- Bütçe
- 30000 - 35000
- Marka Model Bilgisi
- Marka önerisi size kalmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baktım hocam gevşeklik yoktu Kavukçuklar tam oturmuş ama duvar aparatındanmıdır bilemedim uğultu olayı düşük fanda yok örnek 26 dereceye ayarladım içeriyi o soğukluğa getirdikten sonra rölantiye alınca kendini başlıyor uğultu tekrar üfürmeye başlayınca uğultu gidiyor yüksek fanda ve otomatik fan modunda oluyor slince modunda o kadar belli değilDış ünite duvar bağlantısı ve takoz ayaklarında gevşeklik var mı, baktınız mı![]()
Büyük ihtimalle duvar yapısından dolayı içeriği uğultu alıyor diye düşünüyorum.Servis baksın bakalım merak ettik.Baktım hocam gevşeklik yoktu Kavukçuklar tam oturmuş ama duvar aparatındanmıdır bilemedim uğultu olayı düşük fanda yok örnek 26 dereceye ayarladım içeriyi o soğukluğa getirdikten sonra rölantiye alınca kendini başlıyor uğultu tekrar üfürmeye başlayınca uğultu gidiyor yüksek fanda ve otomatik fan modunda oluyor slince modunda o kadar belli değil
Hocam o dediğiniz benim de aklıma geldi ama oturma odamda aynı klimanın 12liği var yani duvar yapısından kaynaklı olsa diğer odam da olurdu yarın gelecekler bakalım ne diyecekler bende merak ediyorumBüyük ihtimalle duvar yapısından dolayı içeriği uğultu alıyor diye düşünüyorum.Servis baksın bakalım merak ettik.
12-18 Btu dış ünite büyüklük ve ağırlıkları farklıysa olabilir.Hocam o dediğiniz benim de aklıma geldi ama oturma odamda aynı klimanın 12liği var yani duvar yapısından kaynaklı olsa diğer odam da olurdu yarın gelecekler bakalım ne diyecekler bende merak ediyorum
Büyüklük var evet ama baymak müşteri hassasiyetini görecez yarın o kadar para veriliyor satış sonrası hizmetleride önemli sonuçta biz bu uğultuyu duyalım diye almadık başka 18lik kullanan arkadaşlarımda var alt komşularım olsun hiçbirinde böyle bir sıkıntı yok12-18 Btu dış ünite büyüklük ve ağırlıkları farklıysa olabilir.
Bildiğim kadarıyla yorum yapayım.Arkadaşlar ekip geldi gelen arkadaş evin duvarından kaynaklı dedi ytong olmasından dolayı bu ses oluşuyor dedi ses desibeli testi yaptı normal dedi motorun yerinin değişmesi gerektiğini belirtti ek boru yapılacağı için 2000 TL ye yapabileceğini söyledi bu durum normal mi yani benden ekstra ücret istenmesi
Teşekkür ederim hocam yaklaşık 1,5 2 m ek boru atılacak ve 2000 TL ücret normal mi ek olarak bu performans kaybına sebebi olur mu ?Bildiğim kadarıyla yorum yapayım.
Hocam ilk montajda 4mt kadar borulama ve montaj ücretsiz olur buraya kadar herkes bilir zaten.
Ondan sonra taşıma veya yer değiştirme işlemlerinin ücretli olduğunu biliyorum.
bunlara boruda dahil.
Fazladan borulama işlemi ilk kurulumda dahi 4mt geçtiği zaman ücretlidir.
Bütün bunlardan sonra yer değişip fazla boru işlemi biterse tekrar vakumlama işleminin yapılması gerektiğini hatırlatırım.
@Adem Helvacı abi 2mt ek boruya kaç gr gaz basmaları gerekiyor veya gerek varmı acaba?Teşekkür ederim hocam yaklaşık 1,5 2 m ek boru atılacak ve 2000 TL ücret normal mi ek olarak bu performans kaybına sebebi olur mu ?
Klima kitapçığında her ek metre için gramaj bilgisi olması lazım. Marka modele göre değişmekle birlikte 5-6 metreye kadar ek gaz ihtiyacı yok.@Adem Helvacı abi 2mt ek boruya kaç gr gaz basmaları gerekiyor veya gerek varmı acaba?
Cevap için teşekkür ederim hocam yani ben geldiğinde eleman gaz basılması konusunda bir ısrarda bulunayım mi diyeKlima kitapçığında her ek metre için gramaj bilgisi olması lazım. Marka modele göre değişmekle birlikte 5-6 metreye kadar ek gaz ihtiyacı yok.
Bunlara ek olarak yapılacak işlem için gayet makul bir fiyat verilmiş bence
Cevap için teşekkür ederim hocam yani ben geldiğinde eleman gaz basılması konusunda bir ısrarda bulunayım mi diye![]()
Ek boruda bakır oluyor diğer borunun ucunu biraz genişletiyor diğeriyle öpüşmesi icin sonra ufak kaynak oldu bitti maşAllahArkadaşlar ek boru yapılırken bakır mi oluyor ve ödeme yaparken herhangi bir makbuz felan verilmesi gerekiyor mu yani yetkili servis tarafından yapıldığını belirtecek birşey veriliyor mu
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.