Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Adana 22 Metrekare Klima Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mustafas

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
midea - karia
Merhaba arkadaşlar Adana'da bulunan 22 m² salon için hangi Btu klimayı tercih etmeliyim

Binada yalıtım yok, 3 mt. tavan yüksekliği, toplam 6 m² cam üstü dam çatı yok ayrıca yazın sabah erken saatlerden saat 16:00 ya kadar güneş almaktadır genellikle 3 kişi bulunan odada ısı kaynağı olarak sadece led tv bulunmaktadır. Klima sadece soğutma için kullanılacaktır.

12.000 btu yeterli olur mu yoksa 18.000 btuya çıkmalımıyım

@Adem Helvacı size instagramdan Midea Solstice klimayı beklemek mantıklı olurmu diye sormuştum sanırım Xtreme daha mantklı gibi görünüyor ama btu karar veremedim

Merhaba, 12.000 BTU Xtreme Save modeli işinizi görecektir. Adana için Genç Klima'dan Ersin Bey ile iletişime geçebilirsiniz. FG Europe'a bağlı yetkili bayidir.

Merhaba, 12.000 BTU Xtreme Save modeli işinizi görecektir. Adana için Genç Klima'dan Ersin Bey ile iletişime geçebilirsiniz. FG Europe'a bağlı yetkili bayidir.
İlginize teşekkür ederim Ersin Bey ile görüşeceğim Xtreme için ama şimdi açtığınız yeni konuyu gördüm Kaira önerirmisiniz
Kaira 12.000 fiyatı çok uygun gibi (gerçi ben 30 Ağustosta Xtreme klimayı 26.750 Tl. almıştım) Kaira 12000 btu yeterli gelirmi
yoksa 18.000 daha mı mantıklı olur

Merhabalar, forumda da sıklıkla önerilen cihazlardan biri olan Kaira markasında indirim var şu anda. Sadece soğutma amacıyla klima almayı düşünenler için iyi bir fırsat. Bu fiyat bandında alternatifi yok şu anda. Airfel, Bosch CL2000U, Rota Seal gibi modellerle birebir aynı cihaz ama Kaira'nın Wi-Fi avantajı var. Servis hizmetinin Daikin tarafından sağlanıyor olması da çoğu ilimiz için avantaj. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

- Kaira 9.000 BTU Klima / 22.587,20 TL

- Kaira 12.000 BTU Klima / 25.840 TL

- Kaira 18.000 BTU Klima / 38.714,40 TL

- Kaira 24.000 BTU Klima / 45.250,40 TL

İlginize teşekkür ederim Ersin Bey ile görüşeceğim Xtreme için ama şimdi açtığınız yeni konuyu gördüm Kaira önerirmisiniz
Kaira 12.000 fiyatı çok uygun gibi (gerçi ben 30 Ağustosta Xtreme klimayı 26.750 Tl. almıştım) Kaira 12000 btu yeterli gelirmi
yoksa 18.000 daha mı mantıklı olur
Kaira da segmentine göre iyi cihazdır ama sizin koşullarınızda Midea'nın daha iyi olacağını düşünüyorum. Sebebi ise; çok sıcak iklime sahip bölge, üstü dam ve çatı yok, uzun saatler güneş alan bir ev olması. Bu yüzden kalorisi yüksek bir cihaz almanın daha avantajlı olacağı kanaatindeyim. Yine de farklı yorumlar alalım isterseniz. @ByCilo ve @Senior, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çatının olmaması 12000 BTU da işi şansa bırakmamız gerektiğini düşündürüyor. Çatı olmadığı için Xtreme çok daha mantıklı yeni model fiyat olarak yukarıda olacaktır tasarım konusunu önemliyse ve maddi sıkıntı yoksa beklenebilir.

Çatının olmaması 12000 BTU da işi şansa bırakmamız gerektiğini düşündürüyor. Çatı olmadığı için Xtreme çok daha mantıklı yeni model fiyat olarak yukarıda olacaktır tasarım konusunu önemliyse ve maddi sıkıntı yoksa beklenebilir.
İlginize çok teşekkür ederim 12,000 btu Xtreme yeterli diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Kaira 18.000 btu ile xtreme 12.000 btu hemen hemen aynı fiyat, alacağım klima neredeyse Haziran - Temmuz - Ağustos aylarında hiç kapanmayacak kaira 18.000 btu daha verimli olmaz mı bu durumda geçen yaz Haziranda 4000 Tl Temmuz ve Ağustosta 6000 tl elektrik geldi birde yüksek tüketimli tarifeye geçtik bu yaz ne gelir bilmiyorum şu anda 18.000 btu arçelik normal klima takılı

Midea Solstice için kendi evim için beklerim artık

İlginize çok teşekkür ederim 12,000 btu Xtreme yeterli diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Kaira 18.000 btu ile xtreme 12.000 btu hemen hemen aynı fiyat, alacağım klima neredeyse Haziran - Temmuz - Ağustos aylarında hiç kapanmayacak kaira 18.000 btu daha verimli olmaz mı bu durumda geçen yaz Haziranda 4000 Tl Temmuz ve Ağustosta 6000 tl elektrik geldi birde yüksek tüketimli tarifeye geçtik bu yaz ne gelir bilmiyorum şu anda 18.000 btu arçelik normal klima takılı

Midea Solstice için kendi evim için beklerim artık
Bölge olarak bende sıcak iklimdeyim yazın 45⁰ sıcaklıkları görüyoruz ben 18000lik Xtreme ile 50m2 alanı sogutuyorum yaz aylarında 1000TL üzerinde fatura ödemedim. Bende 4 adet Xtreme var bu şekilde soğutmada 1000TL üzeri fatura ödemedim. 🤔

Bölge olarak bende sıcak iklimdeyim yazın 45⁰ sıcaklıkları görüyoruz ben 18000lik Xtreme ile 50m2 alanı sogutuyorum yaz aylarında 1000TL üzerinde fatura ödemedim. Bende 4 adet Xtreme var bu şekilde soğutmada 1000TL üzeri fatura ödemedim. 🤔
Evde 2 buzdolabı, 1 derin dondurucu, 9000 Btu klima, çamaşır ve bulaşık makinası, (hergün çalışıyor) fırın (2 günde bir mutlaka çalışıyor) ve kombi ve cihazların tamamı en az 15 yıllık. Neden bu kadar çok elektrik geliyor anlamadım son fatura 1190 tl geldi

Yavaş yavaş cihazları değiştireceğiz artık klimadan başladık yenilemeye ama Xtreme 12000 btu mu yoksa 18.000 kaira karar veremedim

Hatta şu anda buzdolabının birine tapo priz taktım 6 günde 23,77 Tl yakmış

1743941981644.webp

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri