Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi AR35 Samsung Klima Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polkol33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

polkol33

Yeni Üye
Yeni Üye
Listenizden ilerlersek mantıklı olan ürün LG olur.
Yine de @Engraulis ve @batutu3 dostların belirttiği gibi asıl belirleyici etken sizin koşullarınızdır.
Merhabalar Adem Abi 12000 btu klima için bunun hakkında ne düşünürsün internette samsung hakkında çok az bilgi bulabildim midea all easy pro almak istiyorum ama bütçemi biraz zorluyor yerine samsungun bu modeli alternatif olabilir mi

Hemen her zaman yazdığım yazıyı baştan yazayım ki ben Samsung ürünlerini de satış sonrasını da (Kusursuz değiller hatta bazen delirtiyorlar ben de biliyorum) severim ve sıklıkla da ürünlerini öneririm. Telefonda Samsungdan vazgeçmem mesela. Televizyonlarını o kadar çok önerdim ki artık satın aldırdığım tv sayısını hesaplayabilmem imkansız.

Fakaaat. Klima söz konusu olduğunda Alüminyum evaparatör ve alüminyum kondenser nedeniyle uzun yıllardır bu klimayı mecbur değilsem önermiyorum.

Haaaa bu klimanın alüminyumunu diğer alüminyum sistemlerle de karıştırmamak gerekiyor ve hatta alüminyum ile ilgili şu tarz şerhler de geliyor ve objektif olmamızdan dolayı bu bilgileri de tabi ki sizlerle her zaman paylaşıyorum.

1713778588546.png

Bende gizli saklı yok zira bu forumda amaç size bir marka dayatmak veya belli bir markaya yönlendirme yapmak değil sadece tereddütlerimizi ve tedirgin olduğumuz noktaları da sizlere paylaşıyoruz ki aklınızda soru işaretleri kalmasın, gerekli ve yeterli araştırmayı yaptıktan sonra ürün satınalın :ok

Merhabalar @Adem Helvacı abi bu yazım yoğunluk ve hastalıklardan ötürü biraz geç oldu kusura bakmayın. 23 Nisan kampanyası ile almış olduğum midea all easy pro klimamın 30 mayıs günü kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan Gaziantep midea Yetkili servislerinden Nizip Şubesi olan Hayat İklimlendirmeye sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. Montaj sırasında forumda bahsedilen tüm prosedürlere uyuldu ve her aşamada yapılan işlem hakkında bilgi verilerek abi burası sizin için uygun mudur burayı böyle yapsak sizin için bir sakıncası var mı tarzı sorular sorulara onay alındı. İlk defa eve gelen bir elektronik eşya servisinden bu kadar memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Forumdaki diğer arkadaşlara fikir vermesi açısından montaj sonrası fotoğraflarını da altta paylaşmak istiyorum. Gelen servisle biraz muhabbet sonucunda elektrik tesisatını kendim çekebileceğimi söyledi ve onun da nasıl yapılması gerektiğini detaylıca anlattı. Bu arada klimayı salonun köşesine koyma sebebim yatak odasının direkt karşıda bulunması. Bu şekilde konumlandırınca yatak odası da yarım saat içerisinde salon ile birlikte serin oldu. Sizin tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum ben gayet memnun kaldım diğer arkadaşlara da gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• IMG20240604185833.jpg
    IMG20240604185833.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG20240604185954.jpg
    IMG20240604185954.jpg
    45.9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG20240604185844.jpg
    IMG20240604185844.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG20240604185810.jpg
    IMG20240604185810.jpg
    52.2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG20240604190008.jpg
    IMG20240604190008.jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 24
Merhabalar @Adem Helvacı abi bu yazım yoğunluk ve hastalıklardan ötürü biraz geç oldu kusura bakmayın. 23 Nisan kampanyası ile almış olduğum midea all easy pro klimamın 30 mayıs günü kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan Gaziantep midea Yetkili servislerinden Nizip Şubesi olan Hayat İklimlendirmeye sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. Montaj sırasında forumda bahsedilen tüm prosedürlere uyuldu ve her aşamada yapılan işlem hakkında bilgi verilerek abi burası sizin için uygun mudur burayı böyle yapsak sizin için bir sakıncası var mı tarzı sorular sorulara onay alındı. İlk defa eve gelen bir elektronik eşya servisinden bu kadar memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Forumdaki diğer arkadaşlara fikir vermesi açısından montaj sonrası fotoğraflarını da altta paylaşmak istiyorum. Gelen servisle biraz muhabbet sonucunda elektrik tesisatını kendim çekebileceğimi söyledi ve onun da nasıl yapılması gerektiğini detaylıca anlattı. Bu arada klimayı salonun köşesine koyma sebebim yatak odasının direkt karşıda bulunması. Bu şekilde konumlandırınca yatak odası da yarım saat içerisinde salon ile birlikte serin oldu. Sizin tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum ben gayet memnun kaldım diğer arkadaşlara da gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri