Merhabalar. Bir kaç gündür televizyon araştırması içerisindeyim. Haliyle kafa karışıklığı yaşıyorum. Piyasanın hareketli olması nedeniyle çok beklemekte istemiyorum. Adem hocamızın çoğu videosunu izledim, sağolsun az çok fikir sahibi oldum. Bütçem 30-35 bin TL bandında.
- 55" veya 65" tercihim.
- Nadiren PS4 ile oyun.
- Genel kullanım karanlık ortamda film/dizi platformları.
- Yüksek görüntü kalitesi ve ses kalitesi
- Yetkili servis konusunda çok arza çıkmazsa güzel olur tabi.
Şu ana kadar samsung ve lg tarafından şaşma şeklinde yoğun tavsiyeler aldım o yüzden başlığı bu şekilde açtım. Önerileriniz doğrultusunda marka değişebilir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum. @Adem Helvacı @Murat ALA abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.
--------------------
Konuyu düzenliyorum. Forumdaki yorumları ve Adem Hocamızın videosunda önerdiği başlıktaki 2 televizyon arasında kaldım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
- 55" veya 65" tercihim.
- Nadiren PS4 ile oyun.
- Genel kullanım karanlık ortamda film/dizi platformları.
- Yüksek görüntü kalitesi ve ses kalitesi
- Yetkili servis konusunda çok arza çıkmazsa güzel olur tabi.
Şu ana kadar samsung ve lg tarafından şaşma şeklinde yoğun tavsiyeler aldım o yüzden başlığı bu şekilde açtım. Önerileriniz doğrultusunda marka değişebilir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum. @Adem Helvacı @Murat ALA abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.
--------------------
Konuyu düzenliyorum. Forumdaki yorumları ve Adem Hocamızın videosunda önerdiği başlıktaki 2 televizyon arasında kaldım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: