Renk kartelası baya güzel renkler baya dolgun. Qled ve Ips ekran olması en büyük etken. 4k youtube videolarında drone görüntülerinde hafif atlama var. Hareketli görüntülerde bu olay fark edilebiliyor. Hareketli görüntülerde blurlanmada oluyor. (ghosting). Tabi bu videolardanda kaynaklanabilir. Ips olmasına rağmen sağdan soldan izleyendiğine maalesef renklerde solmalar oluyor. Ve siyah ekranda özellikle karanlık ortamda sağda solda parlamalar var. İlk ips tv olduğundan ne kadarı normal bilmiyorum. Telefon ile çekerkende bu parlamalar biraz daha fazla görünüyor.
lamba açıkken

ışıksızz ortam

yandan

Görüntü ayarlarında Dinamik mod yok.
Daha önceki tv ağ üzerinden Vestel smart uygulaması ile kumanda edebiliyordum. Girişlerden sanal kumanda açık olmasına rağmen görmüyor.
Tvnin andiroid özellikleri maalesef vasat. 2 gb ram ve mevcut işlemci gücü bence yetersiz. Atlamaların sebebide bence bu. Puffen play storedan açtım ama ücretli abonelik istiyor. Yüklü tarayıcı maalesef sayfa üzerinden videoları açmıyor. Reklamlardan kurtulma imkanı yok sanırsam. Harıcı vanced uygulamalarını vakıt buldukça yüklemeye çalışacağım.
Bazı sahnelerde gerçekten renkler çok tatminkar.
Panel ile ön cam arasında boşluk var. paneli korumak için böyle bir çözüm mü var yoksa bu qled teknoloisinin bir sonucumu bilmiyorum.
Tvde pixcellence demo olarak görme imkanı var mı göremedim.
Tv de andirod konulunca smart menüde olan bazı özellikler sanki gizlenmiş, yada standart olarak açık. Tv kullandıkça ve vakit buldukça eklemeler yapmaya çalışacağım.
lamba açıkken

ışıksızz ortam

yandan

Görüntü ayarlarında Dinamik mod yok.
Daha önceki tv ağ üzerinden Vestel smart uygulaması ile kumanda edebiliyordum. Girişlerden sanal kumanda açık olmasına rağmen görmüyor.
Tvnin andiroid özellikleri maalesef vasat. 2 gb ram ve mevcut işlemci gücü bence yetersiz. Atlamaların sebebide bence bu. Puffen play storedan açtım ama ücretli abonelik istiyor. Yüklü tarayıcı maalesef sayfa üzerinden videoları açmıyor. Reklamlardan kurtulma imkanı yok sanırsam. Harıcı vanced uygulamalarını vakıt buldukça yüklemeye çalışacağım.
Bazı sahnelerde gerçekten renkler çok tatminkar.
Panel ile ön cam arasında boşluk var. paneli korumak için böyle bir çözüm mü var yoksa bu qled teknoloisinin bir sonucumu bilmiyorum.
Tvde pixcellence demo olarak görme imkanı var mı göremedim.
Tv de andirod konulunca smart menüde olan bazı özellikler sanki gizlenmiş, yada standart olarak açık. Tv kullandıkça ve vakit buldukça eklemeler yapmaya çalışacağım.