Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55" 65" vestel tv seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaliniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yaliniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba , Adem Beyin dediği gibi aramaya devam. Oturma planım aşağıdaki gibi olacak. Bütçe 12/15 arası diyebilirim.Dizi film izliyorum çok sık. Basket maçları futbol maçları çok sık olmasa da izliyorum. Android olsun şartım yok sonrasında mi box eklerim olmazsa. Smart düşünürken google tv serisi çıkınca kafam karıştı biraz açıkçası. Qled olmak zorunda şartım da yok ama ihtiyacım bir qled ise qled alabilirim. Gerçek renklere yakın siyah performansı güzel bir tv arıyorum kısacası. Öncelik 65 " bütçe yetmezse 55 " olanı alacağım gerekirse bütçe artırabilirim. @Adem Helvacı @Vesteloji

Ekli dosyalar

• salon.PNG
    salon.PNG
    29.7 KB · Görüntüleme: 22
dedim bizim odanın şeklini ve ölçüsünü nerden buldun, aynısı :)
''Gerçek renklere yakın siyah performansı güzel bir tv arıyorum kısacası'' bu nedenle vestelde aklıma gelen model olmadı :)

65'' için bütçe düşük kalmakla birlikte zorlarım deseniz dahi ben gerek görmem zira bu seviyede ekranı küçültüp performansı yukarı taşımak, hatta 15 den zorlayacaksanız yine de 65 almak yerine şartları zorlayıp 55'' C728 alsanız daha tatmin edici sonuç alırsınız görüşündeyim. Konu siyah+performans ise seçenekler de kısıtlı. 1-2 gün önce öğrenci indiriminde 60BU8000 modelini 14.000tl ye yakaladı bir kardeşimiz.

Oturma düzeninde ikili koltuk on numara, tekli koltukların VA panelde hiç şansları yok, tekli koltukları dahil edeceksek siyah performansından bir tık feragat etmek gerekebilir o durumda 65'' grubundan 65U9700 tercih edilebilir. LG ve BOE paneller ile üretilmiştir. Daha iyisi olsun derseniz CSOT ve HIKC VA panellerin BOE ile harmanlandığı 65QA9090 da düşünülebilir.

65'' için bütçe düşük kalmakla birlikte zorlarım deseniz dahi ben gerek görmem zira bu seviyede ekranı küçültüp performansı yukarı taşımak, hatta 15 den zorlayacaksanız yine de 65 almak yerine şartları zorlayıp 55'' C728 alsanız daha tatmin edici sonuç alırsınız görüşündeyim. Konu siyah+performans ise seçenekler de kısıtlı. 1-2 gün önce öğrenci indiriminde 60BU8000 modelini 14.000tl ye yakaladı bir kardeşimiz.

Oturma düzeninde ikili koltuk on numara, tekli koltukların VA panelde hiç şansları yok, tekli koltukları dahil edeceksek siyah performansından bir tık feragat etmek gerekebilir o durumda 65'' grubundan 65U9700 tercih edilebilir. LG ve BOE paneller ile üretilmiştir. Daha iyisi olsun derseniz CSOT ve HIKC VA panellerin BOE ile harmanlandığı 65QA9090 da düşünülebilir.
siyahtan feragat edersek vestel 65u9700 vestel 55q9900 alabiliyorum bunlar arasında seçebilirim beni memnun ederler mi sizce bu durumda. çok teşekkür ediyorum bu arada detaylı cevaplarınız için.
60BU8000 bu fiyata bulsam hemen alırdım

dedim bizim odanın şeklini ve ölçüsünü nerden buldun, aynısı :)
''Gerçek renklere yakın siyah performansı güzel bir tv arıyorum kısacası'' bu nedenle vestelde aklıma gelen model olmadı :)
siyah şartını kaldıralım gerçek renklere ne kadar yakın o kadar iyi diyelim öyleyse . siyah deme sebebim içimde oled kalması aslında ?
oda yerleşimim böyle olacak denk gelmiş henüz yerleşmedim ev eşyası alıyorum mühendis olarak tasarımım böyle olur diye düşünmüştüm.

siyahtan feragat edersek vestel 65u9700 vestel 55q9900 alabiliyorum bunlar arasında seçebilirim beni memnun ederler mi sizce bu durumda. çok teşekkür ediyorum bu arada detaylı cevaplarınız için.
Ben 65U9700 almakta sakınca görmem.
55Q9900 HKC IPS ve LG IPS
65U9700 BOE IPS ve LG IPS

Mesela 55Q9900 eğer HKC ve BOE olsaydı onu alın derdim zira ikisi de 12 COF panellerdi :)

çok teşekkür ediyorum 65 u9700 olarak tercih yapacağım sanırım o halde.
Her zaman söylediğim üzere, acele karar vermeyin, dilerseniz bu cebinizde dursun, son karar öncesi yine de bakının, aklınıza takılan olursa sorun,

Birincisi acele etmeyin, ikincisi de çok uzatmayın, aradaki denge önemli zira uzattıkça da içinden çıkılmaz. :ok

çok haklısınız çok uzatmak üzereyim ondan biraz . 65u9700 ye alternatif bir aynı fiyatlarda 65" memnun edecek daha iyi bir smart tv varsa onları araştırayım hocam:)

çok haklısınız çok uzatmak üzereyim ondan biraz . 65u9700 ye alternatif bir aynı fiyatlarda 65" memnun edecek daha iyi bir smart tv varsa onları araştırayım hocam:)
Sonuçta görüntü belli oranda tatmin etsin, işletim sistemini de box veya stick ile çözerim diyenler için 65'' Dijitsu tv 7999tl ye BİM de satılacak.
Her türlü senaryo değerlendirilmeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

sipariş verdim çok teşekkür ediyorum her şey için. deneyimlerimi de inşallah paylaşacağım geldikten sonra :)
Sizin sayenizde çok insan faydalandı bu işten gerçekten.

Ben de dostlara bir öneride bulundum, Samsung 60BU8000 Kullanıcılar Kulübü konu başlığı açarsanız kendi aranızda da tanışır iletişim kurar bilgi alışverişinde bulunursunuz :ok

Sizin sayenizde çok insan faydalandı bu işten gerçekten.

Ben de dostlara bir öneride bulundum, Samsung 60BU8000 Kullanıcılar Kulübü konu başlığı açarsanız kendi aranızda da tanışır iletişim kurar bilgi alışverişinde bulunursunuz :ok
estağfurulah abi ben teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Kendi adıma da alanlar adına da çok sevindim gerçekten . Farklı bir olay oldu gerçekten ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri