Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Adana'da Midea Xtreme Save Nereden Alabilirim?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

norrec

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
Midea Xtreme Save
Merhaba,

Adem Bey'in 30 günde 97 kw tüketimi videosunu gördükten sonra Xtreme Save almaya karar verdim. 12 BTU Xtreme Save fgeurope'un sitesinde 41 bin lira N11'de 28500'e satan satıcı var. Fiyat farklı çok fazla. Nereden almalıyım?

Detaylar;

Kat: 9 (Son kat)
Oda büyüklüğü: 30m2
Yalıtım: Yok

Farklı önerilere de açığım fakat enerji tüketimi çok düşük olduğu için gönlüm xtreme save'den yana. Son olarak alacağım klimanın fotoğraf ve videolarla, montaj, servisin işçiliği, vakum süresi gibi bilgileri burada paylaşarak deneyimimi aktarmayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Adem Bey az önce Ersin Usta ile görüştüm 30 32 m2 için tam sınırdasınız 18 BTU almak daha mantıklı olur dedi fakat onun da fiyatı 50 binleri buluyor. O yüzden şu anda farklı modelleri araştırmaya başladım. 35 40 bin bandına 18 BTU şu cihazları bulabildim, bunlardan birini tavsiye eder misiniz? Ya da önerebileceğiniz bir model var mıdır? @Adem Helvacı

Bosch Climate CL2000U W 53 E A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima
Beko 31825 Ekolojik A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
SEG R32 A++ 18000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima
Samsung AR18BXHQASI/SK AR35 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima

Bosch Climate CL2000U W 53 E A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima
Beko 31825 Ekolojik A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
SEG R32 A++ 18000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima
Samsung AR18BXHQASI/SK AR35 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima
Bosch CL2000U modeli de temelde Midea aslında. Listedeki en mantıklı cihaz bu duruyor. Tercih edilebilir.

18.000 BTU Klimada büyük gelecrktir muhtemelen, bütçenizi artırabilirseniz 14.000 BTU bir klima daha verimli ve daha tasarruflu olacaktır.

Evet ben de öyle duydum fakat BOSCH'un ne gibi değişiklikler yaptığını bulamadım. Fiyat skalama uyan bir de şu model var.
Airfel LTXM50N 18000 BTU R32 A++

Evet ben de öyle duydum fakat BOSCH'un ne gibi değişiklikler yaptığını bulamadım. Fiyat skalama uyan bir de şu model var.
Airfel LTXM50N 18000 BTU R32 A++
Yazılımsal ve kozmetik farklar dışında bir fark olacağını sanmıyorum. Airfel de sıklıkla tavsiye edilen cihazlardan biri. Servis hizmeti, Kaira'da olduğu gibi Daikin tarafından sağlanmaktadır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri