Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 4 adet 65 İnç Philips 120 Hz TV Arasında Kaldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KnightDavi0N

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
43000
Marka Model Bilgisi
Philips
Merhaba.

TV ile koltuğa oturma esnasındaki kafam arasındaki mesafe 330 cm olan bir salonumuz var. Mevcutta Philips 55PUS7304 ve 55PUS8807 kullanıyoruz. Bu salonda da 55PUS7304 kullanmaktayız. Daha öncesinde Philips ile sorunlar yaşamış olsam da, satış sonrası destekleri yok denecek seviyede olsa da TV'de ilk alımda sıkıntı yoksa sanki o şekilde devam etti benim tecrübelerime göre. Ambilight ise en sevdiğim yönlerinden biri.

Bu salonda 55 inç TV izlerken alt yazılı bir şey izliyorsak yazıları rahat okuyamadığımı ve zorlandığımı fark ettiğimden dolayı 65 inç Philips marka 120 Hz TV almaya karar verdim.
TV ünitesi olarak 4x1, 5 Kallax ve Kallax ayağı kullanıyoruz. Linkleri aşağıda. Ünite genişliği 147 cm. 65 inç baktığım TV'lerin genişliği 146 cm. Tuhaf durabilir ama görüntü zevki muhtemelen artacaktır.

Şu 4 TV arasında kaldım.

En büyük farkları olarak; ses çıkış güçleri, ambilight özellikleri ve ayak tasarımları gibi gözüküyor.
20W ses salona yeterli geliyor. Philips Hue ekosistemim yok, Govee ürünleri kullanıyorum.

Panel tiplerini bilmiyorum ama genel olarak TV'lerde renk canlılığı bakımından IPS paneli daha çok seviyorum.

Sizce bu 4 TV arasından hangisi alınabilir, neden?

Yorumlarınızı bekliyorum. Konunun takibindeyim. Sağlıklı günler dilerim.

Merhaba,
Tv ünitesi veya sehpa alırken gördüğüm kadarıyla bende aynı şekilde kullanıyorum belki alışkanlık olabilir.
Tv nin yanında solda ve sağda 15 cm açıklık olan , tv den uzun ünite alıyorum..

Sebebi ise tv yanına belki digitürk , belki kumanda , belki xbox, playstatin veya bir resim çerçevesi gibi gibi herhangi birşey koyuyorum.

Tv ile sehpa eşit uzunlukta olunca nereye koyacağım bunları diyorum.

--
65PUS8887 daha iyi olduğunu düşünüyorum
Kumanda , yazılım güncelliği , hdmi güncelliği olarak

Son düzenleme:
Merhaba,
Tv ünitesi veya sehpa alırken gördüğüm kadarıyla bende aynı şekilde kullanıyorum belki alışkanlık olabilir.
Tv nin yanında solda ve sağda 15 cm açıklık olan , tv den uzun ünite alıyorum..

Sebebi ise tv yanına belki digitürk , belki kumanda , belki xbox, playstatin veya bir resim çerçevesi gibi gibi herhangi birşey koyuyorum.

Tv ile sehpa eşit uzunlukta olunca nereye koyacağım bunları diyorum.

--
65PUS8887 daha iyi olduğunu düşünüyorum
Kumanda , yazılım güncelliği , hdmi güncelliği olarak

65PUS8848 Şu an 38.000 TL. Bu fiyata mantıklı olur mu? Bir de bu tv özelinde VA mı denk gelmesi mi daha iyi olur yoksa IPS'mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri