- Marka Model Bilgisi
- Apple TV 4K 2017 model
Merhabalar. Apple 4k (2017) cihazım kendi kendine açılmaz oldu. öndeki bildirim ışığı yanıp sönüyor. herhangi bir kablo girişi olmadığı için yazılımda yenileyemiyorum. Apple serviside içini açamadıklarını yeni cihaz almam gerektiğini söylüyor. Garantisi biten bir apple tvniz varsa basit bir yazılım yükleme işlemini bile yapamayacak bir servis ile karşı karşıyayız. Neticede kablo bağlantısını 4. nesilden sonra apple kaldırdı, buna ben yazılım kuramıyorsam servis kurabilmeli ama neymiş efendim aksesuarların içini burada açamıyorlarmış. Ne anladım ben böyle servis hizmetinden. kumanda bozulur tamir etmezler yenisini önerirler. Yetkili servislerin Tüketici hakları kanununa göre cihazın cinsine göre 10 yıla kadar parça desteği sağlamak zorunda olması gerekirken adamlar bana şu parça bozuk bile diyemiyorlar çünkü içini açamıyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurdum.
Apple tv cihazım için herhangi bir arızalı parça tespiti yapmadan , ilgili arızalı parçanın bedelini benim onayıma sunmadan yada basit bir yazılım atma işlemi yapamayan Apple yetkili servisinin , biz bunun içini açmıyoruz diyerek yenisini satın almamı söylemi tüketici haklarına aykırıdır
Apple tv cihazım için herhangi bir arızalı parça tespiti yapmadan , ilgili arızalı parçanın bedelini benim onayıma sunmadan yada basit bir yazılım atma işlemi yapamayan Apple yetkili servisinin , biz bunun içini açmıyoruz diyerek yenisini satın almamı söylemi tüketici haklarına aykırıdır