Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

75U9520 Mat Panel Vestel'de Panellere İlave Geldi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Günaydın Dostlar;
Biliyorsunuz sizlere daha önce Vestel de MAT PANEL ile üretilmiş bir model olduğunu şu konu ile duyurmuştum.
Üründeki MAT PANEL CSOT ile halen devame diyor olsa da yeni panel kodları üretime dahil edildi, Bu da ister istemez sizlerin bu modeli satınalması durumunda mat panel denk gelme olasılığını düşürecektir. O nedenle u model özelinde alışverişinizi mağazadan yapmanız yani görerek almanız ve hatta gördüğünüz ürünü almanız veya illa ki internet alışverişi yapacaksanız mutlaka seri numarası ile teyit almanız gerekmekıtedir.

CSOT dışındaki BOE panelde F70 haricinde F90 ve F91 kodları da sisteme dahil edildi ancak bu paneller yine %1 antiglare olduğu için sizleri uyarma gereği duydum :ok

Günaydın Dostlar;
Biliyorsunuz sizlere daha önce Vestel de MAT PANEL ile üretilmiş bir model olduğunu şu konu ile duyurmuştum.
Üründeki MAT PANEL CSOT ile halen devame diyor olsa da yeni panel kodları üretime dahil edildi, Bu da ister istemez sizlerin bu modeli satınalması durumunda mat panel denk gelme olasılığını düşürecektir. O nedenle u model özelinde alışverişinizi mağazadan yapmanız yani görerek almanız ve hatta gördüğünüz ürünü almanız veya illa ki internet alışverişi yapacaksanız mutlaka seri numarası ile teyit almanız gerekmekıtedir.

CSOT dışındaki BOE panelde F70 haricinde F90 ve F91 kodları da sisteme dahil edildi ancak bu paneller yine %1 antiglare olduğu için sizleri uyarma gereği duydum :ok
Merhaba, bugün bahsettiğiniz modelin n11'deki bir ilanına soru olarak paneli sordum ama bana böyle bir cevap verdiler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231122_210719_Gmail.jpg
    Screenshot_20231122_210719_Gmail.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 27
Vestel mat panel ile , bu veya başka bir güncel modelde devam ediyor mu? yakın zamanda satın alabilen oldu mu?

@Adem Helvacı
Merhaba Adem hocam, dün hb kurumsal firmaya ;75u9520 csot panel mi? diye panelin ne olduğunu da izah ederek😁 soru sordum.klasik "sorgulamak lazım" meyaninda mail ile cevapladilar🙄.ürünü sepete ekledim.bugun baktım fiyat 8000 lira artmış.diger online firma ise ,dünkü fiyata düşürmüş fiyatı.neyse, onlara da aynı soruyu sordum.bakalim cevap verecekler mi?
Düşünüyorum da ;mat panelli ürün ,fiyat farkı ile mi satılmak isteniyor?vestel madem böyle bir pazarlama düşünüyorsa Samsung Frame gibi farklı bir kod ile farklı bir fiyatlama yapsın.eger düşündüğümde haklıysam bu tür bir pazarlama basiretsizligini yakistiramiyorum vestele.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-19-11-38-01-720_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-19-11-38-01-720_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    55.9 KB · Görüntüleme: 3
@Adem Helvacı
Merhaba Adem hocam, dün hb kurumsal firmaya ;75u9520 csot panel mi? diye panelin ne olduğunu da izah ederek😁 soru sordum.klasik "sorgulamak lazım" meyaninda mail ile cevapladilar🙄.ürünü sepete ekledim.bugun baktım fiyat 8000 lira artmış.diger online firma ise ,dünkü fiyata düşürmüş fiyatı.neyse, onlara da aynı soruyu sordum.bakalim cevap verecekler mi?
Düşünüyorum da ;mat panelli ürün ,fiyat farkı ile mi satılmak isteniyor?vestel madem böyle bir pazarlama düşünüyorsa Samsung Frame gibi farklı bir kod ile farklı bir fiyatlama yapsın.eger düşündüğümde haklıysam bu tür bir pazarlama basiretsizligini yakistiramiyorum vestele.
Size üzücü bir bilgi vereyim ki Vestel pazarlama departmanında sizin tahmin ettiğiniz gibi bir yüksek zekâ maalesef yok yani sizin düşündüğünüz gibi mat panelli ürünü ytüksek fiyata satma operasyonu değil bu inanın.

Hatta şu kadarını söyleyeyim, ben sosyal mecrada yazana kadar adamlar mat panelli üretim yaptıklarını bile bilmiyordu.
Sakın şaşırmayın zira onlar panelleri özelliklerini seçip beğenip onaylayıp almıyorlar zaten.
Uluslararası panel piyasası maalesef ki ''Kör tuttuğunu..'' misali ilerlediği için hangi satıcıdan ne bulsaşar hemen bağlantı yapıp satın alıyorlar.
Markası önemli değil bazı tv üreticilerinin bazı etkili müdürleri ile kayıt dışı yaptığım görüşmelerde söylediklerine inanamazsınız.
Öyle Frame tv gibi sabit panelli ürün üretmek ancak OKKALI diyeyim siz anlayın, firmaların yapabileceği iş olur yoksa böyle bizim yerli üreticiler gibi UPP den ''Abi biraz daha panel ver beeee, noolurr'' diye panel tedarik edebilen firmaların yiyebileceği lokma değil o iş.

Bakın ''Parası ile değil mi kardeşim?'' diyenleriniz olabilir.

Değil işte.

Panel denen şey neredeyse elmas gibi kıymetli dostlar çünkü üretim az, talep çok, ürün yok olay bu kadar basit.

Diğer yandan size katılıyorum.

Vestel teknik müdürlük 2 gram kafayı çalıştırsa ve pazarlama departmanı ile senkronize bir çalışma yapıp ''Mat panelli, özel anakartlı, diğerlerinde olmayan şıu özellikli amiral gemisi bir model yapıp diğerlerinden 5K yüksek paraya satalım'' deseler inanın satarlardı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri