Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya için klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ack

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
daikin
Yaz aylarında salonda kullanmak üzere bir klima önerisine ihtiyacım var. Salonumuz dikdörtgen büyük ihtimalle standart bir tavan yüksekliğine sahip 20 m2 genişliğinde. 12lik bir klima düşündüm ama yeterli olur mu emin değilim ( marka bilgim yok şu marka şart diyemem )

Yaz aylarında salonda kullanmak üzere bir klima önerisine ihtiyacım var. Salonumuz dikdörtgen büyük ihtimalle standart bir tavan yüksekliğine sahip 20 m2 genişliğinde. 12lik bir klima düşündüm ama yeterli olur mu emin değilim ( marka bilgim yok şu marka şart diyemem )
Merhabalar, giriş segmentte sıklıkla önerdiğimiz Airfel, Kaira ve Bosch CL2000U modellerine bakabilirsiniz. Üç cihaz da birebir aynı ve Midea üretimdir. Kaira'nın Wi-Fi avantajı vardır.

Hangi ilçede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bütçeniz dahilinde Midea Xtreme Save modelini de bulabilme şansınız var. Üstteki modellere göre daha performanslı ve ekonomik bir cihazdır.

Merhabalar, giriş segmentte sıklıkla önerdiğimiz Airfel, Kaira ve Bosch CL2000U modellerine bakabilirsiniz. Üç cihaz da birebir aynı ve Midea üretimdir. Kaira'nın Wi-Fi avantajı vardır.

Hangi ilçede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bütçeniz dahilinde Midea Xtreme Save modelini de bulabilme şansınız var. Üstteki modellere göre daha performanslı ve ekonomik bir cihazdır.
midea xtreme save'i 29k bandında buldum internette ama montaj dahil değilmiş montaj için sorduğumda yetkili servis 7500 tl dedi o yüzden bütçeyi biraz aşıyor, teşekkür ederim diğer markaları bir inceliyeceğim

midea xtreme save'i 29k bandında buldum internette ama montaj dahil değilmiş montaj için sorduğumda yetkili servis 7500 tl dedi o yüzden bütçeyi biraz aşıyor, teşekkür ederim diğer markaları bir inceliyeceğim
Montaj dahil olarak 30 bin TL'ye alan oldu yakın zamanda. Bayi ismi de Ekoplus Klima idi. Size yakınsa arayıp bir görüşün isterseniz.

Cam ölçüleri ?

Daire kaçıncı kat ?

Bina yalıtım durumu ?

Yörük klima Mehmet Yörük beyden 18 btu midea ekstreme save klima satın alma ve servis hizmeti aldık çok memnun kaldık tavsiye olunur.

12.000 BTU Airfiel, Kaira, Bosch Markalarına yönelebilirsiniz. Bulunduğunuz yerdeki hangi servis iyi ise 3 klimadan birisini seçebilirsiniz.

Montaj dahil 30k'ya satan bayi var hocam. almadıysanız yönlendireyim. ben 2 adet taktırdım geçen.

Yörük klima Mehmet Yörük beyden 18 btu midea ekstreme save klima satın alma ve servis hizmeti aldık çok memnun kaldık tavsiye olunur.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Hüseyin Yörük Bey'in yakını sanırım. Adem Hoca'mın da önerdiği bir bayidir. Güle güle kullanın klimanızı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

ekoplus klima'dan midea xtreme save satın aldım kurulum sonrası burayı güncellerim ilk deneyim olarak sonradan konuya bakıcaklara yardımcı olur. Cevap veren herkese teşekkürler

ekoplus klima'dan midea xtreme save satın aldım kurulum sonrası burayı güncellerim ilk deneyim olarak sonradan konuya bakıcaklara yardımcı olur. Cevap veren herkese teşekkürler

Hayırlı olsun hocam ben baya memnun kaldım kendilerinden. eski iki klimayı bile ücretsiz söktüler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri