Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20.000 TL civarı çamaşır makinesi önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Kenpachi

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000 TL
Marka Model Bilgisi
Bosch
Arkadaşlar bizde emektar 6 Kg'lık Beko marka bir çamaşır makinesi vardı. Kirleri artık çıkaramadığı için yeni bir makine almaya karar verdik. Ben servis ve garanti bittikten sonraki olası masraflar için Arçelik düşünsem de annem Bosch olsun diyor ve ikna edebileceğimi de sanmıyorum :)

Bu adresteki ürünlere baktım ama benim bütçeyi biraz aşıyorlar. 20.000 TL'ye f/p olarak tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba?

Almanya üretimi modeller olmadığı sürece BSH grubundan pek ürün önermiyorum.

Nedenleri;
+4 yıl ek garanti yok.
Garanti dışı onarımlarda yedek parça+onarım bedelleri yüksek.
Sırf önünde Bosch-Siemens yazıyor diye ALMAN MALI diye fiyatları şişiriyorlar.

Ha illa Bosch olsun Siemens olsun bu tarz durumlarda tabi öneriyoruz markaya düşmanlığımız yok ürünlere antipatimiz yok öneryoruz. Makine olarak Bosch WGA252Z0TR alabilirsiniz.

Şimdi hocam Almanya üretimi harici sıkıntılı diyorsanız bütçeyi arttırıp o konudaki Bosch listesinden en düşük fiyatlı ürünü alabiliriz. (WAV28MH0TR : 25.500 TL)

Peki Bosch'tan vazgeçersek tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir model var mı? (bu sefer 25.000 TL için)

Şimdi hocam Almanya üretimi harici sıkıntılı diyorsanız bütçeyi arttırıp o konudaki Bosch listesinden en düşük fiyatlı ürünü alabiliriz. (WAV28MH0TR : 25.500 TL)

Peki Bosch'tan vazgeçersek tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir model var mı? (bu sefer 25.000 TL için)
Almanya üretimi harici sıkıntılı demiyorum ben önermiyorum yukarda yazdığım nedenlerden dolayı. Bütçeyi arttıracaksanız WAV28MH0TR alınabilir.

Almanya üretimi modeller olmadığı sürece BSH grubundan pek ürün önermiyorum.

Nedenleri;
+4 yıl ek garanti yok.
Garanti dışı onarımlarda yedek parça+onarım bedelleri yüksek.
Sırf önünde Bosch-Siemens yazıyor diye ALMAN MALI diye fiyatları şişiriyorlar.

Ha illa Bosch olsun Siemens olsun bu tarz durumlarda tabi öneriyoruz markaya düşmanlığımız yok ürünlere antipatimiz yok öneryoruz. Makine olarak Bosch WGA252Z0TR alabilirsiniz.
hocam haklısınızda vestel den çok çekmiş biri olarak mal iyi olmadığı sürece,üreten arkasında durmadığı sürece isterse 20 yıl garantisi olsun.Ben birebir eşimle vestel servisine de gittim ki tanıdık olurlar, Siemens servisine de gittim.Ne yalan söyleyeyim adamların servisi ,hizmet kalitesi bile farklı.Model danışmak için atölye den usta çıktı işini bırakıp , almak istediğimiz birkaç model için bilgi verdi 1200 devir 10 kg alın amatör yapısı daha iyi dedi.Tabi servis kalitesi çalışanın kalitesine bağlı ilden ile ilçeden ilçeye değişir ama adamlar süzgeçten geçmiş belli müşteri hizmetleri ile görüşecekte bunu söylüyorum vestel müşteri hizmetlerindeki gibi ağzında sakız çiğneyip konuşan bir temsilci henüz denk geşmedi.

Lafın özü garantiden çok kullanım ömrü boyunca üründen alınacak konfor, performans önemli bunu bana Siemens servisi iletti.Haliyle mal iyi olunca servise de gerek duyulmuyor.Yoksa arçelik ,vestel grubunun garantili ürüne savunmalarını bahanelerinide biliyoruz abi bunlar böyle, abi ucuz ürün zaten haliyle sesli çalışır, abi yenge normal sorun yok vs.?

son 7 yılda inanın kiracılarla,komşularla birlikte elimden geçen 7. makine.Huzuru Siemens ile bulduk sonunda nazar değmesin.??

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri