Aklımda kardeşim, ama akşamları ben forumda soru cevaplarken bir yandan da bunun sohbetlerini yapıyoruz Yeldoş ile.
Büyük bir yerde gözümüz yok, Şöyle 400-500m2 bir zeytinlik, Etrafını çitle duvarla vs çevirip (İstek duvar da, para yetmezse başlarda çit olabilir) Kendimize ait 2 oda bir salon prefabrik ev kondurup bahçeye 2-3 köpek, tavuk ördek ve şaka değil Kirpi beslemek istiyorum ben
@Tesla ustadan alacağımız bir çamaşır makinesi hurda tamburundan ateş varili yapıp akşamları yakıp onun başında sıcak kahvemizi yudumlarken yıldızları seyredip sohbet etmek, arada foruma girip
@Rüstem nın interesting paylaşımlarını takip etmek, Yeldoşun arada bahçe ile uğraşması vs vs .
İnsanın kendi evi olunca, dağ başında da olsa yapmak istediğine elin gidiyo Beril.
Kiracı olunca ''Emaaaan yapsam nolcek, yarın çık dese kim ne diyecek?'' düşüncesi ile oturulan evlerde huzur olmuyor.
Kendi evimiz olduğunda bunun güneş paneli rüzgar enerjisi hidro enerji kısmı vs vs aklına gelen ne varsa neyi yapmak istiyorsan yap.
Bu evin yapımı ile ilgili daha proje açamasından başlayıp aynen bizim
@mbirol usta gibi adım adım her karesini forumda konu açar paylaşırız.
Yeldoşum halen plan proje hesap kitap yapıyor, arada ufak tefek böyle zeytinlik vs bakıyoruz bakalım nasip diyelim
Sonra forumdaki konu başlıklarının seyri de değişir.
''Çatı nasıl yıkılır?''