- Bütçe
- 26000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch climate
Tcl Elite almayı düşünüyordum ancak servis kötü diye vazgeçtim 26 kya kadar 12000 BTU klima arıyorum.Aklimda şuan Arçelik ve Bosch var siz ne önerirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eğer wi-fi şartı yoksa bu ürünede göz atabilirsinizTcl Elite almayı düşünüyordum ancak servis kötü diye vazgeçtim 26 kya kadar 12000 BTU klima arıyorum.Aklimda şuan Arçelik ve Bosch var siz ne önerirsiniz
Dediğiniz gibi İklimsa bayisine giderim ama fiyatı bir tık yüksekmiş bide Fujitsu pek bilmediğimiz bir markaEğer wi-fi şartı yoksa bu ürünede göz atabilirsiniz
Bayide pazarlık ile 28 bandında alabilirsiniz yaygın servis ağı ve sizi üzecek bir klima değil iklimsa sitedeki fiyatlar ile bayii arası fark oluyor genelde indirim yapabiliyorlar şansınızı deneyin derimFujitsu Prime 12.000 BTU/h A++ Inverter ASYG12KPCE
Fujitsu Prime 12.000 BTU/h A++ Inverter ASYG12KPCE Fiyatı ve Özellikleri inceleyin ve satın almak için tıklayın!www.iklimsa.com
Fujitsu bütçeyi zorlarsa
Bosch klima da mantıklı
Japon segmentinde hakkını veren bir cihazDediğiniz gibi İklimsa bayisine giderim ama fiyatı bir tık yüksekmiş bide Fujitsu pek bilmediğimiz bir marka
Dediğiniz gibi İklimsa bayisine giderim ama fiyatı bir tık yüksekmiş bide Fujitsu pek bilmediğimiz bir marka
İklimsa bayiye gidersen ordaki sana Mitsubishi yerine fijutsi önerir. 30 bine kadar iklimsada bulunan en iyi klima fijutsu 12 btuDediğiniz gibi İklimsa bayisine giderim ama fiyatı bir tık yüksekmiş bide Fujitsu pek bilmediğimiz bir marka
Anladım sağolun peki Bosch climate serisini önerir misiniz?İklimsa bayiye gidersen ordaki sana Mitsubishi yerine fijutsi önerir. 30 bine kadar iklimsada bulunan en iyi klima fijutsu 12 btu
Arçelik almaktansa Bosch almak kat ve kat mantıklıdır. Bosch en azından Midea üretimi bir klimaAnladım sağolun peki Bosch climate serisini önerir misiniz?
Güzel midea üretimi. Ama yinede fijusti daha iyidir.Anladım sağolun peki Bosch climate serisini önerir misiniz?
Anladım keşke wi-fi özelliği de olsaydı heralde bu fiyatlarda wi-fi özelliği olan klima yokArçelik almaktansa Bosch almak kat ve kat mantıklıdır. Bosch en azından Midea üretimi bir klima![]()
En düşük Wifi olan Kaira vardı, onunda 12.000 BTÜ internette hiç kalmamış fiyatını bulamadım.Anladım keşke wi-fi özelliği de olsaydı heralde bu fiyatlarda wi-fi özelliği olan klima yok
Aynen bir de Tcl var o da baya ucuz ama keşke servis hizmeti iyi olsaydıEn düşük Wifi olan Kaira vardı, onunda 12.000 BTÜ internette hiç kalmamış fiyatını bulamadım.
Wifi dışında Boschtan iyi midirBu arada Wifi olsun istiyorsan bu klimayı almandada ben sakınca görmüyorum.
[Gizli içerik]
Hocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?Eğer wi-fi şartı yoksa bu ürünede göz atabilirsiniz
Bayide pazarlık ile 28 bandında alabilirsiniz yaygın servis ağı ve sizi üzecek bir klima değil iklimsa sitedeki fiyatlar ile bayii arası fark oluyor genelde indirim yapabiliyorlar şansınızı deneyin derimFujitsu Prime 12.000 BTU/h A++ Inverter ASYG12KPCE
Fujitsu Prime 12.000 BTU/h A++ Inverter ASYG12KPCE Fiyatı ve Özellikleri inceleyin ve satın almak için tıklayın!www.iklimsa.com
Fujitsu bütçeyi zorlarsa
Bosch klima da mantıklı
Fiyatına göre hak ediliyor ama şuan fiyat performans olarak en iyilerden birisiHocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?
aynı fiyata aep almak çok daha mantıklı görünüyor değerlere göre.Fiyatına göre hak ediliyor ama şuan fiyat performans olarak en iyilerden birisi
Fujitsu bayisinde çalışsa kendi evinde Midea All Easy Pro isimli canavarı kullanmaz bence.Hocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?
Keşke aynı fiyatta olsa fijutsi 12 btu 30 bin civarıaynı fiyata aep almak çok daha mantıklı görünüyor değerlere göre.
Valla hocam sizler böyle yazılar yazdıkça bizimde klima önerisi yapasımız gelmiyor. @muhammet göl kendisi Midea kullanıyor. Diyelimki Fujitsu bayiinde çalışıyor ve Klimayıda biliyorki iyi bir klima şimdi o adam bu klimayı önermesinde kim önersin? Fujitsu hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisimi önersin ? Markaya takılma bu arada Midea önerse sürekli bu defa siz Midea bayiindemi çalışıyorsunuz diyeceksiniz muhtemelen. Diyeceğim şuki böyle yazarsanız burada kimse klima tavsiyeside yapmak istemez.Hocam yanlis anlamayin ama her konuda bu klimayi oneriyorsunuz. Fujitsu klima bayisinde mi calisiyorsunuz?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.