Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 4K / 120Hz / VRR destekleyen, PS5 ile kullanmak için 50"-55" TV Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lathrodectus

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ben 2 aydır kullanıyorum gayet güzel cihaz.Oyun için bir şey söyleyemem 120hz desteği var ses konusu güzel.Bana sd yayınlardaki başarımı lazımdı.İPS panel açı sorunu yok.

Ben de 2 gün önce aldım hocam 50PUS8808. İlk izlenimlerim gayet olumlu yönde. Xbox ile de kullanıyorum, sorularınızı cevaplarım.

Teknosa'dan 20.000'e aldım. Yanında bir de 950 tllik logitech klavye hediye ettiler.

Servis kurulumunu yapar yapmaz hemen yazılım güncelleme yaptım. 10. ayın sonunda yeni FW çıkmış.
Bugün kontrol ettim tekrar güncelleme vardı. Ne gibi değişiklikler oldu henüz bilmiyorum.

Arayüzü oldukça hızlı, takılma vs yok. Ama uygulamalar konusunda zayıf. Amazon Netflix YouTube standart.
Disney+ YOK, blutv var, başka yerli platform yok.
Görüntü beni oldukça tatmin etti. Oldukça parlak bir televizyon.
Ambilight ile oyun oynamak çok keyifli.
Local dimming başarılı. AVforumda vs yazdığı gibi televizyonu kapatıp açınca local dimming kapanmıyor.

Forumda gördüğüm kadarıyla şu an Vatan bilgisayarda TCL55c745 indirimde. Hem local dimming bölgesinin daha fazla olması hem de android olması sebebiyle tercih edilebilir. (takibimdeki ilk TV TCL55c745di fakat forumdaki yorumlardan sonra vazgeçmiştim)
Ama ikisinin görüntü motoru, parlaklık panel gibi farklarını bilmiyorum.

Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.

Ben de 2 gün önce aldım hocam 50PUS8808. İlk izlenimlerim gayet olumlu yönde. Xbox ile de kullanıyorum, sorularınızı cevaplarım.

Teknosa'dan 20.000'e aldım. Yanında bir de 950 tllik logitech klavye hediye ettiler.
Merhabalar,
Hue'den ampul vb ürününüz var mı?
2023 üretimi Philips TV'lerde hue sync uygulaması desteği olmayacak yazıyordu. Sizin televizyonda bu uygulama var mı acaba?

Merhabalar,
Hue'den ampul vb ürününüz var mı?
2023 üretimi Philips TV'lerde hue sync uygulaması desteği olmayacak yazıyordu. Sizin televizyonda bu uygulama var mı acaba?
Merhaba, evet en çok canımı sıkan nokta bu. Hue+ambilight desteğ malesef yok. 3 adet hue play, 2 adet hue ampül, 1 bridge ve 1 butonum var.
Senkron etmenin farklı yöntemlerini buldum ama sadece youtube üzerinde çalışıyor.

Hocam fiyat çok uygun değil mi?
Hocam, o dönem normal fiyatı aşağı yukarı 21 bin civarıydı. Bir hafta sonu indirim denk geldi yakaladım. Yine de teknoloji mağazaları etiket üzerinden hatrı sayılır miktarda indirim yapabiliyor talep olursa. Klavyeyi de satınca 19.000'e geldi bana 50PUS8808.

Merhaba, evet en çok canımı sıkan nokta bu. Hue+ambilight desteğ malesef yok. 3 adet hue play, 2 adet hue ampül, 1 bridge ve 1 butonum var.
Senkron etmenin farklı yöntemlerini buldum ama sadece youtube üzerinde çalışıyor.
Netflix'te yada oyun oynarken senkronize olmuyor o zaman. Sırf bu yüzden 8807 modeline bakıyorum ama o modelden de stoklar bitmek üzere.

Hocam bulduğunuz yöntem nedir?
Hocam tv'de hue ile ilgili bir uygulama satın aldım, akşam eve gidince atayım ismini. Sadece youtube ve menülerde, veya tv'nin kendi oynatıcısından olan videolarda senkrona izin veriyor. Konsol denemedim ama onu da deneyeyim akşam. Netflix, amazon tv+ gibi uygulamalarda çaışmıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri