Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Acil 12000 BTU Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
24000
Marka Model Bilgisi
TCL, LG, AİRFEL, SAMSUNG
Merhaba arkadaşlar, kiralık evde oturuyoruz ve 25m2 bir salonumuz var. Malum yaz geldi ve babam büyük bir hastalık geçirdiği için şu anda hastanede. Yakın zamanda taburcu olma ihtimalini de göze alarak hem kendisinin rahat etmesi(fazla ayağa kalkamıyor) hemde kendimiz için bir klima arıyoruz.

Şu anda mediamarktan Samsung ar35 12000 btu düşünüyoruz ve 23.200 tl ile 9 taksit teklif verdiler. Ayrıca 600 tlde puan kazanıyorum ve 22.600 gibi rakama geliyor. Bunun haricinde çalıştığım yerde bir makine mühendisi abimiz airfel almamı önerdi onada bir klimacı 24000 tl fiyat ve 5 taksit teklif verdiler. Normalde samsungu yarn alacaktım fakat forumda gezdiğim kadarı ile fazla önerilen bir model olmamış özellikle işin uzmanı abilerimiz genelde almayın yorumu yapmışlar. Fakat bütçem maks 24.000 tl daha yüksek çıkamayacağım için önerinlerinizi bekliyorum.

Hb sitesine baktığımda aşağıdaki ürünler genelde 22 bin civarı bandında. Ayrıca LG PC12SQ DUALCOOL+ modeli vatanda 24 bin tl olarak satılıyor. Özellikle işin uzmanı abilerimden mümkünse bilgilenmek için sebepleri ile birlikte bu fiyat bandında acil olarak önerilerini bekliyorum çünkü bayram öncesine yetiştirmeye çalışıyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

E.C.A Spylos ESA1312A100 22.000 tl​

TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 22.000 tl (ayrıca bu ürün bime 19.000 tl ile gelmiş diye gördüm)​

Airfel LTXM35N 12000 Btu 22.700 tl​

Daewoo D-Tr AC12000 22.000 tl​

Merhaba hocam öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tam uzman değilim ama yardımcı olmaya çalışayım 😊

Bunlara bağlı olarak bu ürünlerin içinde en hızlı ulaşabileceğiniz ürün Airfel olur oda sanırım Daikin bayiilerde bulunuyor bayie gidip ellerinde varsa hemen al kurdur şeklinde olabilir Airfel de bilip önerdiğimiz bir klima.

Lg ana bayilerden lg klimaya da hızlı ulaşabilirsiniz diye biliyorum ama
Lg klimaları tam bilmiyorum @Adem Helvacı @NBKpro @Ali Kemal Eyvaz abilere soralım almaya değer mi 25m2 alanda hakimiyet sağlarmı

Diğer şekilde Media Markt taki Samsung ellerinde varsa oda hızlı kurulum olabilir ama Samsung klimanında özelliklerine hakim değilim araştırmam lazım yada bilen arkadaşlar yorum yapabilir.

Birde marketlerdeki satılan klimaların teslim tarihi vs derken birde servis beklersiniz süreç 20gunu bulabilir adem abide genele bir uyarı yapmış onuda ekleyelim
arkadaşların da yorumunu alalım lg yada Airfel şuan en hızlı ulaşıp bayiilerden direk olarak ulaşabilecek makinalar bunlar ne dersiniz dostlar.

Merhaba hocam öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tam uzman değilim ama yardımcı olmaya çalışayım 😊

Bunlara bağlı olarak bu ürünlerin içinde en hızlı ulaşabileceğiniz ürün Airfel olur oda sanırım Daikin bayiilerde bulunuyor bayie gidip ellerinde varsa hemen al kurdur şeklinde olabilir Airfel de bilip önerdiğimiz bir klima.

Lg ana bayilerden lg klimaya da hızlı ulaşabilirsiniz diye biliyorum ama
Lg klimaları tam bilmiyorum @Adem Helvacı @NBKpro @Ali Kemal Eyvaz abilere soralım almaya değer mi 25m2 alanda hakimiyet sağlarmı

Diğer şekilde Media Markt taki Samsung ellerinde varsa oda hızlı kurulum olabilir ama Samsung klimanında özelliklerine hakim değilim araştırmam lazım yada bilen arkadaşlar yorum yapabilir.

Birde marketlerdeki satılan klimaların teslim tarihi vs derken birde servis beklersiniz süreç 20gunu bulabilir adem abide genele bir uyarı yapmış onuda ekleyelim
arkadaşların da yorumunu alalım lg yada Airfel şuan en hızlı ulaşıp bayiilerden direk olarak ulaşabilecek makinalar bunlar ne dersiniz dostlar.
İllaki o klimalardan seçilecekse Samsungu kafadan eledim komple Alüminyum, diğer klimalar önerilen fakat benim bilmediğim(kullamadığım) ürünler, ben en yakın LG modelden yana olurum. 25 M2 alanada gayet yeterli gelecektir.

28 m2 oda da lg 12 lik kurulu oda saat 12 ile 17.00 arası güneş alıyor. Çok ama çok memnunum. Isıtma ve soğutma olarak hiç bir sorun yaşamadım. Ses olarak da dış ünitenin sesini yanında durmanız gerekli duyabilmeniz için.

İllaki o klimalardan seçilecekse Samsungu kafadan eledim komple Alüminyum, diğer klimalar önerilen fakat benim bilmediğim(kullamadığım) ürünler, ben en yakın LG modelden yana olurum. 25 M2 alanada gayet yeterli gelecektir.
Yani illa bu modeller olacak demiyorum fakat bu fiyat bandında olmasını istiyorum eğer sizlerin başka önerileri olan varsa onlarıda çevrede var mı diye araştırabilirim. Aslında bana kalsa samsung alırdım sonuçta servis ağıda çok iyi ama alüminyum olayı kafamı karıştırdı

Yani illa bu modeller olacak demiyorum fakat bu fiyat bandında olmasını istiyorum eğer sizlerin başka önerileri olan varsa onlarıda çevrede var mı diye araştırabilirim. Aslında bana kalsa samsung alırdım sonuçta servis ağıda çok iyi ama alüminyum olayı kafamı karıştırdı
Hocam ben yatak odamda samsung windfire salon ve oturma odamda lg kullanıyorum samsung da ısıtması soğutması iyi servis beni deli etmişti ama ulaşılabilirlik bakımından iyi ama asıl konu aleminyum olması samsung özel olarak yapılmış bir alüminyum kullandığını uzun ömürlü olduğunu söylüyor ama uzun vadede ne olur bilmiyorum. Ha birde samsung windfire klimalarda dış ünitede kronik titreşim ve ses sorunu vardı bende de var bu seneki ürünlerde varmıdır onuda bilmiyorum.

LG PC12SQ DUALCOOL Modelini aldım arkadaşlar. Hem kablo hem içi bakır olduğu için ve çift motor daha az enerji harcaması ve wifi gibi özelliklerini düşününce en iyisi bu diye düşündüm. 24.200 3 taksit şeklinde aldım zaten diğer yerlerde 26dan başlıyor. Kurulum için bayramdan sonra gelecekler ama yapacak bir şey yok en azından temmuz sıcağını klimalı geçireceğiz.

LG PC12SQ DUALCOOL Modelini aldım arkadaşlar. Hem kablo hem içi bakır olduğu için ve çift motor daha az enerji harcaması ve wifi gibi özelliklerini düşününce en iyisi bu diye düşündüm. 24.200 3 taksit şeklinde aldım zaten diğer yerlerde 26dan başlıyor. Kurulum için bayramdan sonra gelecekler ama yapacak bir şey yok en azından temmuz sıcağını klimalı geçireceğiz.
Hocam nerede oturuyorsunuz? istanbuldayım bende düşünüyordum ama servis problemlerinden dolayı kararsız kaldım.

LG PC12SQ DUALCOOL modelini nereden aldınız ben bulamadım ? Vatanda 24 bine var ama stok yok. Siz nereden ve hangi fiyata aldınız hocam ?

Memnun musunuz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri