Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya Merkez Klima Önerisi *Midea Xtreme Alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mervekucukpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000
Marka Model Bilgisi
Karar veremedim
Herkese selamlar, klima konusunda acil yardımlarınıza ihtiyacım var

Ben Antalya Merkez'de kiracı olarak yaşıyorum, evim 2+0 toplamda 30m2, ara katta, yeni bina ancak yalıtım maalesef pek iyi değil, doğu ve güney cephesi var, apartmanın önü açık ve çokça da güneş alan bir ev, evimin tamamı çok büyük olmadığı için tek klima ile tüm evi biraz da olsa serin tutmayı amaçlıyorum, kapıları hep açık bırakacağım, 12'lik almayı düşünüyorum ama yeter mi bilmiyorum. Ayrıca gün içinde mesaide olduğum için eve gitmeden önce klimayı açabilmem için telefondan kontrol edilme özelliği istiyorum. Bütçem 30.000-TL ve maalesef üzerine çıkamayacağım. Antalya şimdiden 40 derecelerin üstüne çıktı bu nedenle ihtiyacım biraz acillll. Ancak kışın da ısıtma modunu kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. @Adem Helvacı @muhammet göl

Evin krokisini ekledim ancak karalama gibi bir şey oldu becerebildiğim kadar bakabilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_6450.jpeg
    IMG_6450.jpeg
    84.9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Satın Alma Önerisi Antalya Merkez Klima Önerisi *Midea Xtreme Alındı*

Ben size alternatif bir öneride bulunayım.

+90 553 423 16 16 numaradan Sultan Hanım'a ulaşın ve benim selamımı iletin.
Zamanlamanın çok yanlış olduğunu bildiğimi, normal şartlarda bunu istemeyeceğimi ama durumun özel olduğunu belirtmenizi istediğimi izah edin ve gerekirse bu mesajımı okuyun kendisine. Evinize bir keşif ekibi bakıversin uygun zamanda. Dostlarıma çok teşekkür ediyorum yardımcı oluyorlar ancak sizin durum biraz sıkıntılı olabilir o nedenle işin uzmanının yerinde bir tespit yapması faydalı olur görüşündeyim. Marka korkunuz olmasın kendilerinden Gree istiyorsanzı Gree, Midea istiyorsanız Midea satın alabilirsiniz her ikisinin de yetkili bayilikleri ve servislikleri var.

Diğer yandan kiracı ve ev sahibi için farklı...
O bütçe ile o kadar alanı soğutacak klima zor maalesef. Evin krokisini çizip atarsanız daha net cevap veririz

O bütçe ile o kadar alanı soğutacak klima zor maalesef. Evin krokisini çizip atarsanız daha net cevap veririz
Hocam açıkçası çizim konusunda hiç bilgim yoktur ancak yapabildiğim kadar krokiyi dosya olarak ekledim görebilirsiniz elimden bu kadarı geldi ayrıca tahminlerime göre ev 45m2 bile değilmiş 30 mt2 anca çıkıyor ev totalde ilgilenirseniz çok sevinirim

Hocam açıkçası çizim konusunda hiç bilgim yoktur ancak yapabildiğim kadar krokiyi dosya olarak ekledim görebilirsiniz elimden bu kadarı geldi ayrıca tahminlerime göre ev 45m2 bile değilmiş 30 mt2 anca çıkıyor ev totalde ilgilenirseniz çok sevinirim
1+1 gördüğüm kadarıyla. WiFi özelliği talebiniz var. Peki kurulum hangi odaya tercihiniz?

12.000btu odayı buz gibi yapar ama diğer oda koridor falanda serinlesin istiyorsunuz. Bu ne kadar mümkün olur belli değil..

Kaira 12000 Btu klima gerçekten biçilmiş kaftan. Daikin güvencesi malum....sadece Web satışı mevcut. Şuanda 21k fiyatı var. Ara ara HB da indirime giriyor.

Midea xtreme save diğer alternatif olur bence.
Mülk sahibiyseniz midea alın kafanız rahat etsin.
Kiracıyım limitimi zorlamak istemiyorum derseniz kaira tercih etmeniz sizin için avantajlı olacaktır 👍
Midea tercihiniz olursa Antalya'da forumdan alan arkadaşlar oldu. Servisi ve servisin kurulum prosedürlerine riayet etmeleri konusunda uzmanlar.

1+1 gördüğüm kadarıyla. WiFi özelliği talebiniz var. Peki kurulum hangi odaya tercihiniz?

12.000btu odayı buz gibi yapar ama diğer oda koridor falanda serinlesin istiyorsunuz. Bu ne kadar mümkün olur belli değil..

Kaira 12000 Btu klima gerçekten biçilmiş kaftan. Daikin güvencesi malum....sadece Web satışı mevcut. Şuanda 21k fiyatı var. Ara ara HB da indirime giriyor.

Midea xtreme save diğer alternatif olur bence.
Mülk sahibiyseniz midea alın kafanız rahat etsin.
Kiracıyım limitimi zorlamak istemiyorum derseniz kaira tercih etmeniz sizin için avantajlı olacaktır 👍
Midea tercihiniz olursa Antalya'da forumdan alan arkadaşlar oldu. Servisi ve servisin kurulum prosedürlerine riayet etmeleri konusunda uzmanlar.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Çizimde klimayı taktırmak istediğim duvarı belirttim, oturma odasına takılacak. bu forumda çok fazla okuma yaptım, daha önce midea'nın tavsiye edildiğini görmüştüm ancak Kaira ile ilgili hiçbir bilgim yok. Forumdaki arkadaşlar da özellikle Antalya bölgesine dikkat ettim önerdiğiniz Midea Xtreme Save ürününü almışlar. Dairede kiracıyım ancak uzun ömürlü dayanıklı bir klima almak isterim. Kaira ile Midea arasında nasıl farklar var ? Özellikle klimalar ve teknik özellikleri ile ilgili hiçbir bilgim yok ne yazık ki burda okuduklarımla bir şey kapmaya çalışıyorum. midea ile kaira arasında çok bir fark olmaması durumumunda fiyat olarak uygun olması sebebiyle tercih edebilirim Kaira'yı

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Çizimde klimayı taktırmak istediğim duvarı belirttim, oturma odasına takılacak. bu forumda çok fazla okuma yaptım, daha önce midea'nın tavsiye edildiğini görmüştüm ancak Kaira ile ilgili hiçbir bilgim yok. Forumdaki arkadaşlar da özellikle Antalya bölgesine dikkat ettim önerdiğiniz Midea Xtreme Save ürününü almışlar. Dairede kiracıyım ancak uzun ömürlü dayanıklı bir klima almak isterim. Kaira ile Midea arasında nasıl farklar var ? Özellikle klimalar ve teknik özellikleri ile ilgili hiçbir bilgim yok ne yazık ki burda okuduklarımla bir şey kapmaya çalışıyorum. midea ile kaira arasında çok bir fark olmaması durumumunda fiyat olarak uygun olması sebebiyle tercih edebilirim Kaira'yı
Kusura bakmayın uykusuzluktan kurulumu istediğiniz noktayı görememişim.

Midea VS Kaira :

Buradaki tüm özellikleri doğru mu? Kendi sitelerinden de karşılaştırma yapabilirsiniz.
Midea bir ara montajda ilave ücret çıkıyordu. Halen devam ediyor mu? Bilmiyorum. Bilmeden kafanızı karıştırmak istemem. Elektrik tüketimi konusunda forumda da birçok kullanıcının çok ekonomik olduğuna dair veri paylaşımlarını göreceksiniz. Bütçenizi biraz aşabilir.

Midea konusunda eğer uygunsa @Adem Helvacı bayi servis konusu ve teknik kapasite olarak en doğru bilgiyi size aktaracak belki servis yönlendirmesi dahi yapacaktır.

Ben yıllarca 1+1 tarzı evlerde yaşadım. Kaira sizi memnun edecektir. Bütçe olarakta mutlu edecektir. Ben olsam maksat soğutma belki ısıtma bile olsa yinede kaira alırım.

Yakın dönemde İklimsadan sigma comfort klima satın aldım. Soğutma için demiştim yaklaşık 40 gündür sıcak mod kullandım. Kaira alacakken servise güvenemedim. Biraz acil gelişti ve sigma aldım. Kurulumu yapan servis kaira alsaydım yine aynı işletme ve ekip gelecekmiş. Bunu öğrenince üzüldüm 😂 bazen nasip diyorum. Aldığım üründen çoook ama çok memnunum. Kaira olsaydı ne değişirdi?bişey kaybettiğimi asla düşünmüyorum :)

https://app.hb.biz/BcKc7qHNKQFn

Bu arada kaira 25k olmuş umarım geçici yükselmiştir.

1000145139.jpg
Konum olarak bu işaretli yerler montaja müsaitse bunlardan birine taktırmaya çalışın. Konum itibari ile kapıları ve karşı odaları da gördüğü için ısıtma soğutma bir nebze daha iyi olur.

Kusura bakmayın uykusuzluktan kurulumu istediğiniz noktayı görememişim.

Midea VS Kaira :

Buradaki tüm özellikleri doğru mu? Kendi sitelerinden de karşılaştırma yapabilirsiniz.
Midea bir ara montajda ilave ücret çıkıyordu. Halen devam ediyor mu? Bilmiyorum. Bilmeden kafanızı karıştırmak istemem. Elektrik tüketimi konusunda forumda da birçok kullanıcının çok ekonomik olduğuna dair veri paylaşımlarını göreceksiniz. Bütçenizi biraz aşabilir.

Midea konusunda eğer uygunsa @Adem Helvacı bayi servis konusu ve teknik kapasite olarak en doğru bilgiyi size aktaracak belki servis yönlendirmesi dahi yapacaktır.

Ben yıllarca 1+1 tarzı evlerde yaşadım. Kaira sizi memnun edecektir. Bütçe olarakta mutlu edecektir. Ben olsam maksat soğutma belki ısıtma bile olsa yinede kaira alırım.

Yakın dönemde İklimsadan sigma comfort klima satın aldım. Soğutma için demiştim yaklaşık 40 gündür sıcak mod kullandım. Kaira alacakken servise güvenemedim. Biraz acil gelişti ve sigma aldım. Kurulumu yapan servis kaira alsaydım yine aynı işletme ve ekip gelecekmiş. Bunu öğrenince üzüldüm 😂 bazen nasip diyorum. Aldığım üründen çoook ama çok memnunum. Kaira olsaydı ne değişirdi?bişey kaybettiğimi asla düşünmüyorum :)

https://app.hb.biz/BcKc7qHNKQFn

Bu arada kaira 25k olmuş umarım geçici yükselmiştir.
Karşılaştırmayı okudum, atmış olduğunuz midea linkinde biraz daha yüksek sanırım fiyat, trendyol hepsiburada sitelerinde daha uygun fiyata gördüm. Kaira aslında fiyat olarak çok makul ancak hiç bilmediğim bir marka olduğu için bir tık kendimi geride tutmak istedim nedense :)

Midea Midea Xtreme Save sanırım yine 30.000 bandında maliyeti olacak bana bu fiyatlara çıkmışken Daikin Sensira için ne düşünürsünüz ?

Daikin Sensira 12
(12.000)
(FTXF35A) (Mediamarkt'ta 27.950-TL)

Daikin Sensira 12
(12.000)
(FTXF35D) (Trendyolda 32.000-TL civarında)

Karşılaştırmayı okudum, atmış olduğunuz midea linkinde biraz daha yüksek sanırım fiyat, trendyol hepsiburada sitelerinde daha uygun fiyata gördüm. Kaira aslında fiyat olarak çok makul ancak hiç bilmediğim bir marka olduğu için bir tık kendimi geride tutmak istedim nedense :)

Midea Midea Xtreme Save sanırım yine 30.000 bandında maliyeti olacak bana bu fiyatlara çıkmışken Daikin Sensira için ne düşünürsünüz ?

Daikin Sensira 12
(12.000)

Daikin Sensira 12
(12.000)
Sensirada wifi yok. Wifi şartsa en ucuz kaira veya LG, bir tık üstü midea var. Lg Antalyada bilinen iyi bir servis varsa o da tercih edilebilir. Kaira kullanıyorum ben, kullanıcısı çok, burada da ucuz oldugundan öneriliyor, servisi daikin. Daikin müşteri hizmetleri ve servisleri satış sonrası pek başarılı olmasa da sanırım LG kadar da kötü değil. Kısaca Wifi sartsa kaira kötü bir tercih değil düşük bütçede.

Şimdi baktım kaira 25 olmuş ara sıra düşüyor 18-21 bin arasına. Ama 25 i hakettiğini düşünmüyorum. Acelesi olduğu için bekleyemezsiniz muhtemelen, bir de kairada teslimat sıkıntısı olabiliyor bazen özellikle yazın. Bahsettiğim ucuz fiyattan alınca 3-4 hafta göndermiyorlar gariptir. Ama 25 ten alırsanız gönderirler diye tahmin ediyorum, bir arkadaşa öyle olmuştu. Benden bir hafta sonra sipariş vermesine rağmen onun siparişi hemen gönderildi ben haftalarca bekletildim vs. Anlatırken soğudum daikindan :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Daikin Sensira 12
(12.000)

Daikin Sensira 12
(12.000)
O rakamlara çıkılmasına gerek olmadan kaira diyorum. Fiyat performans ürünü. Kim ne derse desin bu fiyata (21k baz alıyorum) performansı son tüketici için harika.

