- Marka Model Bilgisi
- Samsung 55QN90C
Duyunca bir hayli şaşıracağınız bir olay ile karşı karşıyayım. Özet geçiyorum ki okurken sıkılmamanız için. Ancak olayı tam anlamıyla yazığım şikayetvar .com linkini de aşağıya bırakıyorum. 24.11.2023 tarihinde Media Markt mağazasından Samsung 55Q70C televizyon aldım. Kurulum ekibi tarafından televizyon kurulduğunda cihazın kasa arkasında çizikler ve 4 adet ölü pixel bulunduğundan cihaz değişti. Değişim olan cihazımda da panelde dikey çizgi sorunu görüldü ve üst model olan 55Q80C ile değişim yapıldı. Teknik servis ile yaptığımız kontrollerde yeni kurulumu yapılan 55Q80C modelinde de 7 adet ölü pixel görüldü ve tekrar değişim yapıldı. 2. 55Q80C televizyonumda da 9 adet ölü pixel görüldüğü için bu sefer 55QN90C teklif edildi ve bende kabul ettim. Kurulum yapılan 5. televizyonum olan 55QN90C televizyonda da yetkili servis tarafından 10 adet ölü pixel tespit ve kasa arkasında 4 cm uzunluğunda bir adet çizik tespit edildi. Samsung mühendisleri 13.02.2024 tarihinde bu sefer kendi yetkili servisine de güvenmeyip görünen ölü pixeller için "ölü pixel olmadığı, toz olduğu" çiziğin ise üretim standartlarına uygun olduğu kararını vererek değişim yapılamayacağı ancak para iadesi yapılabileceği iletmiştir. Bende para iadesini kabul etmedim ve tüketici hakem heyetine başvuracağımı ilettim. Tüketici hakem heyeti süreci hakkında desteğinizi rica ediyorum.
www.sikayetvar.com

Samsung Ayıplı Mal Satarak Tüketici Hakem Heyeti'ne Yönlendiriyor.
Samsung için yazılan 'Samsung Ayıplı Mal Satarak Tüketici Hakem Heyeti'ne Yönlendiriyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Samsung hakkında şikaye...