Merhaba adem hocam,youtube yayınlarınızı uzun zamandır takip ediyorum,evimde sony 46hx850 tv var,aslında ses ve görüntü kalitesi çok güzel ve alırken panel hızı yazılımsal değil, donanımsal 200hz olduğu için almıştım ama şuan oturma odasında kullanıyoruz,salonda eski tüplü 72 inç sony trinitron var
yeni taşınacağımız evde salon büyük olduğu için orayada bir tv almak istiyorum,panel kalitesi,hızı,renk ve kontrast vede uzun ömürlülük açısından tavsiyenize ihtiyacım var,ben tv seçimimde genelde karşısına geçip uzak mesafedeki ağaç görüntülerindeki netliğe,dalları yaprakları boyalı ve sıvanmış gibi mi görünüyor yoksa ayrıntıları seçilebiliyor mu,insan yüzleri pudra sürülmüş gibi dümdüz mü yoksa deri gözenekleri net olarak görünüyor mu,hareket anında o netlik yerini bulanıklığa mı bırakıyor,siyah alanlarda simsiyah mı gösteriyor yoksa o siyahlık içinde olması gereken detayları veriyor mu,yan ve dik görüntü açıları ve bu açılarda renkler soluyor mu,panel yansıma yapıyor mu,ses kalitesi nasıl,internete bağlanma ve program hızları gibi gibi ayrıntıları incelerim,şuan o kadar çok fazla çeşit ve model çıktı ki hepsini gezme görme kontrol etme ve kıyaslama imkanımız yok,siz bu konuların piri olduğunuz için tavsiyeleriniz bizim için çok değerli,bu doğrultuda,büyüklük olarak 55-60-65 inç hangisini tavsiye edersiniz ve hangi modeller bizi üzmeden uzun yıllar hizmet eder,yeni salonum 26m2 ve 2 ay sonra taşınacağız,saygılar ve şimdiden teşekkürler.