Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 18.000 BTU F/P Klima Önerisi *Kaira Alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

narug

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-35 Bin TL
Marka Model Bilgisi
Fiyat-Performans Klima
Merhaba,

İstanbul Kağıthane'deki evim için 18.000 BTU'luk bir klima arayışındayım. Salonumda klima altyapısı mevcut durumda ve salonum yaklaşık 20 metrekare. Evim gün batımlarında güneş alıyor.

Benim amacım salonda çalışan klimayla evi de bir nebze olsun serinletmek (Serinletilecek toplam alan yaklaşık 40 metrekare).

Özellikle fiyatını hakeden, kaliteli, servis ağı geniş ve gelecekte parçasını bulma ihtimalimin fazla olduğu bir klima arayışındayım. Bunun için bütçem 30-35 bin TL arası.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Satın Alma Önerisi 18.000 BTU F/P Klima Önerisi *Kaira Alındı*

Klimanızın iç ünitesini, 20m2 dediğiniz alanın kapısına bakacak şekild emontaj yaptırtma şansınız varsa istediğinizi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Daikin güvencesinde Airfel veya Kaira
İklimsa güvencesinde Sigma

Sizin işinizi rahatlıkla görecek ürünler içerisindedir.
Klimanızın iç ünitesini, 20m2 dediğiniz alanın kapısına bakacak şekild emontaj yaptırtma şansınız varsa istediğinizi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çözüm

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Airfel ve Kaira arasında kaldım şu anda.

Anladığım kadarıyla ikisi de Midea üretimi ve neredeyse birbirinin kopyası ürünler. Fakat küçük nüanslar mevcut.

Airfel' in artıları: Sitesinde 5 yıl garanti olduğu yazıyor (Kaira'da 2 Yıl Cihaz ve 3 Yıl Kompresör Garantisi) ve daha eski bir marka olması.

Kaira'nın artıları: Wifi özelliği, 29.999 TL'ye internette Kaira Türkiye'den alınabiliyor olması.

Yarın bayiyi arayarak Airfel klima fiyatı alacağım ve ona göre kara vereceğim.

Bu iki marka arasında başka odaklanmam gereken bir fark mevcut mudur? Sizler hangisini tercih ederdiniz?

Adem Bey'in tavsiyesi üzerine Hepsiburada üzerinden Kaira 18.000 BTU klimayı 5 Haziran tarihinde 29.999 TL'ye satın aldım. Satın aldıktan sonra ürüne yüklü bir zam gelmesine rağmen satıcı (Kaira Türkiye) ürünü 8 Haziran'da kargoya verdi. Şu an kargoyu bekliyorum. İnşallah kargoda bir sıkıntı çıkmaz. Daha sonraki aşamaları da yazmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri