Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

5000 Dost ve Daha Fazlası

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Seninle sanırım biz ileride yüz yüze de tanışacağız sevgili dostum zira gidişat bunu gösteriyor :D
Adem abi İnanki çok istiyorum aslında tamda içimi okudun seni ziyaret etmeyi planlıyorum.

Ama işte epeydir bazı işlerimi yoluna koyma çabasındayım ondan sonra kafamda rahat olunca daha güzel olacak önüm açılacak ondan sonra ver elini senin yanına ?

Teşekkür ederim Adem hocam o sizin gönlünüzün güzelliği diyelim :)

Allah gecinden versin, bende aynen o düşüncedeyim bu zamana kadar ne tecrübe edindiysem 1 kişiye bile o tecrübeyi aktarmaktan çekinmedim çekinmem de karakterimde böyle birşey yok. Haksızlık kadar adi bir davranış yok. Kimse haksızlığa uğramasın, mağdur edildi ise o mağduriyetle eziyet çekmesin diye bende siz değerli insanlarla beraber buradayım elimden geldiğince yardımcı olacağım. Hatıra kalması güzel bir düşünce umarım ilerleyen zamanlarda torunlarımıza gir şu inceleriz foruma geçmişe bak neler olmuş neler diyebilmek nasip olur umarım. Herkese sevgi ve saygılar :)
Ahahaha vallahi aynı kafadayız :D

Biraz kendimizi toparladığımızda sizler gibi kemik kadroya inceleriz forum kupası paylaşalım sevgili @İlteriş Yılmaz ile birlikte.
Maneviyat kısmı çok önemli, ileride geçmişimize ait gurur duyacak paylaşımlarda bulunmak da öyle , var olunuz :ok

Aha vallaha yaktım ? odun kömürü ile dumansız semaver keyfi
IMG_0714.jpeg

Adem abi İnanki çok istiyorum aslında tamda içimi okudun seni ziyaret etmeyi planlıyorum.

Ama işte epeydir bazı işlerimi yoluna koyma çabasındayım ondan sonra kafamda rahat olunca daha güzel olacak önüm açılacak ondan sonra ver elini senin yanına ?
Kapımız açık kardeşim , ya sen bu tarafa ya da biz o tarafa bir şekilde buluışacağız bir gün :D

Ama sen naptın şimdi yaaaaaa :D

Şu meretten vallahi alacağım kendime sonunda. :D

@yeldahelvacı kaçarı yok, arabamızda olsun bundan :D
nee o_O bunun olmadığı ev mi varmış :( tabi egeye hakim değilim fakat karadenizde çok yaygındır. alacaksanız sözenler marka olandan alın samsunda üretiliyor ve en kalitelisi bu.

nee o_O bunun olmadığı ev mi varmış :( tabi egeye hakim değilim fakat karadenizde çok yaygındır. alacaksanız sözenler marka olandan alın samsunda üretiliyor ve en kalitelisi bu.
Bak şu aşağıdaki fotoda o gördüğün odunlar var ya, her gün her akşam orada bu semaverle çay yapıyorlar komşular. :D

1700145980917.jpeg

21 Şubat 2023. Bayağıdır forum ayaklarından uzaktım. Bakayım abilerimiz neler yapıyor ediyorlar diye Tavsiye Forumu'na girdim. Bir takım tatsız olaylar yaşanmış. Adem ve İlteriş abilerimiz inceleriz.com ve inceleriz.com/forum sitelerimizi açmışlar kendi ayakları üzerinde bir oluşum kurmuşlar. Bende 565. üye olarak foruma üye olmuş ve ilk mesajımı yazmışım. Ne bileyim böyle büyük ve kalender insanlardan oluşacak bir aile ortamımız olacak, ne bileyim bir forumun yönetiminde ve idaresinde görev alacağım. Sohbet muhabbet eder kendi çapımızda insanlara bilmedikleri konular hakkında yardımcı olmaya çalışırım diyordum. Ama bu büyük ailenin bir ferdi olmak varmış önümüzde. Allah bizleri birbirimizden ayırmasın. Nice 50.000, 500.000'lere.

Güzel kardeşim, hiç olmayan kız kardeşim. Ablam var, abim var, erkek kardeşim de var ama kızkardeşim yoktu. Kız çocuk istedim, iki dene aslan parçam oldu ama bu kız evlat ve kızkardeş sevgisi hep bende daha çok oldu. Sonr abaktım forumda bıcır bıcır birisi boy gösterdi, ''aha'' dedim ''kızkardeşim oldu'' ???
Benim de abim olmadı ki hiç. Ailenin büyük kızıyım. Kuzenlerimde de yok. Geniş aile desen zaten geniş ailede kimse yok. Ben hep en büyük abla oldum. Sen bana kızkardeş dedin ya, benim o an abim oldu işte ??

Forum açıldığından beri hiçbir hayırlı konu açamayan, sorunlu gelen ürünlerin değişimi ile uğraşıp @Adem Helvacı abiyi rahatsız eden üyenizden Selam! :)
Şu dolap da hallolsa güzel konulara mesaj bırakacaz inş ?
benim de 2 dosyam var. biri için yakında kallavi bir başlık gelecek

Vay be, 5000 kişi olmuşuz. Böyle güzel bir ortamda bulunmak gerçekten büyük bir şans. Karantina zamanı "ya bu adam da her şeye sallıyor" diye izlemeye başladığım videoların sonucunda buraya kadar geldim. Başlığa biraz göz attım da forumculuk tarihinden bahsedilmiş. Bende yok öyle bir şey, ama forumcunun krallarıyla birlikte aynı platformdayım şuan.

Ben sayılara takılmayı sevmiyorum fazla, birkaç saatliğine üye olup giden 100.000 üye yerine, burada gerçekten var olan 1000 üye çok daha iyidir diye düşünüyorum. Gerçekten kısa zamanda güzel adımlar attığımıza inanıyorum.

Bunun kaynağı İlteriş ve Adem Abilerimdir. Kendileri hiçbir zaman bana burada "şunu söyleme" "bunu konuşma" "böyle de" "onu yapma" gibi şeyler demedi. Hiçbir zaman neden yaptın ya da neden yapmadın diye sormadı. İşte bu yüzden de ben bu ailenin ufak bir parçası olmayı çok seviyorum.

Çok yakında "İnceleriz Forum'u da 1 yaşında"

Bilgi öğreten forumdaşlara da selam olsun.

Yaşanan olaylardan ders çıkarılacak,
konuları okurken reklamların rahatsız etmediği,
Anlaşılır cümlelerin en çok olduğu, yormadığı,
Nice üye ve dostlukların ortamın sağlıklı büyümesine,
Hep dertlerin yanında memnuniyet yazılarının çoğaldığı başlıklar

Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Abi ömrümün ciddi anlamda yarısından fazlası forum dünyası içerisinde geçmiş, hatta sana şöyle söyleyeyim, ''sosyalleşme'' denen bugünün kavramını biz 1990 larda yurt dışından mektup arkadaşlıkları ile yapıyorduk. Red House Sözlük ile kelimelere dayalı ingilizce ile insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorduk ve özel radyolar bu konuda en büyük öncümüz olmuştu.

Hiçbir zaman sadece kendi çevremle kalmadı benim iletişim halim, hep daha dış dünyalara açıldım gençliğimden beri. Sonra sanıyorum ki ilk olarak Turkeyforuma üye olmuştum, DH ile sonradan tanışmıştım, Forum üyeliğim de 1990 ların sonu gibiydi diye hatırlıyorum. Forumlardan önce herkesin kız arkadaş edinmek için çabaladığı mirc ortamlarında biz yine yurt dışından arkadaşlıklar edinmeye çalışanlardandık :D

Demek istediğim şu, forumların tamamı da kapansa sanıyorum ki bizim içimize işlemiş olan forumculuk sevdası ve anlayışı hep açık kalır :D
forumlardan önce yahoogroups daha çok teknik bilgilerden yararlanıyordum.

MiRC yapan yazılımcıyı beğeniyorum. Geçen 2000lerde derlediği sürüm windows 10da çalıştıranı görmüştüm.

İstenirse bir yazılım sonsuz çalıştırılıp, yüklenebiliyormuş.

Sevgili @Gayriihtiyar @bilinclipersona @Mahmu @elmatador35 gibi dostların da aramıza katılması ile çok kısa bir sürede ve huzurumuzu bozmamak adına kontrollü büyümemize rağmen bugün 5000 üyeyi aştık.

Sevgili @İlteriş Yılmaz ile çıktığımız bu yolda uzun yılların birikimi ve deneyimi ile sizlere elimizden gelen desteği sunmaya gayret ettik ve halen @Tesla @Fikoloji @Yelda Helvacı @NBKpro @Murat ALA @Beril gibi dostlarımız sayesinde bu desteği sunmaya, sizlere bildiklerimizi aktarıp, sizlerden de bildiklerinizi öğrenmeye devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, çok kısa zamanda büyük işler başardık sizlerin destekleri sayesinde.

Sevgili kardeşim İlteriş'in 30.01.2023 tarihli yazısında zaten detaylı şekilde neden sonuç ilişkilerine değinilmişti bu nedenle sizleri sıkacak yazılar elbette yazmayacağım.

Sadece şunu belirtmek isterim ki 19 Ocak 2023 den 16 Kasım 2023 tarihine gelene kadar 5000 dostumuzun bizlerin de aramızda olmayı tercih etmelerinden büyük mutluluk duyuyorum.

Forumumuzun ilk konusundan bir kesit ekleyeyim :D

Ekli dosyayı görüntüle 9441

Ortak amacımız belli, bugünün gündemini meşgul eden tiki ablaların ve instagramda meşhur olmaya çalışıp her şeyi kendisinin bildiğini düşünenlerin aksine tek hedefimiz daha bilinçli bir tüketici toplumu oluşmasına katkı sağlayabilmek, markalara ve firmalara hizmet eden değil, doğru ile yanlışı ayırt edebilip doğruya ''Doğru'' yanlışa da ''Yanlış'' diyebilen cesur yüreklerin bir arada olduğu platform olmaktır.

Bilebildiğimiz kadar Hukuki kısımda, Dilimizin döndüğü, aklımızın yettiği kadar da teknik kısımda birbirimize destek olmaya çalışan bu 5000 gönüllünün aynı huzur ortamı bozulmadan stabil bir büyüme ile 50.000 ve 500.000 olduğu günleri de görürürz umarım :ok

@Tarık gibi bıçkınların, @PCTeknikElektronik gibi heyecanlıların, @orcun gibi (Benim gibi) çenebazların, @pear gibi ayaklı kütüphanelerin, @bartu gibi elini taşın altına koyanların, @osmanke gibi vefakârların, @cuhadarzade gibi neşe kaynaklarının, @Faruk KATI gibi gençlerin, @emurat gibi yoldaşların, @muhammet göl gibi araştırmacıların, @Akigo35 gibi hiç unutmayanların, @evrenatabek gibi katılımcıların, @REMZİ96 gibi ince eleyenlerin ve daha kendine has özellikleri ile burada bulunan tüm inceleriz ailesinin destek sunan, katkı sağlayan, yazamasa ve gelemese de gönlü bizimle olan, şu isimler içerisinde adı geçen geçmeyen her bir koca yürekli üyesine selam olsun.

Teşekkür, sevgi ve saygılarımla :love::cool::cay
Bu güzel ailenin içinde olabilmek birşeyler katabilmek dileğiyle nice 5000,lere selam ve sevgilerimle .

3 aydır aranızda olmama rağmen bana kattıklarınız okadar fazlaki; bilinçli,araştıran,öğrenen,keşfeden bir insanmışım halbuki ben. Ama kullanmıyormuşum bu özelliğimi sayenizde keşfettim. Herkese ayrı ayrı Adem abiyede ayrıca teşekkür ediyorum bu işe gerçekten emek vermiş büyük bir adamsın abi Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin ☺️??

Bir sonraki hedef 50.000 inşaallah ??

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri