Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antiglare oranı yüksek TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunus Emre

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem bey ve diğer arkadaşlar VESTEL 75U9520 modeli gibi antiglare oranı yüksek başka model öneriniz var mıdır? TV pencerenin karşısında olduğu için önceliğim yansıma sorununu çözmek, diğer yandan büyük ekran olması ve olursa OLED yada QNED gibi siyahların güçlü olması, hali hazırda Vestel Smart 40FA7100 kullanıcısı olduğum için her halükarda yeni TV ye geçtiğim zaman benim için büyük bir değişim olacaktır, hafta sonu Vestel mağazalarını gezip VESTEL 75U9520 CSOT panel' e sahip olan modeli arayacağım, tavsiye ve düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Bütçe max 35 bin, 35 bin üstü zorlayabilirim ancak almaya değer bir TV olursa

Bence Samsung LS03
Hemen inceliyorum önerin için teşekkür ederim,
Ekran görüntüsü 2023-03-23 161116.jpg

inceleme videosunun birisinde böyle bir yansıma görüntüsü var,

Son düzenleme:
Hemen inceliyorum önerin için teşekkür ederim,
Ekli dosyayı görüntüle 1717

inceleme videosunun birisinde böyle bir yansıma görüntüsü var,
Hocam Bu Tv yi yakından görmeden alma. Açıkcası TV den çok bir tabloya benziyor görüntüleri. Hiç canlı değil Mat ve Puslu gibi. Canlı görmeden alma. Gör Bak sana uyacak mı? Sonra karar ver.

Hocam Bu Tv yi yakından görmeden alma. Açıkcası TV den çok bir tabloya benziyor görüntüleri. Hiç canlı değil Mat ve Puslu gibi. Canlı görmeden alma. Gör Bak sana uyacak mı? Sonra karar ver.
Onun sebebi AG katmanı. Zaten yansıma derdi olmayan adamın bu tarz tvleri almasına gerek yok. Yansıma işi içine girince mecbur mat panellere yönelmek gerekiyor.

Onun sebebi AG katmanı. Zaten yansıma derdi olmayan adamın bu tarz tvleri almasına gerek yok. Yansıma işi içine girince mecbur mat panellere yönelmek gerekiyor.
Hocam Sen bu TV yi hiç canlı gördün mü? Aynen hocam Bu TV de yüzde 25 AG katman var Diğer TV lerde de bu AG katmanı var yüzde 2-3 gibi.
Ama diğer TV lerden sonra bu TV Normal bir TV gibi gelmiyor. Tabi zevk meselesi. En iyisi görmek.

Hocam Sen bu TV yi hiç canlı gördün mü? Aynen hocam Bu TV de yüzde 25 AG katman var Diğer TV lerde de bu AG katmanı var yüzde 2-3 gibi.
Ama diğer TV lerden sonra bu TV Normal bir TV gibi gelmiyor. Tabi zevk meselesi. En iyisi görmek.
E tamam işte aynı şeyi diyoruz aslında. Bunda yüksek ve yansıma konusunda daha başarılı oluyor. Normal bir tv gibi gelmemesi de doğal renklerin canlılığı felan düşer. Zaten zorunlu istek olmadığı zaman önermiyoruz bu tvyi.

Mat kaplamayı hiç sevemedim. Galiba hiç de sevemeyeceğim. Ben gece oyuncusu olduğum için yansıma derdim yok ama parlak panel monitör de bulamadım. Mecbur alışacağız?.

Aklıma bir fikir geldi teorik olarak mümkün ancak teknik bilgiye sahip olmadığım için uygulamada işe yarar mı bilemiyorum,

Ekran görüntüsü 2023-03-24 144722.jpg

Ekran görüntüsü 2023-03-24 144812.jpg

Ekran görüntüsü 2023-03-24 153358.jpg

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri