Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilteriş ve diğer arkadaşlar ile anıtkabir gezimizden sonra waafle isteğimiz üzerine Ankarada şahane bir yere götürmüştü bizi. valla o günden beri doğru düzgün waafle yemedim desem yeridir.o masada sohbet esnasında seydikemer de oturduğunu öğrendik:)) ondan sonra peşimizi bırakmadı bizim:kiskis@İlteriş Yılmaz
Bir kere yakalamışım bırakır mıyım. :haha

Görüyoruz instgram da fotoğraflarını? 5 6 erkek arkadaşını toplamışsın masa etrafına yemekler ohh keyfin yerinde ?
Bak yaaaaa tehlikeli bir Kadın bu. Anlattığından benim anladığım adamın alem yaptığı, gerçek ise sahur yapmış gariplerim.

Hanımefendi siz acaba Basın kartınızı antihaberden mi aldınız? :kiskis

Evet sayın seyirciler, cahape seçmenleri gördüğünüz gibi 4-5 erkek bir araya gelmiş alem yapıyorlar.
Abla Sağur (sahur) yemeğindeyiz
Görüyorsunuz, Sauranın gözü olduğunu da itiraf ettiler, illuminati bunlar

:kop

17 yıl önce donanımhaber de wp da yazışır gibi arkadaşlarla sohbetdeydik .Adem de başka bir konuda bundan bahsetmiş benim için.Donanımhaber dışında ilk kez foruma düzenli bir şkeilde uğruyor,sohbet ediyorum. Aile ortamı gibi olsun istiyoruz kavgasız hoş sohbetlerle devam edelim inşallah.
Bu arada iş yoğunluğunu bilemiyorum yıllık iznin olduğunda buralara da uğrarsan yüzyüze de tanışmış oluruz,her zaman bekleriz.
8 saatlik mesafe gözümde o kadar azaldı ki artık. Gerçekten gelmek istiyorum. Ha gelince döner miyim geri onda emin olamadım. Kıvrılır kalırım bir köşede :LOL:

İş yoğunluğum şu sıra biraz muallak. Ama izin ayarlayıp gelmek benim de aklımın bir köşesinde :love:

Var ol kardeşim. Aynı samimiyetler içerisinde yazıyoruz.
Bizler Donanımhaberin çok eski yıllarını bilen ve hakikaten forum olduğu yıllardan bu ortama aşina olan kişiler olduğumuz için içimizde hep bir özlem vardı buna dair.
Çok uğraştık, mücadeleler verdik ancak nihayet böyle bir ortamda aynı keyifli güzel sohbetleri sizler sayesinde yakalayabildik.

Düşün ki ben DH de Boldshark diye bir arkadaş ile tanışmıştım hatta Yeldoş da tanır aynı forumdan, bugün kendisi ile halen telefonda görüşürüz. Daha yüz yüze tanışmadık, 2007 lerden beri sohbetimiz vardır, hiç görüşmedik ama hiç de kopmadık. :D

Buradaki diyaloglar çıkar ilişkisiz, o nedenle güzel saf ve temiz.

@aeronics Okan kardeşimizle de böyle böyle tanıştık mesela, Geçen sene ziyaretimize geldi ne güzel :D

Biz sevgili @İlteriş Yılmaz ile aramızda birkaç sokak fark ile aynı yerde yaşıyormuşuz ama forumun Anıtkabir buluşmasında tanıştık mesela düşün :kiskis
İlk konuşmalarda hatta fotoğraf ekleme muhabbetleri geçtiğinde bahsetmiştim. Ben öyle civcivli gülen eden geveze biri değilimdir hiç. Ama siz beni yoldan çıkardınız :kiskis

8 saatlik mesafe gözümde o kadar azaldı ki artık. Gerçekten gelmek istiyorum. Ha gelince döner miyim geri onda emin olamadım. Kıvrılır kalırım bir köşede :LOL:

İş yoğunluğum şu sıra biraz muallak. Ama izin ayarlayıp gelmek benim de aklımın bir köşesinde :love:
Her zaman bekleriz kardeşim.
Burada da bir kapın var.

O kapı şu an için betonarme binada çelik kapı. Senin geleceğin dönemde Zeytinlik araziye kondurulmuş prefabrik kapısı mı olur onu bilemem.

:kiskis

İlk konuşmalarda hatta fotoğraf ekleme muhabbetleri geçtiğinde bahsetmiştim. Ben öyle civcivli gülen eden geveze biri değilimdir hiç. Ama siz beni yoldan çıkardınız :kiskis
Kardeş, biz yoldan gönüllü çıktık yıllar evvel. :kiskis

Bu kadını da hiç sevmem fakat yeri geldi eklemek lazım :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Her zaman bekleriz kardeşim.
Burada da bir kapın var.

O kapı şu an için betonarme binada çelik kapı. Senin geleceğin dönemde Zeytinlik araziye kondurulmuş prefabrik kapısı mı olur onu bilemem.

:kiskis
Hiiiii böyle bir fikir var yani :love: Ay neler yapılır orada ne projeler döner şimdi. Forumda bir konuyu hak eder bu.

Hiiiii böyle bir fikir var yani :love: Ay neler yapılır orada ne projeler döner şimdi. Forumda bir konuyu hak eder bu.
Aklımda kardeşim, ama akşamları ben forumda soru cevaplarken bir yandan da bunun sohbetlerini yapıyoruz Yeldoş ile.

Büyük bir yerde gözümüz yok, Şöyle 400-500m2 bir zeytinlik, Etrafını çitle duvarla vs çevirip (İstek duvar da, para yetmezse başlarda çit olabilir) Kendimize ait 2 oda bir salon prefabrik ev kondurup bahçeye 2-3 köpek, tavuk ördek ve şaka değil Kirpi beslemek istiyorum ben :D

@Tesla ustadan alacağımız bir çamaşır makinesi hurda tamburundan ateş varili yapıp akşamları yakıp onun başında sıcak kahvemizi yudumlarken yıldızları seyredip sohbet etmek, arada foruma girip nın interesting paylaşımlarını takip etmek, Yeldoşun arada bahçe ile uğraşması vs vs .

İnsanın kendi evi olunca, dağ başında da olsa yapmak istediğine elin gidiyo Beril.

Kiracı olunca ''Emaaaan yapsam nolcek, yarın çık dese kim ne diyecek?'' düşüncesi ile oturulan evlerde huzur olmuyor.

Kendi evimiz olduğunda bunun güneş paneli rüzgar enerjisi hidro enerji kısmı vs vs aklına gelen ne varsa neyi yapmak istiyorsan yap.

Bu evin yapımı ile ilgili daha proje açamasından başlayıp aynen bizim @mbirol usta gibi adım adım her karesini forumda konu açar paylaşırız.

Yeldoşum halen plan proje hesap kitap yapıyor, arada ufak tefek böyle zeytinlik vs bakıyoruz bakalım nasip diyelim :)

Sonra forumdaki konu başlıklarının seyri de değişir.

''Çatı nasıl yıkılır?'' :kiskis

Aklımda kardeşim, ama akşamları ben forumda soru cevaplarken bir yandan da bunun sohbetlerini yapıyoruz Yeldoş ile.

Büyük bir yerde gözümüz yok, Şöyle 400-500m2 bir zeytinlik, Etrafını çitle duvarla vs çevirip (İstek duvar da, para yetmezse başlarda çit olabilir) Kendimize ait 2 oda bir salon prefabrik ev kondurup bahçeye 2-3 köpek, tavuk ördek ve şaka değil Kirpi beslemek istiyorum ben :D

@Tesla ustadan alacağımız bir çamaşır makinesi hurda tamburundan ateş varili yapıp akşamları yakıp onun başında sıcak kahvemizi yudumlarken yıldızları seyredip sohbet etmek, arada foruma girip @Rüstem nın interesting paylaşımlarını takip etmek, Yeldoşun arada bahçe ile uğraşması vs vs .

İnsanın kendi evi olunca, dağ başında da olsa yapmak istediğine elin gidiyo Beril.

Kiracı olunca ''Emaaaan yapsam nolcek, yarın çık dese kim ne diyecek?'' düşüncesi ile oturulan evlerde huzur olmuyor.

Kendi evimiz olduğunda bunun güneş paneli rüzgar enerjisi hidro enerji kısmı vs vs aklına gelen ne varsa neyi yapmak istiyorsan yap.

Bu evin yapımı ile ilgili daha proje açamasından başlayıp aynen bizim @mbirol usta gibi adım adım her karesini forumda konu açar paylaşırız.

Yeldoşum halen plan proje hesap kitap yapıyor, arada ufak tefek böyle zeytinlik vs bakıyoruz bakalım nasip diyelim :)

Sonra forumdaki konu başlıklarının seyri de değişir.

''Çatı nasıl yıkılır?'' :kiskis
Neler neler olur forumda şimdiden canlandı gözümde. Ne güzel fikirler gelir aklımıza, çözümler buluruz. Mesela tesisatı salonun ortasından geçirmeyiz, üniteleri de cepheye koymayız :LOL:

Kuyu gerekirse elindeki dalgıç pompayı verecekmiş öyle duydum :haha

Neler neler olur forumda şimdiden canlandı gözümde. Ne güzel fikirler gelir aklımıza, çözümler buluruz. Mesela tesisatı salonun ortasından geçirmeyiz, üniteleri de cepheye koymayız :LOL:

Kuyu gerekirse @Rüstem elindeki dalgıç pompayı verecekmiş öyle duydum :haha
Zuhahahahaa bak hiç aklıma gelmemişti bu, Tabi yaaaa, dalgıç pompasız zeytinlik mi olurmuş? :D

Kuyu gerekirse @Rüstem elindeki dalgıç pompayı verecekmiş öyle duydum :haha
Ben arsa kiralayayım da dedim :haha Sinop'a yerleşecek birkaç kişiyi ikna edersem, annem en azından insan yaşıyor diye köydeki arsaya prefabrik ev dikip taşınmayı kabul eder belki :haha

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri