- Bütçe
- 26000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch climate
Tcl Elite almayı düşünüyordum ancak servis kötü diye vazgeçtim 26 kya kadar 12000 BTU klima arıyorum.Aklimda şuan Arçelik ve Bosch var siz ne önerirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir ara bu forum mideacı diyenler vardı. Şaşırmadım.Valla hocam sizler böyle yazılar yazdıkça bizimde klima önerisi yapasımız gelmiyor. @muhammet göl kendisi Midea kullanıyor. Diyelimki Fujitsu bayiinde çalışıyor ve Klimayıda biliyorki iyi bir klima şimdi o adam bu klimayı önermesinde kim önersin? Fujitsu hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisimi önersin ? Markaya takılma bu arada Midea önerse sürekli bu defa siz Midea bayiindemi çalışıyorsunuz diyeceksiniz muhtemelen. Diyeceğim şuki böyle yazarsanız burada kimse klima tavsiyeside yapmak istemez.
hocam hangi konuya girsem bu klimayı önerdiğini gördüm o yüzden soruyorum neden altında birşey arıyorsunuz kiValla hocam sizler böyle yazılar yazdıkça bizimde klima önerisi yapasımız gelmiyor. @muhammet göl kendisi Midea kullanıyor. Diyelimki Fujitsu bayiinde çalışıyor ve Klimayıda biliyorki iyi bir klima şimdi o adam bu klimayı önermesinde kim önersin? Fujitsu hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisimi önersin ? Markaya takılma bu arada Midea önerse sürekli bu defa siz Midea bayiindemi çalışıyorsunuz diyeceksiniz muhtemelen. Diyeceğim şuki böyle yazarsanız burada kimse klima tavsiyeside yapmak istemez.
linke tıkladıgımda gördüğüm fiyat 34 olunca aepde 35 civarına bulundugu için söylemiştim.Keşke aynı fiyatta olsa fijutsi 12 btu 30 bin civarı
all easy pro 12 btu 36 bin
Tabi aradaki fiyat farkına değer mi dersen katı katına değer
Bayilerdeki fiyat daha uygun pazarlık yaprsan daha da uygunlinke tıkladıgımda gördüğüm fiyat 34 olunca aepde 35 civarına bulundugu için söylemiştim.
Uzatma taraftarı değilim lakin mesela kaç örnek gösterebilirsiniz? @muhammet göl @Ali Kemal Eyvaz beylerle birlikte gece yarısına kadar insanlara yardımcı oluyoruz. @muhammet göl özellikle bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar fujitsu önerisi yapmıştır. Buradaki tespitiniz maalesef yanlış. Bir başkası ile karıştırdığınızı düşünüyorum.hocam hangi konuya girsem bu klimayı önerdiğini gördüm o yüzden soruyorum neden altında birşey arıyorsunuz ki![]()
ufak bi arama yaptım sağ arama tuşundan profil kapalı olduğu için 1 günde 4-5 konuda gördüm yeterlidir bence. Birşey itham ettiğim yok ama savunmanızı anlayamadım. Sadece normal bir soru sordum. Bu konuyu kirletmeye gerek yok.Uzatma taraftarı değilim lakin mesela kaç örnek gösterebilirsiniz? @muhammet göl @Ali Kemal Eyvaz beylerle birlikte gece yarısına kadar insanlara yardımcı oluyoruz. @muhammet göl özellikle bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar fujitsu önerisi yapmıştır. Buradaki tespitiniz maalesef yanlış. Bir başkası ile karıştırdığınızı düşünüyorum.
Altında bir şey aradığım yok fakat burada bir itham söz konusu dolayısıyla ispat etmeniz gerektiği kanısındayım.
Sanırım başka bir üyemizle karıştırdınız. Zira tavsiye eden kişiler bu forumda belli. Ürün önerileri noktasında da hepimiz takip ediyoruz süreçleri.
Havalar sıcak hepimiz biraz kafa karışıklığı yaşıyoruz ki böyle bir karışıklık yaşadığınızı düşünerek ben kendi adıma konuyu kapatıyorum.
Bayii ile işim yok normal bir vatandaşımHocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?
Kaira hiç kullanmadım fakat bosch şimdilik çok iyi gidiyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım stabil bir şekilde çalışıyor.Wifi dışında Boschtan iyi midir
Evet 6 taksit olması baya iyi ama Arçelik üretimi vs diyorlarLG pc12sq modelini kullanıyorum. Memnunum.Tavsiye ederim. Vatan bilgisayarda 24.200 lira peşin fiyatına 6 taksit.
All easy pro ile midea extreme pro arasındaki fark ne?Keşke aynı fiyatta olsa fijutsi 12 btu 30 bin civarı
all easy pro 12 btu 36 bin
Tabi aradaki fiyat farkına değer mi dersen katı katına değer
Enerji tüketimi dahaa az pro model de.All easy pro ile midea extreme pro arasındaki fark ne?
Evet yerli üretimi. Parça sıkıntısı yok. 10 yıl kompresör garantisi var.Evet 6 taksit olması baya iyi ama Arçelik üretimi vs diyorlar
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.