Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Amin yelda kardeşim kadınlarımız bizim herşeyimiz annemiz,eşimiz,kızımız,kızkardeşimiz yani tüm hayatımız dünyamızın merkezi kadınlarımıza kalkan eller kırılsın güçlü duruşlarıyla hayatımıza yön veren tüm emekçi kadınlarımızın gününü bir kez daha kutlarım rabbim sağlık ve huzurdan ayırmasın inşallah.@osmanke osman abi tam konuyu açacaktım ki benden hızlı davrandın, ince düşüncenden dolayı teşekkür ediyorum.
Kadınların şiddete uğramadığı bir dünyada yaşabilmesi hayalim ile özgür ve güçlü canııım kadınlardan oluşan saygılı bir toplum dileklerimle, günümüz kutlu olsun ?
Kalbin güzel abi o nedenle nahif yaklaşmışsın konuya. Açıkçası ben daha tepkili oluyorum.İltifatın için teşekkür ederim adem hocam yazdıklarına tamamen katılıyorum kadınlarımız için sembolik olarak bir gün belirlenmiş ancak bu konuyu açmasak zaten ayıp olurdu kadınlarımıza ama senin dediğin gibi bu konuya 4 kişi dışında üyelerimizin mesaj atmamaları üzücü oldu ama tabii onların ruh hallaerini,de bilemiyoruz umarım forum büyüdükçe geliştikçe sonraki yıllarda bu konuya çekinmeden güzel dileklerini yazarlar.![]()
''Adettendir'' diye yazıyorum yoksa benim şu GÜN'lere bakış açım bellidir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.