Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kullanmadım hocam ama Neo Qled serisi övülüyor mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorumMerhaba,
Samsung 65QN90D almayı düşünüyorum VA panel sanırım. Var mıdır kullanan öneren ve ya önermeyen (sebepleriyle.)
Hayırlı olsun hocam keyif alarak izleyeceğinizi düşünüyorumSipariş geçtim hocam bakalım deneyip göreceğiz![]()
Sipariş geçtim hocam bakalım deneyip göreceğiz![]()
Hayırlı olsun hocam keyif alarak izleyeceğinizi düşünüyorum
Doğru seçim hayırlı uğurlu olsun!Sipariş geçtim hocam bakalım deneyip göreceğiz![]()
Yabancı kaynaklardan da gördüğüm kadarıyla genel itibariyle beğenilen bir cihaz. Hayırlı olsun şimdiden. TV kurulup biraz kullandıktan sonra tecrübelerinizi paylaşabilirseniz almayı düşünenler için de bir fikir olur.Sipariş geçtim hocam bakalım deneyip göreceğiz![]()
Hocam kurulum sırasında yapılacak testler konusu bulamadım varmıdır önereceğiniz testler.Güzel cihazdır hayırlı olsun.
Ölü piksel ışık sızması bulutlanma bunlar başlıca testler. Ayrıca servis getirecekse cihazı kutusunda darbe var mı? Bunlara bakılabilirHocam kurulum sırasında yapılacak testler konusu bulamadım varmıdır önereceğiniz testler.
Hocam web ( HD film izle vb.) den film izlerken görüntü nasıl oluyor? Oled panellerin %85' ine yaklaşan bir panel yapısı varmış gayet iyi aslında.Karasal kanallarda durum içler acısı desem yeridir.(Sıkıştırmadan dolayı yapıyor sanırım.) Film-dizi platformları yeterli görüntü güzel. Ses mükemmel değil de orta diyebiliriz. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar.
Merhaba,Hocam web ( HD film izle vb.) den film izlerken görüntü nasıl oluyor? Oled panellerin %85' ine yaklaşan bir panel yapısı varmış gayet iyi aslında.
Bende 85 var. görüntü modunu dinamik yapınca tv yayınları daha iyi hale geldi.Merhaba,
Film ve dizi platfromlarında (Netflix-Prime) 4k filmlerde oledi aratmaz evet(Kesinlikle tavsiye ederim). Fakat bu paraya ses sistemini bir tık daha iyi olabilirdi. + Dediğim gibi karasal yayınlarca çok çok kötü.
Deneyip size geri dönüş yapayım hocam en kısa zamanda.Bende 85 var. görüntü modunu dinamik yapınca tv yayınları daha iyi hale geldi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.