- Bütçe
- 15.000 TL yi çok aşmamalı
- Marka Model Bilgisi
- Vestel, Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Samsung, Silverline
Herkese merhaba,
Orta seviye ankastre fırın tavsiyesi rica ediyorum.
Evvala esas işini iyi yapmalı. Altını üstünü içini düzgün pişirsin. En önemlisi bu. (Forumda sıkça önerilen Siemens HB557JYS0T için pişirmeme şikayetleri oldukça fazla görüyor.)
Malzeme kalitesi iyi olmalı, Bosch grubu dahil her markanın bazı modellerinde paslanma şikayetleri görüyoruz.
Vestel Arçelik Beko ya da Bosch Siemens de olabilir. Silverline da olabilir.
Marka takıntım yok. Fiyat performans olarak parasını hak etmeli.
Her markadan tavsiyeye açığım. Vestele daha yskınım fırın konusunda iyiler gibi.
Evde uygun fiyatlı modellerden 9 yıllık Samsung Buzdolabımdan memnunum
3 yıllık Vestel çamaşır makinesinden nemnunum özellikle sessiz çalışması ve iyi yıkamasından. Tek sorunu kapağı kapatırken silikon/ lastik kısımla cam arasına birşey sıkışmamasına dikkat edilmeli. Bir defa hassas bir giysi bu nedenle yırtılmıştı. Olayın nedenini çözünce başka sorun yaşanmadı.
Orta seviye ankastre fırın tavsiyesi rica ediyorum.
Evvala esas işini iyi yapmalı. Altını üstünü içini düzgün pişirsin. En önemlisi bu. (Forumda sıkça önerilen Siemens HB557JYS0T için pişirmeme şikayetleri oldukça fazla görüyor.)
Malzeme kalitesi iyi olmalı, Bosch grubu dahil her markanın bazı modellerinde paslanma şikayetleri görüyoruz.
Vestel Arçelik Beko ya da Bosch Siemens de olabilir. Silverline da olabilir.
Marka takıntım yok. Fiyat performans olarak parasını hak etmeli.
Her markadan tavsiyeye açığım. Vestele daha yskınım fırın konusunda iyiler gibi.
Evde uygun fiyatlı modellerden 9 yıllık Samsung Buzdolabımdan memnunum
3 yıllık Vestel çamaşır makinesinden nemnunum özellikle sessiz çalışması ve iyi yıkamasından. Tek sorunu kapağı kapatırken silikon/ lastik kısımla cam arasına birşey sıkışmamasına dikkat edilmeli. Bir defa hassas bir giysi bu nedenle yırtılmıştı. Olayın nedenini çözünce başka sorun yaşanmadı.