Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 4000TL bütçe ile TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lifeguard

Meraklı
Meraklı
Merhabalar, foruma yeni katıldım. Hepinize hayırlı ramazanlar. 4000TL bütçe ile mutfak için televizyon arıyorum. 32" ile 42" arası bakıyorum. İki ürün baktım ama karar veremedim. Sizin de bu fiyatlarda önerebileceğiniz televizyon var mı?

İşte sıkıntı burada başlıyor. İşin içine stick girmez ise, bu ürünlerin androidleri ile izleyeceğiniz netflix de 480p nin üstü sıkıntı
@NBKpro
Abi standart bi SD TV yayını 576-580 çözünürlükte galiba, ama Netflix'in görüntü kalitesi ondan daha yüksek. Yani HD'ye yakın bir kalite gibi geldi.

40" TV'de de Full HD olmasa da piksellenme ne kadar belli olur, ne kadar rahatsız eder şüpheli. Evdeki ikincil TV olacağı için fena sayılmaz gibi.

Biraz garip bir durum. Ya Netflix SD'den daha HD, ya da TV yayınları SD değil LD.

Ben de mutfaka 32 inç Daewoo (Vestel) Smart tv aldım. Daha sonradan pişman oldum keşke Onvo OV40250 alsaydım diye. En kötü box takardım. 32 inç tvler hem Full HD olmuyor hem de yeterli bir seyir zevki vermiyor. Mesela mutfakta maç izleyecek oluyorum mecbur box takıyorum ama android alsam kurardım apk izlerdim ohh miss.

Tekrar düşünüp sonra karar ver derim.
32" ler nasıl FHD olmuyor? Toshiba FHD, ama seyir zevkinde haklı olabilirsiniz. 32" daha kompakt bir TV. Şu an aynı fiyata 42" onvo alabiliyorum ama oda bir tık büyük gelir mi diye düşünüyorum.

Abi standart bi SD TV yayını 576-580 çözünürlükte galiba, ama Netflix'in görüntü kalitesi ondan daha yüksek. Yani HD'ye yakın bir kalite gibi geldi.

40" TV'de de Full HD olmasa da piksellenme ne kadar belli olur, ne kadar rahatsız eder şüpheli. Evdeki ikincil TV olacağı için fena sayılmaz gibi.

Biraz garip bir durum. Ya Netflix SD'den daha HD, ya da TV yayınları SD değil LD.
Tv yayınları 1080i dir. HD kanalların formatı bu şekilde.

SD'leri diyorum HD olanları değil. Şuan kelime oyunu izliyorum mesela, Teve2 HD'yi açınca 1080i yazıyor info kısmında, Teve2 SD açınca 576i yazıyor.

Bu cihazdaki netflix performansı bu ikisinin ortasında yani. SD kadar kötü değil ama 1080 kadar kaliteli de değil.
Screenshot_20230406-203201~2.png

Muhtemelen "Temel Plan" kategorisindeki gibi HD ama FHD - UHD olmayan şekilde izlenebiliyor. 720i ya da 728 denen şekilde galiba. Ayrıca Netflix ücretleri ne kadar artmış görmeyeli ?

Son düzenleme:
Ben 32 inç Tv ye 4000 lira para vermem. Şahsen ben 2300 e aldım şuan piyasa değeri 3700. Gider 2300 e 32 inç Onvo alır box takardım. Ki şuanda zaman zaman box takıyorum.
Uygun fiyatlı HD lerde genelde 3700 bandında şu an. Sadece Axen Avox Sunny gibi markalar 2900 bandında. @Adem Helvacı daha iyi bilir tabi ama ben bulamadım kaliteli uygun fiyata HD Ready düz TV. Onlarda dediğim gibi 3500 3700 civarında şu an. Ben o yüzden 4 verip iyisini alayim dedim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri