Hocam ben kağıt üzerindeki verilere çok inanmiyorum inanın.Ha belki Daikin mitsu ve Fujitsu verileri doğrudur ama ısıtma konusunda Fujitsu gerçekten çok başka cihaz . Bakın ben de hem Fujitsu luca hem extreme save hem de bayramdan sonra montaj 14000 BTU sensira olacak.Aslinda onu da 14 bin BTU Fujitsu Cool serisi alacaktım ama hem 50 bin fiyatı var hem de word kart taksit yapmiyor iklimsa . Sensira ise 37 bin TL ve peşin fiyatına 9 taksit.
Sizin gorusunuze saygı duyuyorum ama ben şahsen Mitsu,Daikin,Fujitsu aynı hatta benzer fiyatta ise kesinlikle Fujitsu tercih ederim.
Çünkü m.e krigamine ve legendera disindakiler türk malı, krigamine ve legendera Daikin Shira zeta vs hah işte Fujitsu bu cihazlardan ama ısıtmada buradaki ustalara saygı duymakla beraber bence Fujitsu bu işi çözmüş durumda çünkü bundan ötesi durulmaz yani evde duramazsin kapı pencere açmak zorunda kalırsın kışın ortasinda kar buz terletiyor yahu daha ne diyeyim ? Kardeşim de m.electrik var kağıt üzerinde o da güya 23 bin BTU Lara çıkıyor ve sıcak üflüyor ama Fuji terletiyor resmen .
Hele hele sensira gibi melez bir cihaz yerine orjinal japon ve bana gore distributor ve servis mağduru fakat bugün iklimsa güvencesinde olan orjinal japon seçerim.
Yani sözün özü orjinal japon klima isteniyorsa m.electric krigamine - legendera , daikinde Shira ve üzeri veya Fujitsu diğerleri japon değil.