınız![]()
Adem hocam Allah babalarımıza rahmet eylesin...? Eski adamlar gibisi yoktur! Onlar, zorluk ve yokluk gördükleri için saf irade olarak yetişmişler. Ben 12 yaşımdan beri profesyonel sporcuyum, ülkemi yurtdışında başarı ile temsil etmiş bir kardeşinizim, son 10 yıldır antrenörlük yapıyorum, inanın, yeni nesil inanılmaz tembel ve doyumsuz, gençlere spor yapmak ölüm geliyor! yapanlar da sporda zorlanmadan başarının peşinde, ama malesef hayatın diğer alanlarında olduğu gibi ''Kan ve gözyaşı yoksa başarı yok''.Rahmetli babam askerdi, dönemin koşullarına göre iyi vücut vardı. Doğal beslenme ve askeri eğitim ile 46cm pazu vardı ama onlar genelde üst daha çok çalışırdı, ben tam boy fotolarını hatırlıyorum yukarısı üçgen bakla bakla ama bacaklar kaslı değildi mesela. bir ara kızlara hava atarız diye merak salmıştım ben, 4 lü yay, dumbbell, kum torbaları vs, üçgenimsi bir şeyler oluyordu, iyi kanat çıkıyordu aslında, sonra baktım üçgenin yönü değişti kanat yerine göbek oldu![]()
Benim giydiğim bir T-Shirt vardı bir ara, No Preasure, No Diaomond yazardı üstünde yani baskı olmadan elmas olamıyorsun.Adem hocam Allah babalarımıza rahmet eylesin...? Eski adamlar gibisi yoktur! Onlar, zorluk ve yokluk gördükleri için saf irade olarak yetişmişler. Ben 12 yaşımdan beri profesyonel sporcuyum, ülkemi yurtdışında başarı ile temsil etmiş bir kardeşinizim, son 10 yıldır antrenörlük yapıyorum, inanın, yeni nesil inanılmaz tembel ve doyumsuz, gençlere spor yapmak ölüm geliyor! yapanlar da sporda zorlanmadan başarının peşinde, ama malesef hayatın diğer alanlarında olduğu gibi ''Kan ve gözyaşı yoksa başarı yok''.
Hocam teşekkür ederim, asıl bizler ustalığın bittiği bu dönemde sizin gibi bilgili,işinin ehli ustaları tanımaktan mutluluk duyarız. Fotoğrafı buradan paylaşmayayım ancak, instagram adresimi aktif kullanıyorum, isteyen arkadaşlarım ekleyebilir bende onları takip ederim . saygılar kolay gelsin. Orhun Demircan İnstagramBenim giydiğim bir T-Shirt vardı bir ara, No Preasure, No Diaomond yazardı üstünde yani baskı olmadan elmas olamıyorsun.
İki evladım var 20 ve 22 yaşlarındalar. mesela büyük oğlum bana ''Baba ben 10 yaşımdan beri çalışıyorum'' der fakat bahsettiği çalışma aslında bizim şirkette saha ekiplerine emanet edip gönderirdim, bizim ustalar da sağ olsunlar el bebe gül bebe, yağmur yağsa yaş değmez, kavga çıksa taş değmez mantığı ile sabah alır götürür, arada ''Tanıl şu çantayı getir'' derler falan o işte çalışmak dediği
Bakış açıları çok farklı, bu hikayeyi benim oğlumdan dinleseniz o çocukluğundan beri çalışıyor. Onu yanında götüren ustalardan dinlesek ne derler?
İki canım evladım Allah kimsenin evladının ayağına çakıl taşı değdirmesin o ayrı konu ancak hakikaten zora pek gelemiyorlar. Şimdi haklarını da yiyemem bundan 20 sene evvel doğan nesil ile 10 sene evvel doğan nesil de ciddi farklı.
Sizin iş tam bir disiplin işi, aynı zamanda fiziksel yorgunluk hat safhada, o nedenle sizin branş çok daha zor.
Bu arada sizler gibi kıymetli değerlerimiz ile tanışmaktan da ayrı bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Sakıncası yoksa bir fotonuzu görmek isteriz. Hatta kendinize ait web siteniz varsa forumda yayınlayalım![]()
Adem hocam Bugün bimde çalışan bir arkadaşımdan öğrendim ,hatta kutunun depodaki fotoğrafını gördüm.Benim giydiğim bir T-Shirt vardı bir ara, No Preasure, No Diaomond yazardı üstünde yani baskı olmadan elmas olamıyorsun.
İki evladım var 20 ve 22 yaşlarındalar. mesela büyük oğlum bana ''Baba ben 10 yaşımdan beri çalışıyorum'' der fakat bahsettiği çalışma aslında bizim şirkette saha ekiplerine emanet edip gönderirdim, bizim ustalar da sağ olsunlar el bebe gül bebe, yağmur yağsa yaş değmez, kavga çıksa taş değmez mantığı ile sabah alır götürür, arada ''Tanıl şu çantayı getir'' derler falan o işte çalışmak dediği
Bakış açıları çok farklı, bu hikayeyi benim oğlumdan dinleseniz o çocukluğundan beri çalışıyor. Onu yanında götüren ustalardan dinlesek ne derler?
İki canım evladım Allah kimsenin evladının ayağına çakıl taşı değdirmesin o ayrı konu ancak hakikaten zora pek gelemiyorlar. Şimdi haklarını da yiyemem bundan 20 sene evvel doğan nesil ile 10 sene evvel doğan nesil de ciddi farklı.
Sizin iş tam bir disiplin işi, aynı zamanda fiziksel yorgunluk hat safhada, o nedenle sizin branş çok daha zor.
Bu arada sizler gibi kıymetli değerlerimiz ile tanışmaktan da ayrı bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Sakıncası yoksa bir fotonuzu görmek isteriz. Hatta kendinize ait web siteniz varsa forumda yayınlayalım![]()
TV nin mevcut durumu alınmasına engel bir durum ortaya koymasa da panel kodu için @İlteriş Yılmaz kardeşime halen bilgi gelmiş değil ne yazık ki.Adem hocam Bugün bimde çalışan bir arkadaşımdan öğrendim ,hatta kutunun depodaki fotoğrafını gördüm.
Cuma günü bimde satılacak cihaz
Dijitsu 65DS9800 modeli kendi sitelerinden aldığım özellikleri şöyle:
EKRAN BOYUTU: 165 cm
DLED (DİREKT AYDINLATMA)
ULTRA HD ÇÖZÜNÜRLÜK: 3840×2160
KONTRAST: 4000:1
TEPKİME SÜRESİ: 8ms
GÖRÜNTÜ ÖLÇEĞİ:16:09
GÖRÜŞ AÇISI: 178°
TEKDÜZE PARLAKLIK: %70
ÇOKLU DİL DESTEĞİ
ATV PAL, SECAM
DTV DVB-T+C+S+S2
İŞLEMCİ: 4 çekirdek 1.5Ghz
RAM: 1.5GB DDR3
ROM: 8GB
SES ÇIKIŞI: 8Wx8W
WIFI
USB 2.0-2
BLUETOOTH: 5.1
HDMI
ANDROİD: 11.0
BOYUT (AYAKLI): 1445x350x886mm
BOYUR(KUTU) 1588x152x938mm
NET AĞIRLIK: 15 kg
BRÜT AĞIRLIK: 19.6 kg
ENERJİ SINIFI: G
Sizde bir gelişme varmı acaba? Alalım mı bu TV'yi..
Bu üretici özelinde henüz böyle bir sistem altyapıları yok ne yazık ki.Bu televizyondan bir tane aldım, kurulum için henüz servise ulaşamadım ama seri numarasından panel bilgisini öğrenmek mümkün müdür acaba?
İşte o kırıntı onlara göre BİLGİ4000:1 kontrast dediğine göre elimizde sadece VA panel olduğu bilgisi var.
Ben de biraz ona güvenerek aldım zaten hocam. Panel ya VA ya da MVA'dır, kesin IPS değildir diye düşündüm. IPS'in karanlık sahnelerdeki performansını hiç sevmiyorum.4000:1 kontrast dediğine göre elimizde sadece VA panel olduğu bilgisi var.
Aklınızda olsun dostlar, IPS panelin çok çok özel bir üretimi dışında bilinen en yüksek (Sahada dolanan ürünler) panelinin tipik kontrastı 1400:1 dir.Ben de biraz ona güvenerek aldım zaten hocam. Panel ya VA ya da MVA'dır, kesin IPS değildir diye düşündüm. IPS'in karanlık sahnelerdeki performansını hiç sevmiyorum.
Edit: Kutu üzerinde yazan özellikler şu şekilde
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.