Merhaba hocam 65pml9507 kullanıcısı olarak ambilight isteğimden dolayı tercih ettim. Tv ambilight arızasından dolayı 2 kez servise gitti. Sonra değişim kararı çıktı Tv'yi vatan bilgisayara teslim ettim. 1 yıllık kullanım süresinde yaklaşık 3 ay tvden mahrum kaldım. Yani şans demekten başka birşey gelmiyor elden. Şuan bana 65pml9008'i yerine önerdi vatan kabul etmiyeceğimi ilettim. Çünkü bayağı kırpılmış model benim tv ile kıyasladığımda. Eğer ki 65pml9008 serisi tercih ederseniz şu sıralar geceleri sık sık vatan bilgisayarda indirime giriyor 38 bin bandına iniyordu galiba takip edip o indirim sırasında almak faydalı olur gibi. Evimde 13 yıldır philips tv kullanıyordum hiç br sorun yaşamadığım ve memnun olduğum için yine philips tercih ettim. Şansıma böyle bir olayla karşılaştım. Forumu incelerseniz ya da şikayet var sayfasına bakarsanız sadece philips değil, LG ve Samsungtanda bir hayli muzdarip olan tüketici mevcut. Genel bir deyimle elktronik tamamiyle şans işi (Ben bir arkadaşımdan görüp aldım onda hiç sorun yok, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı onlarda hiç bir sıkıntı yaşamadı.) ama ambilighta alışınca diğer tvler pek keyif vermiyor film ve oyunda cidden zevk katıyor kullanıma, bir kullanıcı olarak