Baştan söyleyeyim bu gönderi reklam amacı falan taşımıyor. A101'e 18 Mayıs'ta Arçelik AŞ'nin bir markası olan Flavel marka ürünler geliyor. Buzdolabının statik değil no-frost olması dikkatimi çekti. Düşük fiyatlı ürün arayanlara yardımcı olabilir. Ürünler Arçelik'in ürünleri elbette, ama Arçelik ile mukayese edilmemeli, arada üretim segmenti ve hitap ettikleri kitle farkı var.

Çamaşır makinesi hakkında, bildiğimiz klasik fırçalı motor bulunuyor. Kazan vidalı değil presli kazan. Kapak kilidi, oynar şekilde yay ve dil şeklinde değil, sabit bir kancası var geçmeli yani. Bu iyi bir özellik, kapağı zorlarken içindeki o sistemi kırma imkanı yok yani.
Ürünlerin detaylı yorumlamasını da @Murat ALA 'ya bırakmış olayım.
Not: bunların UCUZ ÜRETİM ürünler olduğu, EKONOMİK ÜRÜN sınıfında olduğu unutulmamalıdır. Diğer markaların üst seviye ürünleri ile kıyaslamak doğru değildir. Ancak ve ancak kendi klasmanındaki ürünler ile karşılaştırılabilir.

Çamaşır makinesi hakkında, bildiğimiz klasik fırçalı motor bulunuyor. Kazan vidalı değil presli kazan. Kapak kilidi, oynar şekilde yay ve dil şeklinde değil, sabit bir kancası var geçmeli yani. Bu iyi bir özellik, kapağı zorlarken içindeki o sistemi kırma imkanı yok yani.
Ürünlerin detaylı yorumlamasını da @Murat ALA 'ya bırakmış olayım.
Not: bunların UCUZ ÜRETİM ürünler olduğu, EKONOMİK ÜRÜN sınıfında olduğu unutulmamalıdır. Diğer markaların üst seviye ürünleri ile kıyaslamak doğru değildir. Ancak ve ancak kendi klasmanındaki ürünler ile karşılaştırılabilir.