Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima 18000 btu Arçelik ekolojik inverter klima 4 günlük koku sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

çağrı35

Yeni Üye
Yeni Üye
@Adem Helvacı

Hocam klimam 5 Ağustos günü takıldı akşamdan akşama işten eve gelince açılıyor ve koridor kapısı açıkken kullandığımdan bu kadar yoğun koku olmuyordu bugün kapıyı kapayıp yarım saat içeriyi soğuttum ve tarifini yapamayacağım bir koku vardı içerde çok yoğun şekilde. Böyle yanık lastik mi desem bilemiyorum tarifini yapamıyorum. Bir de klimanın iç ünitesinin sol tarafından geliyor koku hortumlar falan oraya bağlı neden olabilir bu ? Çok araştırdım ama bir sürü sebep var çözemedim yardımcı olur musunuz hocam.

@Adem Helvacı

Hocam klimam 5 Ağustos günü takıldı akşamdan akşama işten eve gelince açılıyor ve koridor kapısı açıkken kullandığımdan bu kadar yoğun koku olmuyordu bugün kapıyı kapayıp yarım saat içeriyi soğuttum ve tarifini yapamayacağım bir koku vardı içerde çok yoğun şekilde. Böyle yanık lastik mi desem bilemiyorum tarifini yapamıyorum. Bir de klimanın iç ünitesinin sol tarafından geliyor koku hortumlar falan oraya bağlı neden olabilir bu ? Çok araştırdım ama bir sürü sebep var çözemedim yardımcı olur musunuz hocam.
Aynı kimanın
@Adem Helvacı

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Aynı cihazın Beko markalı versiyonunu geçen sene aldım, bende ilk günlerde yoğun koku duyuyordum sonra günden güne o kokusu geçti şu an kokmuyor belki sizde de öyle olabilir diye yaşadıklarımı belirtmek istedim.

Aynı kimanın

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Aynı cihazın Beko markalı versiyonunu geçen sene aldım, bende ilk günlerde yoğun koku duyuyordum sonra günden güne o kokusu geçti şu an kokmuyor belki sizde de öyle olabilir diye yaşadıklarımı belirtmek istedim.
Hocam teşekkür ederim Allah sizin de içinize sindirsin klimanızı. Yeni diye mi acaba bu yoğun koku dersiniz hocam benim tarif ettiğim gibi bir koku muydu sizinki de ? Zamanla geçer inşallah.

Hocam teşekkür ederim Allah sizin de içinize sindirsin klimanızı. Yeni diye mi acaba bu yoğun koku dersiniz hocam benim tarif ettiğim gibi bir koku muydu sizinki de ? Zamanla geçer inşallah.
Cesetle karışık yanık kokusuydu ( tabir için özür dilerim sağlıkçı olunca aklıma direkt böyle geldi😅) baya da fena kokuyordu ama azaldı şükür ki saolun sizlerde iyi günlerinizde kullanın inşallah bende de üründen performans tüketim vs olarak sorun yokta kimsenin çözüm bulamadığı bir su akıtma sorunum var iç üniteden değişim bekliyorum şimdi allahtan servis hizmeti iyi

Cesetle karışık yanık kokusuydu ( tabir için özür dilerim sağlıkçı olunca aklıma direkt böyle geldi😅) baya da fena kokuyordu ama azaldı şükür ki saolun sizlerde iyi günlerinizde kullanın inşallah bende de üründen performans tüketim vs olarak sorun yokta kimsenin çözüm bulamadığı bir su akıtma sorunum var iç üniteden değişim bekliyorum şimdi allahtan servis hizmeti iyi
Hocam valla sanırım sayenizde bende tabirimi buldum kesinlikle benimki de böyle kokuyor okurken cuk oturdu beynime bu tabir 😁 Yeni olmasıyla alakalı sanırım dediğiniz gibi zamanla bende geçmesini umuyorum. Bu su akıtma olayı benim bir tanıdığımın başına geldi Daikin aldılar 5 ay oluyor iç ünite değişti fakat gelen 2. İç ünite de aynısını yapmış sanırım sorun farklı onlarda çözmeye çalışıyor.

Hocam valla sanırım sayenizde bende tabirimi buldum kesinlikle benimki de böyle kokuyor okurken cuk oturdu beynime bu tabir 😁 Yeni olmasıyla alakalı sanırım dediğiniz gibi zamanla bende geçmesini umuyorum. Bu su akıtma olayı benim bir tanıdığımın başına geldi Daikin aldılar 5 ay oluyor iç ünite değişti fakat gelen 2. İç ünite de aynısını yapmış sanırım sorun farklı onlarda çözmeye çalışıyor.
Bende de aynı bina da herkes farklı marka kullanıyor kimse de sorun yok değişim inşallah çözüm olur diye bekliyorum çünkü drenaj tavası sağlam gider sağlam her şey sağlamken damlaması çok ilginç geldi servise de bize de allahtan çok fazla akıtmıyor da kullanıyoruz zaten havalar da sıcak Çanakkalenin nemi de mağlum büyük kurtarıcım oldu

@Adem Helvacı

Evet, sıfır klimada da bazı durumlarda koku oluşabilir. Yeni kurulan bir klimada, fabrikadan kalan kimyasal kalıntılar, plastik parçalar veya yağ, cihaz çalışmaya başladığında ısınarak koku yapabilir. Bu koku genellikle birkaç kullanım sonrasında azalır ve kaybolur.

Evet, sıfır klimada da bazı durumlarda koku oluşabilir. Yeni kurulan bir klimada, fabrikadan kalan kimyasal kalıntılar, plastik parçalar veya yağ, cihaz çalışmaya başladığında ısınarak koku yapabilir. Bu koku genellikle birkaç kullanım sonrasında azalır ve kaybolur.
Hocam tecrübelerinize göre bu koku çok mu yoğun peki ? Çünkü benim de aynı @QuadHD 'nin dediği gibi kokuyor iğrenç bir koku plastik yanık gibi. Kendisi tabi zamanla kokunun geçtiğini sıfır klima olduğunu ondan öyle olduğunu belirtti. Siz de öyle derdiniz mantıklı bence de. Geçmesini umuyorum. Fakat siz plastik parçalar , yağ, kalıntılar vs. ısındığı için koku yapar dediniz bu ısınma acaba dış ünitenin ısınması gibi bir durum mu ? Yoksa iç ünite soğuk veriyor sonuçta.

@Adem Helvacı

Dreneaj hortumunun ucu nerde eğer bina su giderinin ucunda oranın kokusunu içeri çekiyor olabilir

Bizde aynı klimayı kullaniyoruz alalı 2 ay olmadı oyle bir koku vs. olmadı.

Bazı kişilerde olmuyormuş bazı kişilerde oluyormuş mesela @QuadHD aynısını yaşamış ve tam da bendeki kokunun aynısı onda da varmış hocam zamanla geçtiğini söylüyor
Bu konudan bagimsiz birsey sormak istiyorum size ,bizdede aynı klima var hava yonlendiren plastik kanatciklarin yonunu degistirmek istiyorum ama beceremedim saga sola oynatamadim siz denedinizmi acaba nasil oluyor beceremedim 😄

Bu konudan bagimsiz birsey sormak istiyorum size ,bizdede aynı klima var hava yonlendiren plastik kanatciklarin yonunu degistirmek istiyorum ama beceremedim saga sola oynatamadim siz denedinizmi acaba nasil oluyor beceremedim 😄
Hocam elinle tutuyosun alt kısmından sert noktaları var çıkıntılı çok güç uygulamadan sağ veya sol yapabiliyosunuz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri