Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Amazondan almış olduğum powerbank hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

holyrider

Yeni Üye
Yeni Üye
Adem Bey merhaba,
İlteriş bey ile beraber bizlerin her türlü sorununda yanımızda olduğunuzdan dolayı öncelikle çok teşekkür ederim.
Yaşamış olduğum sorunu size anlatmak isterim.
Amazon.com.tr sitesinden Baseus marka hızlı şarj özelliği olan bir powerbank satın aldım 30.05.2022 tarihinde 272.67 tl. ye.
Yakın zamanda powerbank' in hızlı şarj özelliği çalışmamaya başladı. Konu ile ilgili amazon.com.tr ile yapmış olduğum görüşme sonucunda ürünün tedarikçisi ve servis sağlayıcısı olan Hakman Elektronik ile görüşmem gerektiği ve firmadan bir servis fişi alarak kendilerine iletmem gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Hakman Elektronik ile görüştüm ve bir servis fişi talep ettim.
Hakman Elektronik bir servis fişi düzenledi; servis fişinde ürünü görmeden servislerine almadan ürün stoklarında olmadığından dolayı iade alınmasına karar verilmiştir diye bir açıklama yazmışlar.
Hakman Elektronik ile bunun üzerine tekrar yapmış olduğum görüşmede ürünün 2 yıl garantisi süresi içerisinde olmasına rağmen servis talebinde bulunsan dahi herhangi bir işlem yapamayacaklarını ve ancak ürünü iade alabileceklerini ilettiler telefonda. Ben de tüketici hakları gereği ürünün servis hizmetini vermediklerinden ötürü misli ile değişimini talep ettim ancak bunu yapmayacaklarını ve tüketici hakem heyetine başvurabileceğimi söylediler. Söylediklerini yazılı olarak talep etmiş olmama rağmen kale almadılar.
Daha sonra tekrar amazon.com.tr ile görüştüm ve kendilerinin ancak ürünü almış olduğum tarihteki ücretini iade edebildiklerini iş akışları gereği üzülerek başka bir şey yapamayacaklarını söylediler. Durum şu ki, bana satın aldığım tarihteki powerbank ücretini iade etseler (yani 272.67 tl), aynı özellikle olan muadilleri yaklaşık 1.500-2.000 tl arasında olduğundan yenisi alamamaktayım.
Tarafınıza ürünün faturasını ve tedarikçi firmanın servis fişini iletiyorum.

Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiğini bana iletebilirseniz çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Ekli dosyalar

Ne güzel tezgah, 260 lirayı ver kurtul. 1500-2000e satmak varken neden müşteriye versinler değilmi? Herkes Yolunda A.Ş. Muadil yada benzer ürünü aldığında fiyat farkını amazonun verip veremeyeceğini sordunuz mu? Bana yıllar önce powerbank bozulmasında öyle demişlerdi. İade alıp farkını kupon tanımlayabiliriz gibi. Duyduğuma göre Amazonda devire uymuş.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri