- Bütçe
- 45000
- Marka Model Bilgisi
- Arçelik grubu,samsung,profilo
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam illa üsten ise bence samsungdan devam edin derim. Samsung RT58K704RSL örnek bu model kapı kolu kuplu olduğu için pahalı oluyor.Başka alternatifler var mı acaba ? Mutlaka üstten donduruculu olmalı.
Hocam illa üsten ise bence samsungdan devam edin derim. Samsung RT58K704RSL örnek bu model kapı kolu kuplu olduğu için pahalı oluyor.
Bu ibare pek inandırıcı gelmiyor bana tamamen pazarlama satış taktiği gibi geliyor. Zira hiç beğenilmeyen vestel buzdolaplarında bile 10 yıl yazıyor. 10 yıl garanti yerine arkasında gücü aldığı takılı olan motor önemli. Samsung kendisine ait olan dolaplar bu konuda iyi. Beko ve arçelikte de karma takılıyor kimisine TEE marka kimisine Jiaxipera marka vs vs gidiyor. Yani tamamen şans aynı model dolabı alırsın arçelikten sana TEE gelir başkasına embraco gelir kısaca arçelik beko şans10 yıl kompresör garantili
Evet buda güzel dolap ama tabi tam bilgiye hakim değilim.Profilo BD2086IDAN listede olabilir mi ? Haftasonu bayiileri dolaşacağım.
Profilo teknik ekipten bilgi aldım.Kompresör embraco markaymış.Evet buda güzel dolap ama tabi tam bilgiye hakim değilim.
Çok iyi bence. Bende var Embraco soğutması çok güzel sadece biraz sesli çalışıyor ama soğutması harika. Dondurucu - 18 de çalışıyor. Soğutucu ise 7 de çalışıyor hala buz gibiProfilo teknik ekipten bilgi aldım.Kompresör embraco markaymış.
Bayiiler bu modele 57 bin fiyat veriyorlar,beyaz olana 47 bin.Bence fiyat cok fazla.Hepsiburadaki saticilarda 35/39 bin aralığında.Fakat Antalya'ya gönderim yok.Bu kadar fark niye var ki?Profilo BD2086IDAN listede olabilir mi ? Haftasonu bayiileri dolaşacağım.
Bunlar eski model hocam daha yeni modeller daha iyi oluyorSamsung RT53K636RSL modelide tercih edilebilir mi ?
Hayırlı olsun hocam. Fiyat çok iyi kurulum yapınca kompresör fotoğraf bekliyorum eğer bide Embraco çıkarsa daha iyi olur. Dediğim gibi biraz sesli çalışır ama işini tertemiz yaparHepsiburada'dan Profilo BD2086WDAN buzdolabını 35800'e aldık.Bayiiler 47.000 fiyat çekmişti.Niye bu kadar fark var anlamış değilim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.