- Bütçe
- 30000 - 35000
- Marka Model Bilgisi
- Marka önerisi size kalmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yakalayınca video alıp YouTube ile buaraya link atın çözüm olmasakta fikir yürütülürBu uğultu neyden kaynaklı olabilir acaba çünkü diğer odamda ki 12lik baymakta böyle bir uğultu yok
Yanlış linkli yorum paylaştım formun düzenleme seçeneği neden yok
Dış ünite tamam kompresör üst devirlerde bu şekilde çalışır bir müddet sonra rahatlar
İç ünitede seri olarak tıktıktık şeklinde bir ses varYanlış linkli yorum paylaştım formun düzenleme seçeneği neden yok
Tamam iç ünite mesajını sildim siz esas olanı yükleyinÜstteki paylaştığım başka video şuan mı 18lik iç ünite videosu değil geri silmede yok silerseniz sevinirim
Üst devirden sonra istenilen soğukluğa getirdikten sonra evin köşelerinde ve motorun olduğu kısımda uğultu oluyor ve gece sessizliğinde rahatsız edici oluyor diğer odam da aynı klimanın 12ligi var ve odanın hiç bir yerinde o uğultu yok hatta motorun olduğu kısımda dahi yok fakat bunu klima istenilen soğukluk seviyesine geldikten sonra kendini rölantiye aldığında motoru odanın köşe kısımlarına geçildiğinde kulağı basınç uygular gibi bir uğultu oluşuyor eve gelen kime sorduysam evet var dediler çünküDış ünite tamam kompresör üst devirlerde bu şekilde çalışır bur müddet sonra rahatlar
Muhtemelen yeni açıldı klima veya daha odayı istenilen dereyece getiremedi.
Hocam sizin dediğiniz olay duvarlar tuğla ise Dış ünite tuğladan dolayı davul etkisi yapar o olabilirmi acabaÜst devirden sonra istenilen soğukluğa getirdikten sonra evin köşelerinde ve motorun olduğu kısımda uğultu oluyor ve gece sessizliğinde rahatsız edici oluyor diğer odam da aynı klimanın 12ligi var ve odanın hiç bir yerinde o uğultu yok hatta motorun olduğu kısımda dahi yok fakat bunu klima istenilen soğukluk seviyesine geldikten sonra kendini rölantiye aldığında motoru odanın köşe kısımlarına geçildiğinde kulağı basınç uygular gibi bir uğultu oluşuyor eve gelen kime sorduysam evet var dediler çünkü
Hocam duvarlar tuğla değil ytong ki dediğiniz gibi evin yapısından kaynaklı olsa oturma odamdaki 12lik klimamı çalıştırıldığımda da olması gerek oturma odamda yok böyle bir sorun son attığım videoda ki oda içinden attığım video da bir ses var yani motordan geliyorHocam sizin dediğiniz olay duvarlar tuğla ise Dış ünite tuğladan dolayı davul etkisi yapar o olabilirmi acaba
Bu uğultu iç ünite den gelmeyip dediğim şekilde odada duyuluyorsa muhtemelen duvardan kaynaklı.
DüzelttimSon video gözükmüyor gizli diyor
@NBKpro @Murat ALA sizlerde bakabilir misiniz
Buda Dış Ünitenin olduğu duvar kısmından evin içine gelen ses uğultu da var tabi ama videoya yansımıyor pek ve dikkatli dinlerseniz sürekli bir ses çıkarıyor ince bir ses
yani bu sese rağmen bu normal demezler herhalde teknik ekip çünkü perşembe günü gelecekler çağırdım@NBKpro @Murat ALA sizlerde bakabilir misiniz
Dış ünitenin sesi içeri vuruyor
ya kompresörün verdiği Vibrasyon yada o sürekli gelen ses tıpkı lg kompresör lerde olan tiz sesi aklıma başka birsey gelmedi
Bende merak ettim bakalım ne diyecekleryani bu sese rağmen bu normal demezler herhalde teknik ekip çünkü perşembe günü gelecekler çağırdım
burda attığım dış ünitedeki ses evin içine de yansıyor mesele sadece o ince ses değil rolantedeçalıştıgında motorun oldugu kısım ve evin diğer köşelerinde rahatlıkla hissedilecek bir uğultu varDış ünite tamam kompresör üst devirlerde bu şekilde çalışır bur müddet sonra rahatlar
Muhtemelen yeni açıldı klima veya daha odayı istenilen dereyece getiremedi.
Dış ünitenin yanına herhangi bir uğultu yok fakat oda içine yansıyan bir uğultu var takozdanmıdır bilmiyorumDış ünite takozları da çok kötü, diğer markaların taktığı 100-200 liralık ucuzlardan olsa en azından yine farkederdi bu kadar olmazdı.
Dış ünite duvar bağlantısı ve takoz ayaklarında gevşeklik var mı, baktınız mıDış ünitenin yanına herhangi bir uğultu yok fakat oda içine yansıyan bir uğultu var takozdanmıdır bilmiyorum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.