X bir klima bayisi arayın keşif talep edin. 12k klima odayı buzhane yapar. Ama konut için genel ferahlık sunar. Tek odada uyku konforu diyipte tüm kasları tutarsa 😁 fena sağlık sorunları oluşturabilir. En güzeli keşif talep edin. İklimsa ücretsiz keşif sağlıyor.

Kaira benim tercihim olurdu. Metrekare olarakta 12.000btu oda için fazla konutu dış ortama göre gayet serin olur ama beklentiyi karşılar mı onu bilemem.

Zamanlamanın çok yanlış olduğunu bildiğimi, normal şartlarda bunu istemeyeceğimi ama durumun özel olduğunu belirtmenizi istediğimi izah edin ve gerekirse bu mesajımı okuyun kendisine. Evinize bir keşif ekibi bakıversin uygun zamanda. Dostlarıma çok teşekkür ediyorum yardımcı oluyorlar ancak sizin durum biraz sıkıntılı olabilir o nedenle işin uzmanının yerinde bir tespit yapması faydalı olur görüşündeyim. Marka korkunuz olmasın kendilerinden Gree istiyorsanzı Gree, Midea istiyorsanız Midea satın alabilirsiniz her ikisinin de yetkili bayilikleri ve servislikleri var.

Diğer yandan kiracı ve ev sahibi için farklı klimalar önerdiğimiz durumlar olabiliyor olsa da yine de yüksek verimliliğe sahip ürünleri satın almanız öncelikli tercihimiz olur.

Sevgili @Beril de çok yakın zamanda klima sahibi olacak değil mi beril? (Kendisinin kliması var ama takacak duvarı yok, siz de sorun yaşamayın diye ekip görsünistedim) :)

Diğer yandan kiracı ve ev sahibi için farklı klimalar önerdiğimiz durumlar olabiliyor olsa da yine de yüksek verimliliğe sahip ürünleri satın almanız öncelikli tercihimiz olur.

Sevgili @Beril de çok yakın zamanda klima sahibi olacak değil mi beril? (Kendisinin kliması var ama takacak duvarı yok, siz de sorun yaşamayın diye ekip görsünistedim) :)
Abi klima depoda, her baktığımda içim gidiyor. Aldım karşıma dikey vantilatör erimekle meşgulüm.

Duvarı olan klima taktırsın 😂 😂

Hocam desteğiniz için çok teşekkür ederim, Sultan Hanım'la iletişime geçtim selamlarınızı ilettim kendisine, hem fiyatta hem montaj zamanında yardımcı olacak aklım zaten Midea Xtreme Save'deydi istediğim oldu böylece tekrardan çok teşekkür ederim :giggle:

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam desteğiniz için çok teşekkür ederim, Sultan Hanım'la iletişime geçtim selamlarınızı ilettim kendisine, hem fiyatta hem montaj zamanında yardımcı olacak aklım zaten Midea Xtreme Save'deydi istediğim oldu böylece tekrardan çok teşekkür ederim :giggle:
Hayırlı olsun. Keşif önemli 😊 güle güle kullanın.

Midea geri bildirimleri forumda mevcut. Sizden de gözlemleriniz ve yorumlarınızı bekliyoruz. Zira forum için ve satın almayı düşünenler için yorumlar kıymetli.

Amman çok mutlu oldum sizin adınıza.
Sultan Hanım benim için çok kıymetlidir.
Sektörde birçok Erkek meslektaşından çok daha iyidir. İkili ilişkilerinin mükemmelliği haricinde planlama ve organizasyon ile iş takibi konusunda aynı anda 3 kişinin işini yapar yani hakikaten kıymetlidir benim için.

İşine mesleğine saygısı olan herkese ayrtı bir saygı duyuyorum neticede.

Sizin de klimanız şimdiden hayırlısı olsun, @münzevi1940 dostumun da belirttiği üzere hem güzel haberlerinizi, hem montaj görsellerini hem de sizin görüşlerinizi belkliyor olacağız :ok

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah 🙂

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri