Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Airpods Muadili Kulaklık (Airpods Alınmıştır)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Puzik

Müdavim
Kadim Üye
Arkadaşlar airpods benzeri başka bir marka (kaliteli) bluetooth kulaklık denemek istiyorum. Benim için 2 şey çok önemli airpods gibi kulakta durması rahat olacak ama düşmeyecek kolay kolay, bağlantısı apple telefona çok hızlı olacak (kulaklığı yuvasından alır almaz telefona bağlanmasını isterim airpods gibi). Jbl,Jabra,Bests…vs gibi kaliteli markalardan. Airpods kullanıpta bu tavsiye edeceği kulaklığa geçen biri olsun ki elmayla elmayı kıyaslayabilelim.

Satın Alma Önerisi Airpods Muadili Kulaklık (Airpods Alınmıştır)

Beats sipariş 1 gün sonra geldi. Denedik maalesef benim kulakta durmuyor atıyordu. Hanımda kulaktaki o tıkalı hissini sevmedi iadeye yolladık. Bize düz Airpods dışında alternatif kalmadı. Denediğimiz müziklerde çok güzel ses verdiğini ve Apple cihaza çok hızlı bağlandığını söyleyebilirim. Ses kayıdı alıp deneme yaptım ondada başarılıydı cihaz. Kulağı uygun olanlara öneririm lakin bize uymadı.
Ben en dandik olandan orta segmente kadar en az 5 kulaklık denedim. Sonunda Samsung Buds Pro ve ardından Samsung Buds2 kullandım. Samsung kalitesi diğerlerini gömüyor ancak ekosistem uyumluluğu nedeniyle başka Apple cihazlar kullanılıyorsa, Airpods yeri doldurulamaz.
Beats içindede apple chipi varmış dolayısıyla tam uyumlu. Sadece dediğiniz gibi cihaz geçişleri airpodsa göre biraz daha yavaşmış. Bizde başka apple cihaz olmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Beats içindede apple chipi varmış dolayısıyla tam uyumlu. Sadece dediğiniz gibi cihaz geçişleri airpodsa göre biraz daha yavaşmış. Bizde başka apple cihaz olmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Apple chipi olmasa da kulaklıklar çalışıyor onda sıkıntı yok. Ama iphone, ipad, macbook kullanıyorsun diyelim. Apple harici bir kulaklıkta tek tek tanıtman gerekebiliyor. Ancak Airpod'u tek yerde tanıtıyorsun tüm cihazlarında çalışıyor. Örneğin bir wifi arama geldi, iphone'dan cevaplayıp ipad'inde konuşmaya devam edebiliyorsun ama diğer kulaklıklarda bu da olmayabiliyor. Bu tarz cihazlar arası geçişler airpodsda otomatik, diğer markalarda manuel. Ekosistemden kastım buydu.

Apple chipi olmasa da kulaklıklar çalışıyor onda sıkıntı yok. Ama iphone, ipad, macbook kullanıyorsun diyelim. Apple harici bir kulaklıkta tek tek tanıtman gerekebiliyor. Ancak Airpod'u tek yerde tanıtıyorsun tüm cihazlarında çalışıyor. Örneğin bir wifi arama geldi, iphone'dan cevaplayıp ipad'inde konuşmaya devam edebiliyorsun ama diğer kulaklıklarda bu da olmayabiliyor. Bu tarz cihazlar arası geçişler airpodsda otomatik, diğer markalarda manuel. Ekosistemden kastım buydu.
Anladım hocamda Beats markalarda bu şekilde . Bende zaten hızlı bağlanması için bu ekosistem dışına çıkmak istemedim. Uygun fiyat diye aldım bakalım gelince deneriz beğenmezsek iade ederiz.

Anladım hocamda Beats markalarda bu şekilde . Bende zaten hızlı bağlanması için bu ekosistem dışına çıkmak istemedim. Uygun fiyat diye aldım bakalım gelince deneriz beğenmezsek iade ederiz.
Şimdi Apple sayfasındaki Beats özelliklerini okudum, evet otomatik geçiş özelliği bu üründe varmış. Hatta Apple ürünleri dışında sadece Beats'de otomatik geçiş özelliği varmış. Nedenini araştırdığımda; okuduğum ancak unuttuğum 2014'e ait bir haberi gördüm: Apple Beats Electronics'i satın aldı :hihi

Beats sipariş 1 gün sonra geldi. Denedik maalesef benim kulakta durmuyor atıyordu. Hanımda kulaktaki o tıkalı hissini sevmedi iadeye yolladık. Bize düz Airpods dışında alternatif kalmadı. Denediğimiz müziklerde çok güzel ses verdiğini ve Apple cihaza çok hızlı bağlandığını söyleyebilirim. Ses kayıdı alıp deneme yaptım ondada başarılıydı cihaz. Kulağı uygun olanlara öneririm lakin bize uymadı.

Çözüm
Arkadaşlar airpods benzeri başka bir marka (kaliteli) bluetooth kulaklık denemek istiyorum. Benim için 2 şey çok önemli airpods gibi kulakta durması rahat olacak ama düşmeyecek kolay kolay, bağlantısı apple telefona çok hızlı olacak (kulaklığı yuvasından alır almaz telefona bağlanmasını isterim airpods gibi). Jbl,Jabra,Bests…vs gibi kaliteli markalardan. Airpods kullanıpta bu tavsiye edeceği kulaklığa geçen biri olsun ki elmayla elmayı kıyaslayabilelim.
Soundpeats AIR3 DELUXE HS

Apple çipi derken
Bazı kulaklıkların (bildiğim kadarıyla airpods ve beats modellerinde var) apple chipi var ve telefonunuzla hızlı eşleşip kopma yaşanmıyor. Ios sistemini farklı kulaklıkla kullanmak ölüm gelir. Telefon gelir kulaklığı kılıftan çıkarır beklersiniz, keyfine göre bağlanır bağlanmaz o sırada çağrınız kaçar.

Telefondan geceleri bebeğe ses gitmesin diye video dinlemek için uyduruk bir model baktım. Aliexpress’te Lenovo çok ucuzdu, deneyeyim dedim (5 kanada dolarıydı,şimdi 12 olmuş). Ciddi anlamda güzel duruyor,apple 2. Nesil airpods ile aynı ebatlarda. Aşırı hafif, şarjı uzun gidiyor. Mikrofon kalitesini denemedim ama video müzik için fena değil. Tavsiye ederim. Kulakta duruşu efsane rahat ve ben gibi silikon kulaklık kullanamayanlar için efsane diyebilirim.

AirPods kadar hızlı bağlanıyor telefona şaşırdım bu işe :)

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$12.80 60% Off | Lenovo Original HT38 Bluetooth 5.0 TWS Earphone Wireless Headphones Waterproof Sport Headsets Noise Reduction Earbuds With Mic

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri