Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Ankastre set 2024

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
Araştırmacı
Bütçe
0
Marka Model Bilgisi
Tüm model
Merhaba iyi akşamlar beyaz renkte ankastre set almak istiyorum hangi markalara modellere bakmalıyım ?
Bütce olarak fark etmez ucuzda olur pahalı da olur. Parasının hakkını versin

Arçelik siyah davlumbaz önerir misiniz
Siyah renk ve sessiz çalışan Arçelik bayinden almamı önerirsiniz
teşekkürler

Arçelik siyah davlumbaz önerir misiniz
Siyah renk ve sessiz çalışan Arçelik bayinden almamı önerirsiniz
teşekkürler
MUtfağımı komple tadilat ettirince benim külüstür eski fırınla vedalaşma zamanımın geldiğini fark ettim. Yıların Teba marka fırınımı (dile kolay 35 yıl) artık ufaktan error vermeye başlayınca ve hazır tadilatta yaptırınca yepyeni bir ankastre set alayım dedim. Bİraz araştırınca Arçelikte karar kıldım. Aşağıdaki üçlü seti satın aldım üç gün öncede kurulumunu yaptılar.

Fırın > AFC 361 S
Ocak > OMD D 611 ES
Davlumbaz > ADE 604 S

Fırını ancak bugün deneme fırsatım oldu, airfry özelliği vebuharlı pişirme desteği sebebiyle seçtiğim fırında ilk pişirme denemesini yaptım sonuç gayet iyiydi. İçinde2 adet tepsi, 1 adet ızgara ve 1 adet airfry ızgarası bulunuyor. Gayet açıklayıcı bir kullanım kılvazuyla geliyor ve kullanımı son derece basit görünüyor. Benim gibi bu işlerin acemisi biri için bile İlk denemede gayet iyi netice aldım diyebilirim.

Ocak özellikle emaye istediğim için (cam tablalı olanlarla ilgilizebilyon tane şikayet okuyunca tırstım açıkçası) yeni tezgaha uyar düşüncesiyle siyah olarak aldı. Görüntüsü çok şık, çalışması son derece stabil bu ürünle ilgili şikayet olabilecek tek şeyim ocak düğmelerinin verdiği kalitesizlik hissiyatı ama belki diğer markalarda da böyledir bilemiyorum.

Davlumbaz ise eğimli olanlardan, son derece şık 1. kademede neredeyse ses çıkmıyor 2. kademede kendini hissettiriyor 3. kademe ise benim eski baymak aspiratör gibi ses çıkartıyor ama daha az gürültülü olduğunu söylemeliyim. Davlumbaz gerçekten çok kaliteli bir his veriyor, gerek ışığı gerek dokunmatik kısmı ile gayet şık.

Ayrıca her biri için ek garantide yaptırdım toplamda 2300tl ödedim ek garanti için. Umarım sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri