Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi (9bin-12bin)Tv Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ibrahimtonbul

Meraklı
Meraklı
Hayırlı günler hocam bir dunya video izledik sitenizden inceleme yazısı okuduk kafamız hepten allak bullak oldu.
illa ki birinin artısı digerinin eksisi oluyor.
Oncelikli olarak makul fiyatlı olması daha iyi olsa da şuraya çıkarsanız şunu alsanız daha iyi dediginiz bir cihaz olursa da max 12 olacak sekilde bir tv Önerisi rica edecegim. tcl 55p615 te tam karar kilacaktik ancak ses gecikme ve ses kalitesi mevzusu rahatsiz etti.
odanin isik alma durumu cok onemli degil aksamlari daha ziyade kullanilacak. Görüntü kalitesi elbet öncelikli Konsol oyunu da oynanacak yeri geldiğinde. Nerflix vs lisansli 4k izlenebilir olmasi onemli. şimdiden teşekkürler.

Birde artık sizin bu COF sayısı konusunda dediklerinize de bakarak araştırıyoruz ama COF 12 olacak cinsten bulsak bu sefer baska eksigi cikiyor tcl gibi mesela. netflixte donuk sd tarzinda görüntü vs ses gecikmesi gibi. cof un görüntü kalitesine etkisi ne derece olur onu da bilmiyorum acikcasi.

Malesef 12bin bile cok zorlayacak ama @Adem Helvacı hocam belki daha iyi bir tavsiye de bulunur diye zorlarım diye düşündüm.
Gönül neler istiyor da :(

55P615 aslında bir tık kurtarıcı modeldi bu anlamda fakat beğenme durumu görece elbette.

Kaliteyi yükseltmek için ekranı küçültsek nasıl olur?

gerçi yine de bütçeyi minik bir tık daha zorlamak gerekiyor.

Gönül neler istiyor da :(

55P615 aslında bir tık kurtarıcı modeldi bu anlamda fakat beğenme durumu görece elbette.

Kaliteyi yükseltmek için ekranı küçültsek nasıl olur?

gerçi yine de bütçeyi minik bir tık daha zorlamak gerekiyor.
sen ne dersen o @Adem Helvacı hocam. küçültelim madem öyle.
55p615 bende cok isterdim ama bu ses senkronizasyonu ve netflix konusundaki sikayet tedirgin edici. bir kisiye mahsus bir sorun mu onu da bilmiyorum. ama netflixin soluk sd goruntu verdigine siz de kanaat getirmistiniz.

Son düzenleme:
sen ne dersen o @Adem Helvacı hocam. küçültelim madem öyle.
55p615 bende cok isterdim ama bu ses senkronizasyonu ve netflix konusundaki sikayet tedirgin edici. bir kisiye mahsus bir sorun mu onu da bilmiyorum. ama netflixin soluk sd goruntu verdigine siz de kanaat getirmistiniz.
Aslında ben sizlerden böyle dönüşler olduğunda size ''Yok öyle bir şey'' demek istemiyorum neden? Çünkü sanki ürün pazarlamaya çalışıyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu beni rahatszı ediyor.

Kardeşim var diyorsa vardır diyoru geçiyorum ancak kendimiz testlerde bunu görmedik, kullanan arkadaşlarda duymadık, bu tarz bir dönüş ben forumda da hatırlamıyorum ancak sizin gördüğünü zvar mı forumda bu konuda geri bildirim yapan bir dostumuz mesela?

Tamam P615 kral bir tv değildir ama ihtiyaçları oldukça karşılayan modeldir.

Sizin aklınızda bir ACABA şile tv almanızı istemediğim için ben 615 üzerinde durmadım.

Aslında ben sizlerden böyle dönüşler olduğunda size ''Yok öyle bir şey'' demek istemiyorum neden? Çünkü sanki ürün pazarlamaya çalışıyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu beni rahatszı ediyor.

Kardeşim var diyorsa vardır diyoru geçiyorum ancak kendimiz testlerde bunu görmedik, kullanan arkadaşlarda duymadık, bu tarz bir dönüş ben forumda da hatırlamıyorum ancak sizin gördüğünü zvar mı forumda bu konuda geri bildirim yapan bir dostumuz mesela?

Tamam P615 kral bir tv değildir ama ihtiyaçları oldukça karşılayan modeldir.

Sizin aklınızda bir ACABA şile tv almanızı istemediğim için ben 615 üzerinde durmadım.
hocam kusura bakmayin netflixteki sorun icin netflix kaynaklı demissiniz ben yanlis yorumlamisim.sizden yine de ekrani küçülecek de olsak bir tavsiye alirsam cok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230224_000828_YouTube.jpg
    Screenshot_20230224_000828_YouTube.jpg
    57.7 KB · Görüntüleme: 21
@Adem Helvacı hocam malesef vatanda 8500 satışı var bu8000 yok suan icin. Olsada diger yerlerdeki fiyatlar aşıyor 13000 küsür birde taksit mevzusu...
TCL 55P615 te şansımızı deneyeceğiz.
Yarın BIM de bulabilirsek almayı düşünüyoruz. İlk deneyim ve uzun kullanım sonrası deneyimlerimizi paylaşırız artık.

@Adem Helvacı hocam malesef vatanda 8500 satışı var bu8000 yok suan icin. Olsada diger yerlerdeki fiyatlar aşıyor 13000 küsür birde taksit mevzusu...
Yarın BIM de bulabilirsek almayı düşünüyoruz. İlk deneyim ve uzun kullanım sonrası deneyimlerimizi paylaşırız artık.
Hayırlısı olsun fiyata göre güz ürün hayırlısı olsun bekliyoruz

Açıkçası sizi üzeceğini düşünmüyorum.
Bizlere görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz. :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri