Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 26 kya kadar klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Valla hocam sizler böyle yazılar yazdıkça bizimde klima önerisi yapasımız gelmiyor. @muhammet göl kendisi Midea kullanıyor. Diyelimki Fujitsu bayiinde çalışıyor ve Klimayıda biliyorki iyi bir klima şimdi o adam bu klimayı önermesinde kim önersin? Fujitsu hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisimi önersin ? Markaya takılma bu arada Midea önerse sürekli bu defa siz Midea bayiindemi çalışıyorsunuz diyeceksiniz muhtemelen. Diyeceğim şuki böyle yazarsanız burada kimse klima tavsiyeside yapmak istemez.
Bir ara bu forum mideacı diyenler vardı. Şaşırmadım.

İlerleyen zamanlarda bana da iklimsa veya sigma sponsorun deseler kahkaha atarım 😂😂😂

Çok nezaketsiz yaklaşan insanlar oluyor. Biraz geç cevap verilse veya yoğunluktan gözden kaçsa oo ne giydirenler oluyor. Tamamen kamu yararına kendi insiyatifimizle araştırıp tecrübe ettiğimiz kadarıyla tavsiye boyutunu aşmadan yardımcı oluyoruz. Forumun veya bir başka kuruluşun fonlaması VS yok. Hepimiz gündelik hayatına devam ederken buradaki aile kavramına binaen insanlara yardımcı olmanın sevincini yaşamak için yapıyoruz. Hiçbir beklentimiz olmadan.

Dolasıyla @Ali Kemal Eyvaz beye sonuna kadar katılıyorum. Bu tarz münferit olaylar yaşanınca zerre isteğim hevesim kalmıyor...

Son düzenleme:
Valla hocam sizler böyle yazılar yazdıkça bizimde klima önerisi yapasımız gelmiyor. @muhammet göl kendisi Midea kullanıyor. Diyelimki Fujitsu bayiinde çalışıyor ve Klimayıda biliyorki iyi bir klima şimdi o adam bu klimayı önermesinde kim önersin? Fujitsu hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisimi önersin ? Markaya takılma bu arada Midea önerse sürekli bu defa siz Midea bayiindemi çalışıyorsunuz diyeceksiniz muhtemelen. Diyeceğim şuki böyle yazarsanız burada kimse klima tavsiyeside yapmak istemez.
hocam hangi konuya girsem bu klimayı önerdiğini gördüm o yüzden soruyorum neden altında birşey arıyorsunuz ki :)

hocam hangi konuya girsem bu klimayı önerdiğini gördüm o yüzden soruyorum neden altında birşey arıyorsunuz ki :)
Uzatma taraftarı değilim lakin mesela kaç örnek gösterebilirsiniz? @muhammet göl @Ali Kemal Eyvaz beylerle birlikte gece yarısına kadar insanlara yardımcı oluyoruz. @muhammet göl özellikle bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar fujitsu önerisi yapmıştır. Buradaki tespitiniz maalesef yanlış. Bir başkası ile karıştırdığınızı düşünüyorum.

Altında bir şey aradığım yok fakat burada bir itham söz konusu dolayısıyla ispat etmeniz gerektiği kanısındayım.

Sanırım başka bir üyemizle karıştırdınız. Zira tavsiye eden kişiler bu forumda belli. Ürün önerileri noktasında da hepimiz takip ediyoruz süreçleri.

Havalar sıcak hepimiz biraz kafa karışıklığı yaşıyoruz ki böyle bir karışıklık yaşadığınızı düşünerek ben kendi adıma konuyu kapatıyorum.

Uzatma taraftarı değilim lakin mesela kaç örnek gösterebilirsiniz? @muhammet göl @Ali Kemal Eyvaz beylerle birlikte gece yarısına kadar insanlara yardımcı oluyoruz. @muhammet göl özellikle bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar fujitsu önerisi yapmıştır. Buradaki tespitiniz maalesef yanlış. Bir başkası ile karıştırdığınızı düşünüyorum.

Altında bir şey aradığım yok fakat burada bir itham söz konusu dolayısıyla ispat etmeniz gerektiği kanısındayım.

Sanırım başka bir üyemizle karıştırdınız. Zira tavsiye eden kişiler bu forumda belli. Ürün önerileri noktasında da hepimiz takip ediyoruz süreçleri.

Havalar sıcak hepimiz biraz kafa karışıklığı yaşıyoruz ki böyle bir karışıklık yaşadığınızı düşünerek ben kendi adıma konuyu kapatıyorum.
ufak bi arama yaptım sağ arama tuşundan profil kapalı olduğu için 1 günde 4-5 konuda gördüm yeterlidir bence. Birşey itham ettiğim yok ama savunmanızı anlayamadım. Sadece normal bir soru sordum. Bu konuyu kirletmeye gerek yok.

Hocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?
Bayii ile işim yok normal bir vatandaşım

Aslında her konuda önermiyorum
verilen bütçeye bağlı olarak
Fujitsu da yeni tanıyıp test edip değerleri hoşumuza giden bir klima olduğu için sıklıkla önerdim ayrıca ulaşabilirlikte kolay arkasında iklimsa var pazarlıkla indirim de var ek garanti var hemen hemen her ilde var.

@Ali Kemal Eyvaz abi bizzat kullanıp test ediyor makina da güzel çıktı bizde bütçeye bağlı öneriyoruz

Midea kötü demiyorum memnun olmasam evimde kullanmam.
Ben bildiğim öneriyi yapar anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım alıcı ister alır ister almaz umrumda bile değil.

Hiçbir karşılık beklemeden Donanımhaber ve başka forumlarda 20 seneyi aşkın süredir gönüllü teknik bilgi paylaşan birisi olarak @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @muhammet göl ve bu düşüncelere belli zamanlarda sevk olan tüm dostları çok iyi anlayabiliyorum.

Bugün halen, iyi niyetle Nisan Mayıs ayları boyunca belli aralıklarla ''yaza kalmadan klimalarınızı alın'' yayınlarımın altına ''ne abarttın kardeşim ülke meselesi sanki'' yazanından, önerdiğimiz her markanın altında bir komisyon, prim, çıkar arayanına varana kadar her şeyi görmeye devam ediyorum. Ben arşivciyimdir, bu tarz içerikleri silip, şahsı engellemeden önce mutlaka ekran görüntüsünü alır arşivime atarım. Dünya halidir, ileride neyin ne olacağı belli olmaz.

Bir forumda 6 sene boyunca verdiğim gönüllü destek boyunca benden iyisi yokken, ayrılma kararı aldığımda hakkımda atılan iftiralara da bu arşivciliğim sayesinde cevap verebilmemin etkisiyle o sataşan tüm konular ortadan kaldırılmıştı.

Sevgili @İlteriş Yılmaz ile çok uzun bi cevap videosu çekip bütün delil ekran görüntülerini tarihinden saatine varana kadar youtube da yükledik, tam yayınlamadan 1 saat evvel barış çubuğu uzatılınca ''Hayır'' demedik.

O nedenle her adımda temkinli olmak gerekliliğini ben en az 15 sene önce zaten öğrenmiştim diyebilirim.

Bu gibi konular sizlerin canını sıkıyor ve sıkacak biliyorum. Yine de eğer ''Yıldım'' dersek olan yine bizim halkımız aolacak onu da biliyorum.

Bazı konular yanlış anlaşılsın istemem, ben hemen her konuyu sosyal mecrada çekinmeden yazarım.
Ekonomik durumumu birçok arkadaşımız bilir ve öyle utanacak çekinecek bir durumum da yok zira bu benim kişisel tercihim.

Eşimden gelen 10K emekli maaşı, 4K youtube geliri, 3 aydan 3 aya Devletin ödediği Komisyon üyeliğimden gelen huzur hakkı olan kabaca 6K para dahil aslında biz de 1 asgari ücret ile , kredi kartlarına abanıp ayakta durmaya çalışıyoruz.

Bunu size şu sebeple anlattım, bazı büyük şirketlerin sürekli sohbet halinde olduğum yöneticileri veya ufak çaplı şirket sahipleri ile yaptığım görüşmelerde aslında bu bilgi birikimimle işimin birçok yerde hazır olduğunu bilmeme, ayda 30 ile 50K arası gelir ile çok rahat bu yerlerden birinde görev alabileceğimi bilmeme rağmen ben köyde yaşayıp giderlerimi düşük tutup platformumuzu istediğimiz yere getirmeyi başarana kadar ve aynı zamanda tüketici hakları konusunda mücadele etmeye devam etmeyi tercih ediyorum.

Bizim cephede bu mücadeleler verilirken bugün gönüllü destek verdiğim Midea markasının birçok bayisi bile ''Bu adam FG den ne alıyor da bu kadar koşturuyor'' diyorsa, sizlere de ''Bayi çalışanımısın?'' diye sorulması bana çok anormal gelmiyor ama ben 20 senedir bunlara maruz kaldığım için belki tolerasyonum daha yüksek olduğundan dolayı anormal gelmiyordur :)

Çok güzel bir tespit yapmış mesela dostumuz. ''Midea forumu'' adı çok anılır mesela. Halbuki bunu kırk kere açıkladık, Mideanın bu forumda çok anılma sebebi, adamların senelerdir hiç durmadan, yılmadan ve bir gram karışmadan bana inceleme için ürün yollamaya devam ediyor olmalarıdır.

Peki biz diğer markalara çağrı yapmadık mı? Siz de ürün yollayın sizin de ürünlerinizi insanlara anlatalım demedik mi?
Her markaya tek tek yazmadık mı resmki iletişim adreslerinden?
Bırakın ürün göndermeyi, cevap bile göndermeye tenezzül etmeyen bu markalar için biz daha ne yapabilirdik ki?

İşte hiçbir şey yapamayacağımızı anlayınca ben de oyunun kurallarını değiştirmeyi doğru buldum ve bizim gibi düşünen GÖNÜLLÜ dostlardan destek istedim. Mesela @Engraulis dostumuzun klima test etmekle ne işi olurdu ki?

Adam bizim ricamızla gitti enerji monitör derece vs satın aldı hiç mecbur değilken. Neden? Bizim ricamızı kırmasın, Gree Fairy klima ile ilgili bilgi paylaşsın diye.

Sevgili @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @muhammet göl @ByCilo @İRFAN ve diğer birçok dostumuz için de durum faklı değil ki.
Madem ki firmalar bize ürün göndermeye yanaşmıyor, o zaman amacımıza inanan ve bir art niyetimiz olmadığını anlayan insanların vereceği destek ile bu işi çok rahat kendimiz de başarabilirdik.

Bakın birkaç ay içerisinde bu hale geldik farkında mısınız?

Bu ülkede zibilyon tane forum var. Hangi birisinde bizim forumumuzda olduğu gibi sürekli, sağlıklı ve doğru bilgi var?

Kaçında gerçek kullanıcıların çoklu şekilde ve daha da önemlisi değişik coğrafyalardan halka sunduğu geri bildirimler var?

Sevgili @muhammet göl bunlardan bahsedilmesinden dahi haz etmez ama bazı test donanımlarını bile bize yollamaktan çekinmeyen bir dostumuzdur kendisi. ''Abi bunlarla test edin, katkımız olsun'' diyen bu insanların bir çıkara hizmet ettiklerini düşüneceksek eğer, evet halkın çıkarına hareket ediyorlar diye düşünebiliriz mesela.

Sevgili @İRFAN dostumuzun sunduğu fikirler ve geri bildirimler, @Ali Kemal Eyvaz dostumuzun birçok ürün ile ilgili paylaştığı veriler ve diğer tüm gönüllü dostlarımızın katkılarını bir başka mecrada nasıl bulabileceğiz çok merak ediyorum.

Art niyetli olmadığı düşünülse de karşı tarafı incitecek sorular bu nedenle gereksizdir bizim forumumuzda.

Eski forumda ''vestelci forum'' diyorlardı mesela. Bana diyorlardı düşünsenize :D
Bir marka, firma veya ürünün çok anılması altında yatan ana unsurlar mutlaka iyi anliz edilmelidir.
Eski foruma vestelci denmesinin nedeni, vestel yazılımlarını o zamanlar benim paylaşıyor olmamdan kaynaklanıyordu, şimdi çok kıymetli başka bir dostumuz var o paylaşıyor, önemli olan vatandaşın bu bilgilere ulaşabilmesidir.

Belki dikkatinizi çekmiştir ben vestelin yazılım panel vs gibi başlıklarında pek yazmıyorum, çünkü biliyorum ki bu bilgiyi bizden alamasalar da oradan alabilirler. Sevgili @Murat ALA yetişebildiği kadar o konuları modere eder, yetişemediğinde de kardeşimizin canı sağ olsun, biz hiç kasmayız. Diğer taraftan gidip bilgi alabilir neticede vatandaş ama şu kadar marka ve modelin bu derece kuymetli bilgilerini bizim forumumuz dışınd ahiçbir yerde bulamaz insanlar.

O nedenle bu derece önemli bir birlikteliği ve gönüllülüğü baltalayacak söylemlerden lütfen uzak durunuz.

Sevgilerimle.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri