Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20.000 - 25.000 TL arası Tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Syntax

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000 - 25.000
Marka Model Bilgisi
Samsung Qled / LG QNed
Merhaba beyler uzun araştırmalar sonucu Tcl 55c728 i gördüm sayeniz de ama artk satışı yok
Şuan 50q60d modeline bakiyorum hatta bugün almaya kadar gidicem gibi samsung bayiden 19.100 fiyati
50q60c de mevcut oda 19.500 fakat yeni paneller va gelmeyecek diye okudum forumda arkadas detayli atmisti sonra tekrar baktim bulamadm
Lg QNed düsünuyordum ama oda samsungtan geri kaldi gibi Lg Oled dusunuyodum 8807 bi o var sanirim satista 25 bin ama uzun kullanim olacak gundelik olarak oda yanar vs diye cesaret edemiyorum
Hem film netflix vs izleyen dikkat eden birisiyim ama eşim de tv izlemeyi cok sever ondan uzun süre açık kalacak diyorum tv icin

Paneller hakkinda biraz da olsa bilgim var gibi sayenizde

Led qled miniled Oled diye gidiyo diye biliyorum ama hepsinin avantaj ve dez avantajlari var
Samsungda beni dusunduren de bulutlanma ve ışık süzmeleri edge led siralamasi diye biliyorum düsüncelerim bunlar yardimci olursaniz şu tvyi şundan dolayi al dediginiz yada şundan şundan dolayi vaz gec dediginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim

Bir de 50 inc mi yoksa 55 inc mi almaliyim bunlar arasinda panel yada ariza farkliliklari hangisinde daha az olur bi etkisi olur mu büyüklügün aydinlatirsaniz sevinirim

55c735 ve 55pus8807 verdiğiniz talep ve fiyat doğrultusunda sizin için makul ancak bu iki markanında servisinin iyi olmadığını söylüyerek önermede bulunuyorum.
Eğer fiyatı bir tık daha yukarı çıkarabilirsek 55q80b sizin için biçilmiş kaftan olur.
Samsung servisi diğer ithal markalarına göre daha iyi olan servistir.
İzleme açısına gelecek olursak televizyonla aranızdaki izleme mesafenize dayalı olarak inç sayısı belirlenir

55c735 ve 55pus8807 verdiğiniz talep ve fiyat doğrultusunda sizin için makul ancak bu iki markanında servisinin iyi olmadığını söylüyerek önermede bulunuyorum.
Eğer fiyatı bir tık daha yukarı çıkarabilirsek 55q80b sizin için biçilmiş kaftan olur.
Samsung servisi diğer ithal markalarına göre daha iyi olan servistir.
İzleme açısına gelecek olursak televizyonla aranızdaki izleme mesafenize dayalı olarak inç sayısı belirlenir
Ancak sizide rahatlatmak amacıyla @Adem Helvacı Adem Hoca’mıza danışalım

Ancak sizide rahatlatmak amacıyla @Adem Helvacı Adem Hoca’mıza danışalım
55c735 den şu yuzden vazgectim cok fazla bulutlanma ve ışık süzmesi sıkıntisi oluyo geri dönüşleri hep kötü oldugu icin yoksa 55c728 cok iyiymis ama satışı yok malesef
Philipsin ekran kalitesi hakkinda da bilgim yok pek göremedim iste qled yada miniled hangi tvsinde kullaniyo tarzinda ambilight özelliginden haberdarim oda arka ambiyans ışığı diye biliyorum

Bu arada tcl 55c735 qled ama va direct led panel mi tam bilmiyorum o konuda aydinlatabilir misiniz eger öyle ise samsunga göre daha mantikli duruyor teknik acıdan

Son olarak posta cok fazla yorum atiyorum ama bu fiyatlarda karar vermek gercekten cok zor oluyor.

Elimdeki secenekler
50q60b 19.150
50q60c 19.150 samsung kampanya getirmis iksiide ayni fiyat

55q60b 23.400
55q60c 24.400

Philips 8807 ve Tcl 55c735
BU 4 ü arasindaym adem beyin yorumuna göre de son kararımı vericem @Adem Helvacı

Samsungdan alicam sanirm taksitten dolayi cunku 7 taksit yapan bi burasi var peşin fiyatına

B Ve c serisi arasindaym eski ve yeni seri

55 inc alicam 55q60b yada 55q60c
Adem abi tcl der ise ona dönüş yapacağım önerisi olan varza bu aksam alıcam tvyi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri